Şimdi Ara

Bir televizyona 13.000 tl verilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
0
Favori
21.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkenci kuş, kiraz mevisimi, survivor izliyorsan verme. Ne yapacaksın 13 bin tl televizyona verip 10 daha ekle araba al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne iş yapiyorsun
  • film ve dizi icin o parayla projeksiyonlu sinema odasi yaparsin. oturma odasi icin 42 yuksehi gereksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Adam televizyon almasin dememis. Maaslar ortada, enflasyon rakamlari ortada olmasa da biliniyor. Bu durumda 13bin tl bir tv icin cok demis. Beni de bloklayabilirsin simdi.
  • Verilir. Yalniz her 3 senede yenilenen birsey oldugu icin en ust segment ise verilir.
  • tabiki verilir,, asgari ücret ile işçi calistiriyorsan ve bir ay boyunca çalışan bu asgari ücreti işçiye çok görüp hala o parada gözün varsa, bu kategoride olan biri isen 13 değil 20de verebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 inch diyosun hocamda odanın uzunluğu nedir.o zaman izleme mesafeninde en az 4 metre olması lazım yoksa yorar insanı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefona 11bin vermekten cok daha mantıklı.

• zevk ve keyif alıyorsan verilir hocam.
  • Verilir hocam
    65inç den aşagı panel alma bu siteden detaylı inçele tvleri 👍
    RTINGS.com
    The 6 Best TVs - Summer 2019: Reviews
    https://www.rtings.com/tv/reviews/best/tvs-on-the-market

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Hocam axende internet özelliği nasıl vesteldeki gibi kasıyor mu?

Alıntıları Göster
    Çok nadir kullandığım özelliklerden birisi daha.Kablosuz olarak aşağı kattaki okuldan interneti kullanıyorum.Ara sıra youtube'dan bişeyler açar izlerim kasma gibi bir durum yok akıcı olarak çalışıyor.

Sinir bozan şey kumanda ile fare ve klavyeyi kontrol etmeye çalışmak.Kablosuz mouse klavye ile daha iyi hale gelicektir.
  • Beklentiler...

Bir televizyona şu kadar verilir, bir cihaza bu kadar verilir değil olay. Evimin ilk tv'si Panasonic Viera marka bir plazma, 50 inç, full hd. 2010 üretimi olmasına rağmen onun gibi net görüntü ve görüntü performansı veren bir televizyon, yıl 2020 olacak, hala bulamadım. Neden plazma tv satılmıyor günümüzde, hala şaşırırım. Plazma gibi net ve gecikmesiz görüntü veren teknoloji hala yok.

Bana kalırsa bulabileceğiniz en büyük ve en ucuz 4k ekranı alın geçin, çok özellik, iyi marka fiyatları anormal uçuran bir şey. Geçen sene axen alındı forumca, 2230 liraya 65 inç 4k ekran sattı adamlar, şu an o ayarda bir cihaz vestel bile alsanız 6500-7000 arası maalesef. Dolar da bu kadar yüksekken çok pahalı ürün almanın mantıksız olduğunu düşünenlerdenim.

• Verilir tabi. Tv isi keyif isidir. Imkanin varsa alirsin ki telefonlar o paraya alinir oldu artik. Senin icin renk dogrulugu, cozunurluk ve kalite onemliyse o parayi biriktirsen de gider alirsin. LG Oled 4K kullaniyorum. Dolby Vision destekli iceriklerde Tv adeta asiyor kendini. O keyfi aldiktan sonra siradan Tvler zaten direkt eleniyor.

• Valla maaşınız olur aylık 20.000 tl ve üzeri verirsiniz ama bence 5500 tl maaşınız varsa ortalama 5000-6000 tl arası 55inç iyi bir cihaz işinizi fazlasıyla görür.Özellikle Sonynin xf9... serisini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

İnşallah ironi yapmışsındır
    Zira avrupalı o televizyona 20 25 gün çalışıyor burda asgari ücretli insan 6 ay çalışmalı
    Biz böyle bedava diye düşünüp atladıkça bizi daha çoook öperler

Alıntıları Göster
    Symbol'ün 115 bin TL'ye, bir telefonun 15 bin TL satıldıgı ülkede 8-9 bin tlye OLED TV satılıyor şu an ve bu fiyat bence BEDAVA. Almazsak fiyatlar düşer diye bir şey de yok boşuna bekleyelim. Euro 6.30 şu an. Euro tekrar 2-3 seviyesine inmedigi sürece hiçbirşeyin fiyatı düşmez. Ben bugüne kadar ülkede fiyatı düşen bir şeye rastlamadım. Ne için beklediysem sürekli zarar ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 16 Eylül 2019; 14:59:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Symbol'ün 115 bin TL'ye, bir telefonun 15 bin TL satıldıgı ülkede 8-9 bin tlye OLED TV satılıyor şu an ve bu fiyat bence BEDAVA. Almazsak fiyatlar düşer diye bir şey de yok boşuna bekleyelim. Euro 6.30 şu an. Euro tekrar 2-3 seviyesine inmedigi sürece hiçbirşeyin fiyatı düşmez. Ben bugüne kadar ülkede fiyatı düşen bir şeye rastlamadım. Ne için beklediysem sürekli zarar ettim.

Alıntıları Göster
    Ne. Symbole 115 ne bi telefona 15 bin nede televizyona 8 9 bin para verdim benim için bedava değil senin için bedavaysa bana bitane sar yolla özelden adres atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 16 Eylül 2019; 14:59:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Ne. Symbole 115 ne bi telefona 15 bin nede televizyona 8 9 bin para verdim benim için bedava değil senin için bedavaysa bana bitane sar yolla özelden adres atarım

Alıntıları Göster
    Çalış kazan aslanım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.