Şimdi Ara

Bir televizyona 13.000 tl verilir mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
0
Favori
21.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TVye 10k para verenin aklından şüphe ederim hele hele maaşı 5k ise.
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    16 mbps ile stabil olarak 4k izlenemez,izlense bile stabli olamaz ve bütün DSL alt yapısı kilitlenir
  • hocam televizyonunuz 100hz de olsa 200hz de olsa alacağınız görüntü maks 60hz dolayısıyla pek bir fark yok. Ayrıca uydu kutunuz eskiyse ya da aldığınız yayının kalitesi düşükse hiç bir işe yaramıyor. Sadece playstationda farkı yaşıyorsunuz o kadar oda cihazınız pro ise
  • Hocam senin durumlar benim durumum ayni bende ayni sekilde dizi , film izlemeyi cok seviyorum.Bu senin icin ozel bir etkinlik gibidir eminim.Kaliteli bir sey almak bu tadi yasamak sonuna kadar hakkindir.Bence lg veya samsung sorunsuz panelli bir oled tv alabilirsin.
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Bankamatik memuru olma olasılığı var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Athlon 840 Kaveri kullanıcısına yanıt
    Bende seneye 65 inc tv almayı düşünüyorum.

TV alırken yeni sezon modellerinin piyasaya sürüldüğü an eski serilerin stokları eritilirken bir kampanya yakalamayı düşünüyorum.

Pazarlama stratejisi olarak her zaman en üst model en pahalı oluyor. 1-2 alt model seçmek lazım. ve dünya piyasasını araştırdığımda 65 inc orta halli bir tv 1000-1200 dolar civarına bulunabiliniyor. Bence böyle bir tv' ye 6.000 - 7.500 Tl arası verilmelidir diye düşünüyorum.
  • 3-5 binden fazla verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Bilgisayar televizyona da bağlanıyor ama monitörden televizyon izlenmiyor. Adam 65 inç alacağım diyor, 30 inç öneriyorsun. 30 inçi daha yakından izlemesi gerekeceği için göz yorgunluğu da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Netflix'te 16mbit net yetiyor 4k izlemekte.

Alıntıları Göster
    Bahsettiğim gibi aşağıda baldızın anaokulu var 8 mb interneti mevcut onu kullanıyorum geçtim 2k 4k netflix'den akıcı full hd bile izleyemedim.Filmleri dizileri önce indirip sonra izliyordum.

Dediğiniz gibi de 16 mb hızında bir internetin 4k izleteceğini düşünmüyorum.Ama vdsl yada fiber vardır 50-100 mb arası bir hız vardır o zaman değerlendirilebilir.
  • enayilik
    hem de düpedüz enayilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Vestel TV nizde kasan kısım neresi?
    İnterneti açıyorsunuz tarayıcıyı açarken kasıyor.
    Usb bellek takıyorum kasıyor.
    Daha önceden kapanıp kendi kendine açılıyordu anakartı değişti garanti kapsamında tvmizin.
  • Al hocam sıcak fırsat. 6 taksit ödersin.

Ben 55 inç modelini kullanıyorum çok memnunum. Forumda TV'nin konusunu bulabilirsin.
  • 65 inch vestel 4000 tl ondan al biz gayet memnunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung ve LG ye verilmez. Sony ise bütçe uygunsa verilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Bana kalırsa 13.000 bir tv için büyük bir rakam.Ha ama her akşam sinema izlerim 4k arşivim var tv izleyecek vaktim çok diyorsanız o zaman alınabilir.

Geçen sene bu aylarda evlenmeme rağmen aldığım ilk eşya tv idi.31.12.2017'de 2.000 axen 55'' curved tv aldım 4k vs ıvır zıvırı pek çok özelliği var ama hangisini kullandım tartışılır.Daha 4k izlediğim film sayısı 5 i geçmedi.4k kanal zaten yok.Netflıx 4k içinde sağlam net gerekiyor oda bende yok.
    Ha tv'nin ses kalitesi baya bir dandik onuda pc'de kullandığım 2+1 i tvye bağlayıp çözdüm şimdi gayet yeterli geliyor...

Sözün özü cebimizi eğer düşünüyorsak teknolojiyi geriden takip etmekte biraz fayda var.Şu zamanda full hd tvler bile baya baya iş görüyor mühim olan dayanıklı olsun görüntü kalitesi güzel olsun yeterli...
    Alt modellerden, yani geçmişte çok satan, günümüzde de güncelliğini yitirmemiş, yani kullanabileceğimiz en az 55 inç boyutunda her türlü TV tavsiyelerine açığım, paylaşırsanız bakayım, tabi diğer arkadaşlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Bence bu zamanda gereksiz hocam. Normal bir tv bile (3000 - 4000 bin tl arası) ihtiyaçlarını karşılar.

Ben olaya kalite tarafından bakıyorum. Ülkemizde 4k kanal yok. Netflix desen kaç tane 4k film var? Ücretli platformlarda film ve diziler 1920*1080 kalitede.

Ee torrent indirip öyle izlerim desen kaç tane 4k film çıkıyor? :) ayrıca zahmet verir sana.

Yani 13 bin tl verip 4k çözünürlükte film/dizi izleyemedikten sonra bence bir anlamı olmaz.

Kanallar daha yeni ücretsiz HD yayına geçebildi.
    Alt modellerden, yani geçmişte çok satan, günümüzde de güncelliğini yitirmemiş, yani kullanabileceğimiz en az 55 inç boyutunda her türlü TV tavsiyelerine açığım, paylaşırsanız bakayım, tabi diğer arkadaşlarda.

• Verilir. Telefona o kadar para verenler var. Zevk meselesi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.