Şimdi Ara

En çok kullanılan internet tarayıcıları açıklandı: Türkiye'de sıralama nasıl? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
7.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulkede Firefox siralamada yok ama Yandex Browser gelmis. Ulkenin ne kadar mal oldugunun ozeti.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 4 Kasım 2021; 22:47:20 >
  • İllede Mozilla Firefox.. yanına Mozilla Thunderbird.. ha bir de VLC Player eşiliğinde Libre Office.. Hadi oldu olacak, Windows'tan sıkılırsan L. Mint Cinnamon :)

• Zuko kullanıcısına yanıt
    asıl edge kullananlara denir o...

• aschil kullanıcısına yanıt

fosillesmis uyeler "en basindan" beri buradaydi :)

• Mobilde hepsini denedim samsung internet den başka kullanamıyorum, diğerlerine göre daha kullanıcı dostu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programming Guru kullanıcısına yanıt

3.x olmasi lazim, icinde html editoru vardi html olayini onunla cozmustum lab da takilirken... guzel gunlerdi....

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Siz Brave'in ilk çıktığı gün baktınız sanırım, Brave'de yüzlerce kişi çalışıyor şuan. Bu tarayıcılar Chrome tabalı değil, Chromium tabanlı, Chrome da Chromium tabanlı. Chrome'da beğendiğiniz özellikler yoksa kullanmak bu açıdan bir yarar sağlamaz.

• chrome işlemciyi bitiriyor..

• Bilgisayar üzerine okumuş biri olarak benim için liste başı Firefox Mozilla'dır, her açıdan diğer tarayıcılara göre hızlı, sorunsuz ve özellikli.

• Firefox gibisi var mı?

• krom günümüzün explorerı eskiden kurulu gelirdi herkes kullanırdı şimdi dandroidinde b*k yemesiyle krom piyasayı ele geçirdi casual kitlenin tercihi.
    safariden iphoneun %10a denk geldiğini anlıyoruz.
    firefoxun olmaması şaşırttı trde hiç yoktan opera girmiş bari.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    samsung da kromun muadili işte yüklü gelenlerde safari gibi bunlar demirbaş casual kitle yüzünden.eskinin explorerı gibi.

• Yandex Browser'ı yıllardır kullanıyorum gördüğüm en stabil ve en faydalı tarayıcı diyebilirim. Docx, xlsx gibi dosyaları indirmeye gerek kalmaksızın sürükle bırakla bulutta açması çok işime yarayan bir olay. Hoş, diğerlerine de gelmistir bu özellik belki ama yandex browser kullandırdığım insanlar bir daha başka tarayıcıya dönmediler.

• Safari gibisi yok. Yıllarca Windowsda yok pil kullanımı yok ram kullanımı yok cpu kullanımı diye tarayıcı değiştirip durdum. IE 5 ile başladık IE 6, 7, Opera, Firefox derken en son Chrome'da karar kılmıştım. Hepsi kötü geliyor artık. Safari 15 ile arayüz daha da minimalist ve kullanışlı oldu daha ne olsun. Zaten tarayıcıda atomu parçalamıyoruz bırakın rami bol keseden kullanıversin. 8gb ram var bilgisayarda ve günlük 5-6 saatlik kullanımda aman aman bir swap kullanımı yapmıyor, 250-300 megabaytı geçmiyor. Zaten günümüz nvme ssdleri sayesinde o yavaşlığı da hissetmiyorsunuz. 4gb ramli bilgisayar kullanıyorsanız iş başka tabi de ram kullanımını takıntı haline getirenlerin çoğunun elinin altında 8gb ve üzeri ram'e sahip aletler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 5 Kasım 2021; 2:5:46 >
  • khrmndgn kullanıcısına yanıt

Firefox en fazla çoken web browser bu yüzden geçen hafta forumda kullanıcı sayısı çok fazla şekilde azaldı diye konusu bile açıldı bende kullanıyorum ama arada saçmalıyor çökme raporu gönderiyor kafasına göre takılıyor

• ♥️♥️♥️ms edge♥️♥️♥️

Windows 95'den beridir yoğun bir şekilde bilgisayar kullanırım, mesleğimde de arta kalan zamanlarda da. Gayet de iyi anlarım. Chrome tarayıcı kullanırım. Biliyorum fazla ram tüketiyor vs. Tarayıcıların saçma sapan eklenti yüklemediğimiz takdirde bizleri takip etmediğini biliyorum ancak sadece internet tarayıcı değil bütün servisler için google kullanırım. Google drive, google keep, google docs, google remote desktop, google vs vs vs. Bunu yapmamdaki mantık, maden bütün verilerimiz birilerinin elinde olacak bari tek bir yere gitsin, yani gidip de yandex drive, evernote, firefox tarayıcı, teamviewer kullanmanın bir mantığı yok. Aklınıza gelebilecek her servisi sağlıyor google amca, bilsin her bokunuzu google amca yapacak bir şey yok, dağıtmayın oraya buraya.

• Chrome resmen cahillerin tarayıcısı ya

• Tface T kullanıcısına yanıt

Çok fazla bilgiden anlamlı veri çıkarmak mı kolaydır yoksa dağınık az bilgiden mi? Mantıcımız yanlış bence.

Bilgisayarla alakam üst düzeyde ve Chrome kullanıyorum. Sunduğu eklenti desteğini ben diğer tarayıcılarda göremedim. Hız olarak da bana diğerlerinden iyi geliyor. Google ile senkronize çalışması da işimi kolaylaştırıyor. Bence insanların çoğunun sebebi bu. Bilgisayarla alakası olmamaları değil yani.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.