|
Bildirim
chrome bilgisayar ile alakası olmayan kesimin ilk tercihi. fazla şişirilmiş bir balon. adamlara firefox u kurup chrome iconu koysak farketmezler. diğerleri hızlı diyor uçuyor diyor da firefox ile arasında hız farkı yok. kaldı ki 20 sekmeyi iki gün açık bıraksam chrome saçmalıyor. firefox da ise 1 hafta kalsa bile banamısın demiyor. benim gördüğüm insanlar bir şey bildiğinden chrome kullanmıyor. nasıl ki internette gugıl olmadan giremeyeceklerini düşünüyorlarsa aynı şey chrome için de geçerli olmuş (sanki)
firefox, (safari sadece macos ve iphone da), vivaldi, edge ve son olarak opera. sıralamam hep bu şekilde oldu. firefox battık gidiyoruz diyene kadar devam. |
Opera dnsden yırtıyor milletin artı on sekiz fantezisini gideriyor.
|
Mobilde de Firefox ana tarayıcım. Reklam ekgelleme ve takip önleyici eklentileri ile vazgeçilmezim.
|
samsung internet nedir bee, miss gibi Mozilla Firefox listede bile değil yazık, Ayrıca yandex in ülkemize yaptığı onca yatırım meğer boşunaymış.
|
Chrome kullanmayanlar da her şeyi en iyi ben biliyorumcular oluyor genelde |
bana dnsden cok kullanım kolaylıgı iyi geliyor bundan ötürü vazgecemiyorum...
|
Mobilde en iyisi samsung internet |
Firefox gibisi var mı? |
Bilgisayarla alakam üst düzeyde ve Chrome kullanıyorum. Sunduğu eklenti desteğini ben diğer tarayıcılarda göremedim. Hız olarak da bana diğerlerinden iyi geliyor. Google ile senkronize çalışması da işimi kolaylaştırıyor. Bence insanların çoğunun sebebi bu. Bilgisayarla alakası olmamaları değil yani. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 2 Kasım 2021; 20:59:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vixx -- 5 Kasım 2021; 15:33:25 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mobilde en iyisi samsung internet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Kasım 2021; 14:4:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Opera nasıl bu kadar düşük olur. Millet ağzının tadını bilmiyor. Operaya olan veriyi farkı tarayıcıya yüklesem çökerdi edge falan bunlar boş, hazır yüklü olduğundan kullanılıyor. Bence eşit şartlarda bir değerlendirme değil bu. |