Şimdi Ara

Bir Test Çok Yayın l HANGİ BRANŞ SİZ SEÇİN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir post daha paylaşmıştım . Bir Test Çok Yayın adı altında bir projemiz vardı . 9 farklı yayından izin alarak sorularını tek bir test serisinde topladık . TYT Matematik adına tam 10 test hazırladık ve ilk 7si pdf + video çözümleriyle yayınlandı . Şimdi farklı bir branşa geçmek istiyoruz . Forumdaki arkadaşların önceliğine göre bunu belirlicez . TYT KİMYA - TYT GEOMETRİ - TYT BİYOLOJİ - AYT KİMYA - AYT GEOMETRİ .( Neden AYT Matematik yok çünkü izin aldığımız birkaç yayının kitapları haftaya çıkıyor . PDF'lerini haftaya gönderebiliceklerini söyledir.) Bu branşlardan hangisi önceliğiniz arkadaşlar ? Kalan 4 ayda en azından size tekrar yaptırıcak güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum. TYT Matematik Testlerini incelemek isteyen arkadaşlar www.youtube.com/baybakay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhans77 -- 8 Şubat 2019; 0:10:17 >

• Hocam yararlı başlık ama istersen konu konu ayırarak ilerle; çünkü ben gireceğim şimdi test 5 e belki orda kümeler var ama ben kümeler görmemişim vs.
  • Hocam zaten geometri konusunda çok çeşitli kaynak veya soru tipi yok belirli kaynaklar var sanki biyoloji ya da kimya bu konseptte daha yararlı olur ayt konusunda bir şey diyemiyorum sayısal değilim
  • tyt kimya biyo
  • Tyt Geometri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viper3478 kullanıcısına yanıt
    Dikkate alacağım . Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.