Şimdi Ara

Bir televizyona 13.000 tl verilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
0
Favori
21.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verilir kardeşim neden verilmesin. Maaşında iyi 13 bin çok fazla ama 6-7 bin civarı verirsen ayağını yorganına göre uzatmış olursun.

Lg tv alma kardeşim Lg ekran konusunda en sakat firmadır bana göre . Televizyon alacaksan İlk sıraya samsung koy.
  • Samsung q9 gibi bir tv alacaksan hiç gözünü bile kırpma al derim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verilir niye verilmesin.

Hele ki şu ekonomik şartlarda 13.000 TL iyi bir televizyon için normal bir fiyat.

İhtiyaç var ise alınır.

İnsanlar bir telefona 4-5 bin lira para verip 2 sene kullanıp değiştiriyor.

Televizyon kullanım ömrü çok daha uzun bir alet. (Bozulma süresinden bahsetmiyorum)
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    O en sondaydı zaten...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bu zamanda gereksiz hocam. Normal bir tv bile (3000 - 4000 bin tl arası) ihtiyaçlarını karşılar.

Ben olaya kalite tarafından bakıyorum. Ülkemizde 4k kanal yok. Netflix desen kaç tane 4k film var? Ücretli platformlarda film ve diziler 1920*1080 kalitede.

Ee torrent indirip öyle izlerim desen kaç tane 4k film çıkıyor? :) ayrıca zahmet verir sana.

Yani 13 bin tl verip 4k çözünürlükte film/dizi izleyemedikten sonra bence bir anlamı olmaz.

Kanallar daha yeni ücretsiz HD yayına geçebildi.

• kalahamari kullanıcısına yanıt
    Bu çok iyiymiş ama çok pahalı. Evimde tv yok 8 yıldır tv izlemiyorum. Ama film izlemek için projeksiyon cihazı almak istiyorum. Yok mu şöyle 2 bin civarı iş yapacak bir şey
  • maddi durumuna bağlı seni zorlamıyorsa her türlü verilir ben 6 vermiştim ancak o kadar verebilirdim bir tv'ye
  • Alacağın tv OLED ise verilir, OLED değilde LED tv ve türevleri ise verilmez.
  • Verilmez

Bekar arkadaşım 18.000 tl'lik televizyon almıştı. Ben de sap'ım

• Bana kalırsa 13.000 bir tv için büyük bir rakam.Ha ama her akşam sinema izlerim 4k arşivim var tv izleyecek vaktim çok diyorsanız o zaman alınabilir.

Geçen sene bu aylarda evlenmeme rağmen aldığım ilk eşya tv idi.31.12.2017'de 2.000 axen 55'' curved tv aldım 4k vs ıvır zıvırı pek çok özelliği var ama hangisini kullandım tartışılır.Daha 4k izlediğim film sayısı 5 i geçmedi.4k kanal zaten yok.Netflıx 4k içinde sağlam net gerekiyor oda bende yok.
    Ha tv'nin ses kalitesi baya bir dandik onuda pc'de kullandığım 2+1 i tvye bağlayıp çözdüm şimdi gayet yeterli geliyor...

Sözün özü cebimizi eğer düşünüyorsak teknolojiyi geriden takip etmekte biraz fayda var.Şu zamanda full hd tvler bile baya baya iş görüyor mühim olan dayanıklı olsun görüntü kalitesi güzel olsun yeterli...
  • yeterli bütcen var hocam verilir bence aylık bin tl taksitle 1 yılda alırsın
  • Lg 65sm9010 ise verilir kral cihaz oledler zaten tartışılır ekran yanığı sorunu hala çözülemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 16 Eylül 2019; 9:11:19 >
  • Hocam bence o kadar değil de 5-6bin tlye 65inç paneli kaliteli olan bir tv alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Bana kalırsa 13.000 bir tv için büyük bir rakam.Ha ama her akşam sinema izlerim 4k arşivim var tv izleyecek vaktim çok diyorsanız o zaman alınabilir.

Geçen sene bu aylarda evlenmeme rağmen aldığım ilk eşya tv idi.31.12.2017'de 2.000 axen 55'' curved tv aldım 4k vs ıvır zıvırı pek çok özelliği var ama hangisini kullandım tartışılır.Daha 4k izlediğim film sayısı 5 i geçmedi.4k kanal zaten yok.Netflıx 4k içinde sağlam net gerekiyor oda bende yok.
    Ha tv'nin ses kalitesi baya bir dandik onuda pc'de kullandığım 2+1 i tvye bağlayıp çözdüm şimdi gayet yeterli geliyor...

Sözün özü cebimizi eğer düşünüyorsak teknolojiyi geriden takip etmekte biraz fayda var.Şu zamanda full hd tvler bile baya baya iş görüyor mühim olan dayanıklı olsun görüntü kalitesi güzel olsun yeterli...
    Netflix'te 16mbit net yetiyor 4k izlemekte.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Tam modeli nedir? O modeli bir inceleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 16 Eylül 2019; 9:22:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

O en sondaydı zaten...
    Bu doru mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufacık telefonlar olmuş 10bin, kaliteli tv için 13 bedava
  • Bence verilmez
    1 Şimdiki televizyonlar 20 30 sene dayansın diyendeğil 3 5 sene idare etsin yenisini alsınlar diye üretiliyor
    2 En az 50 metre en azz salon lazım 3 4 metre mesafeden bakacaksan hiç alma

• quote:

Orijinalden alıntı: xyro

Ufacık telefonlar olmuş 10bin, kaliteli tv için 13 bedava
    İnşallah ironi yapmışsındır
    Zira avrupalı o televizyona 20 25 gün çalışıyor burda asgari ücretli insan 6 ay çalışmalı
    Biz böyle bedava diye düşünüp atladıkça bizi daha çoook öperler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.