|
Bildirim
|
O en sondaydı zaten...
|
Insanlar telefona veriyor o parayi toplasan 5 sene kullaniyordur. Tvler cok daha uzun omurlu bence verilir ama bi kere alip uzun 8-10 sene kullanacaksan verilir.
Dikkat edecegin sey kesinlikle yok kameraden el kol hareketiyle kanal gecme ses acma, 3d izleyebilme veya sesinle acilip kapanma komut verme vs. degilde aldigin tv nin panelinin vs iyi olmasina bak. HDR10 veya HDR10+ destekli paneli guzel hakkinda kronik sorun veya problem yazilmamis guzel bir tv almani tavsiye ederim. |
Merhaba,
Verilir. İyi günler. |
LG alacaksan verilir para senin paran piyasa uçtu 25 bin verilmez de 10-13 verilir. Dandik arabalar 100 bin tl ediyorsa kaliteli tv her türlü eder
|
Hocam gerçekten verilmez. Bakıyorum 3-4 sene önceki 10-15 bin tl lik televizyonlara o zamanlar alanlar pişman oldular.
Kaliteli 4K bir monitör al öyle kullan yada biraz daha ucuz bir TV almak mantıklı olur. Son 5 yıldır hiç tv izlemiyorum Bilgisayarda izliyorum... Maaşınız yüksek size dokunmaz ama benim ilgimi çekmez buna istinaden Mağazada gördüğünüz yayınlar özel yayınlar TV için üretilmiş yüksek kalitede yayınlar açıyorlar ve milyarlık switch cihazı kullanıyorlar. Siz ev de izlediğinizde o kalitede görüntü elde edemeyeceksiniz. buna göre alınız. |
Televizyonu LG den alcaksin aga cok saglam
|
El kadar telefonlar 10.000 TL olmuşken tabii ki verilir
|
Bence bu zamanda gereksiz hocam. Normal bir tv bile (3000 - 4000 bin tl arası) ihtiyaçlarını karşılar.
Ben olaya kalite tarafından bakıyorum. Ülkemizde 4k kanal yok. Netflix desen kaç tane 4k film var? Ücretli platformlarda film ve diziler 1920*1080 kalitede. Ee torrent indirip öyle izlerim desen kaç tane 4k film çıkıyor? :) ayrıca zahmet verir sana. Yani 13 bin tl verip 4k çözünürlükte film/dizi izleyemedikten sonra bence bir anlamı olmaz. Kanallar daha yeni ücretsiz HD yayına geçebildi. |
Hocam senin durumlar benim durumum ayni bende ayni sekilde dizi , film izlemeyi cok seviyorum.Bu senin icin ozel bir etkinlik gibidir eminim.Kaliteli bir sey almak bu tadi yasamak sonuna kadar hakkindir.Bence lg veya samsung sorunsuz panelli bir oled tv alabilirsin.
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 16 Eylül 2019; 7:37:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|