|
Bilgi Verici Metin: Kurtlar Vadisi Fıkraları
Türk televizyon tarihinin en popüler dizilerinden biri olan "Kurtlar Vadisi", sayısız unutulmaz karaktere ve esprili fıkraya konu olmuştur. İşte en sevilen "Kurtlar Vadisi" fıkralarından bazıları:
-
Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın adamlarından biri eve telefon eder: "Komutanım, eve gelebilir miyim?" Polat cevap verir: "Gelemezsin, evde ceset var." Adam sorar: "Peki cesedi nereye gömeyim?"
-
Çakır ve Temel, dağda avlanmaktadırlar. Çakır bir tavşan görür ve tüfeğini doğrultur. Temel de tüfeğini doğrultmuştur. Çakır, "Temel, ne yapıyorsun?" der. Temel cevap verir: "Ben tavşanın Çakır'ı vurmasını bekliyorum."
-
Süleyman Çakır, Temel'e sorar: "Temel, neden her zaman başın önünde?" Temel cevap verir: "Çünkü arkamdan konuşacaklar diye korkuyorum."
-
Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar'ın ekibi bir operasyondadır. Polat, "Temel, şu binayı yok et" der. Temel bombaları atar ve bina tamamen yıkılır. Polat sorar: "Temel, iyi misin?" Temel cevap verir: "İyiyim komutanım, ama bomba biraz fazla çıktı, yan taraftaki binayı da yıktım."
-
Çakır ve Temel bir köy düğünündedir. Çakır, "Temel, şu halayda oynayan kıza baksana, ne kadar da güzel" der. Temel cevap verir: "Haklısın Çakır, ama tabanca tutmayı bilseydi senin olurdu."
Bu fıkralar, "Kurtlar Vadisi" dizisinin eğlenceli ve unutulmaz yönünü yansıtmaktadır.