Şimdi Ara

Bir televizyona 13.000 tl verilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
21.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl yani ? YouTube dan 16 mbit ile 2k izlenmiyor da Netflix ten 16 mbit e 4 k izleyeceksiniz.

Emin mısınız bakin sonra gülerler adama..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel TV nizde kasan kısım neresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: W O M B A T

Insanlar telefona veriyor o parayi toplasan 5 sene kullaniyordur. Tvler cok daha uzun omurlu bence verilir ama bi kere alip uzun 8-10 sene kullanacaksan verilir.

Dikkat edecegin sey kesinlikle yok kameraden el kol hareketiyle kanal gecme ses acma, 3d izleyebilme veya sesinle acilip kapanma komut verme vs. degilde aldigin tv nin panelinin vs iyi olmasina bak.

HDR10 veya HDR10+ destekli paneli guzel hakkinda kronik sorun veya problem yazilmamis guzel bir tv almani tavsiye ederim.
    çok mantıklı yorum, insanlar tonlarca para veriyor ama saçma sapan özellikleri olan şeyleri alıyorlar. Madem o kadar para vereceksin göz konforunu önemseyen, akıcılığı arttıran özellikler olmalı. Benim gözler miyop bu zamana kadar laptop ekranı çürüttü gözlerimi.
  • Sony 16K çözünürlüklü MicroLED TV bir otobüs büyüklüğünde.

Bir televizyona 13.000 tl verilir mi?

Bir televizyona 13.000 tl verilir mi?

• Dostum Samsung Qled al 65'' o rakamlara modelleri var. Sabah akşam teşekkür edersin bana. Lg falan yaklaşma hiç.
  • Bence büyük ekrana para vereceğine koltuğu televizyona yakınlaştır. Bİrde o etkileyici 4k-16k görüntüler gibi fimleri diziler izlemek ekstra masraf.

Yalından olmasada olur isimli şarkı sana gelsin...
  • VERİLMEZ!

Neden mi? Teknoloji hızlı gelişiyor. Şimdi 4k hdr var yarın ne gelecek belli değil. Oled maliyeti azalır fiyat ucuzlar yada microled paneller gelir şimdiki teknoloji çöp olur. Şimdi 13 e alırsın seneye aynı teknolojinin daha iyisi 13bin olur üzülürsünüz. TV bu ikinci elde de satılması zor olur. Günümüzde dayanıklı ürün kalmadı al kullan at mantığı var sektörde. O yüzden günümüz teknolojinin uygun fiyatlı istekleri karşılayan bir ürün alıp 4 yıl kadar kullanıp ihtiyaçları karşılamadığı yada sıkıldığınızda yine uygun fiyatlı daha yeni teknolojiye sahip ürünü alıp keyfinize bakmak daha mantıklı.

Bugün alacağınız tv'nin paneli oled olsun va panel olsun teknolojik anlamda sorunlar içerdiği aşikar. 2-3 yıl sonra bu sorunlar aşıldığı zaman o tvnizdeki sorun gözünüze batıp duracak. (Oled ekran yanması, va panel ghosting titreme sorunları gibi)

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    2500 olmuş maalesef. Aynı fiyat bandında 4K LG de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

2500 olmuş maalesef. Aynı fiyat bandında 4K LG de var.
    LG nin modelini yazar mısınız.

• Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Sağlamlık konusunda sony xe90 nın hakkını yiyemem 2 yıl olacak en ufak bir sorun olmadı bayada taşındı etti, keza playstatiton larda öyle 5 senedir standart ps4 ün üstünde resimen tepiniyor çocuklar, bir oraya götürüyor bir buraya oyun oynarken üstüne düşmeler vs vs hala tık demedi, biraz şans işi yoksa hiç bir marka hemen bozulsun istemez yada sorunlu çıksın istemez, ama özellikle tv nin sorunsuz çıkması çok önemli ondan sonra sorun olmuyor zaten
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    LG 43UK6300 Metro'da 2699 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Nasıl yani ? YouTube dan 16 mbit ile 2k izlenmiyor da Netflix ten 16 mbit e 4 k izleyeceksiniz.

Emin mısınız bakin sonra gülerler adama..
    Philips Tv de Netflix izlerken İnfo kısmında hangi çözünürlükten izlediğiniz yazıyor. Bir şeyi biliyoruz da yazıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Philips Tv de Netflix izlerken İnfo kısmında hangi çözünürlükten izlediğiniz yazıyor. Bir şeyi biliyoruz da yazıyoruz.

Alıntıları Göster
    Birşeyi biliyorsunuz da ben ne anlatıyorum okumuyorsunuz.

16 mbit ile YouTube dan 2 k izlenmiyor 4 k nin band isteğini 16 mbit karşılamaz.

Öyle olsa fiber 24 - 35-75 -100 neden istensin ki baglat herkese 16 mbit 4k.izlensin.

Netflix Kendi 25 mbit demiş en az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 16 Eylül 2019; 11:53:0 >

• Verilmez.
    Onun yerine bunu satın alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Birşeyi biliyorsunuz da ben ne anlatıyorum okumuyorsunuz.

16 mbit ile YouTube dan 2 k izlenmiyor 4 k nin band isteğini 16 mbit karşılamaz.

Öyle olsa fiber 24 - 35-75 -100 neden istensin ki baglat herkese 16 mbit 4k.izlensin.

Netflix Kendi 25 mbit demiş en az.

Alıntıları Göster
    Güzel kardeşim Netflix te 4K izleyebiliyor muyum? İzleyebiliyorum. Benim için bu kadarı yeterli. Ha dersin Tv çözünürlüğü yanlış yazıyor, yok öyle bir imkan. Senin bileceğin iş, uzatmaya gerek yok. Selametle.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Neredeyse aynilar Vestel daha yeni LG 2018 çıkışlı

• Gayette verilir hocam.Telefonlar olmuş 10k.Evde zevk için bence verilir.Tabi önemli olan insanın öncelikleridir.Bu tarz şeyler pahalı zevkler.Benim önceliğim,zevkim diyorsanız vede ödemede sıkıntı yaşamam diyorsanız alın.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    arkadaşın dediğine katılıyorum. kesinlikle o kadar para vermeyin. Monitör alın daha iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de olsam projeksiyon alırdım daha güzel hava yaratabilirdim galiba
  • Zamanında LG plazma TV almıştım 2900 gibi bir paraya, değdi, ağırlığı dışında şikayetim yok, 5 senedir bilgisayar monitörü olarak kullanıyorum.

Yakın zamanda LG 86 inch TV aldım söylediğinizden yüksek fiyata, gayet memnunum. Evde mesafe varsa para da varsa alın geçin düşünmeye gerek yok. Yalnız almadan iyi araştırın, beklentilerinizi karşılayacağından emin olun.

Tek olumsuzluk aldığınız maaş-TV’ye vereceğiniz ücret oranı biraz yüksek. TV benim için zevktir, 12 ay taksit öderken vazgeçeceğim şeylerden daha önemli derseniz o da dert değil.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.