Şimdi Ara

En çok kullanılan internet tarayıcıları açıklandı: Türkiye'de sıralama nasıl? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
7.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çıkartıyorlar zaten çıkaracakları bilgiyi hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 5 Kasım 2021; 11:27:0 >
  • kingofpotatoes kullanıcısına yanıt

Sadece google remote desktop eklentisi bile chrome kullanmam için yeterli, iş yerinden anında aynı google hesapları üzerinden evimdeki bilgisayara bağlanıyorum.

• Eklentileriyle senkronizasyon özellikleriyle beraber Firefox yıllardır vazgeçilmezim. Mobilde de firefox ve safariyle devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tface T kullanıcısına yanıt

Bir cihazda yarım bıraktığımı diğer cihaza geçer geçmez tamamlayabiliyorum. Bundan daha rahat ne olabilir? Bir şey sırf popüler diye kötülüyor insanlar hocam.

• Aklı olan Chrome kullanmaz, daha doğrusu hiçbir Google ürününü kullanmaz; çok mecbur kalmadıkça da Windows kurmaz, Linux kullanır.

• Operadan vpn açınca 500 kpbs bağlantı oluyor leş gibi

• chrome kullanıyorum, google otomatik doldurma servisini kullandığım için diğer hiçbir tarayıcıda çalışmıyor, telefona da adguard dns tanımlı mobil-wifi farketmeden her türlü ağda reklamsız kullanıyorum çok memnunum chrome kullanmasam yandex veya firefox kullanırdım

• Dervişin fikri neyse zikri de o olurmuş, sen o şekil kullanıyorsun diye herkes o amaçla kullanıyor anlamına gelmiyor.

• BiqBrav3 kullanıcısına yanıt

Dervişle işim yok ben kullanmıyorum ilgi alanım değil opera tarayıcı 18 filmler yetişkinim aslanım ben.

• Her şeyim Google amca da. Bu yüzden Chrome kullanmak çok rahat benim için. Şifreler, otomatik doldurma falan filan...

Arada Opera da kullanırım

• Bu arada iphone da chrome için eklenti olmuyor mu?

Reklamlar olmasa iyi olurdu. Tek sıkıntım bu mobil de.

• Operanın kıymeti hala bilinmiyor ya beni en cok o uzuyor. Operanın kullanım kolaylıgı ve rahatlıgı hicbirinde yok. Chromiumu Goodle'dan cok daha iyi kullanıyorlar. Opera candır

• Chrome'daki eklenti çeşitliliği ve erişim kolaylığı, platformlar arası veri taşımanın uyumluluğu, birçok platformda da çalışan uygulamalara entegre edilmiş olması benim gibi hem windows hem de mac kullanan birisi için bile chrome'u vazgeçilmez yapmaya yetiyor. Sırf popüler diye mok atmamak lazım.

• Samsung internet gerçekten çok başarılı. Gelen update lerin hepsi tam ihtiyaca yönelik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vivaldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Görünüşe göre Türkçe cümle kurmakta da baya zorlanıyorsun, aslan parçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiqBrav3 -- 7 Kasım 2021; 18:36:10 >
  • BiqBrav3 kullanıcısına yanıt

İşine bak aslan yemesin seni.

• Müştemilat Bey kullanıcısına yanıt

opera'nın bir sorunu var kesin. bir ara sürekli kullanırken fark ettim ve bıraktım kullanmayı. edge kullanıyorum. %1'e girmişim çok ilginç. edge'de bölme olayı beni bitirdi. edge ve chrome yeterli oluyor. ayıp olmasın ie'ye. onsuz da olmuyor bazen.  

• %2 lik kısımdayım.

• İlk tercihim 10 yılı aşkın bir süre boyunca Chrome ve böyle de devam edecek, istikrar sürsün chrome büyüsün. Sonraki tercihim Edge olur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.