Şimdi Ara

En çok kullanılan internet tarayıcıları açıklandı: Türkiye'de sıralama nasıl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
7.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Chrome android telefonlar da gömülü gelmese kimse kullanmaz reklamlardan bişeye bakamıyosun Microsoft edge androidde şuan kötünün iyisi diyebilirim en kullanılabilir tarayıcı diyerlerine göre edgedir ama hiç biri bir safari değil webkit tabanlı tarayıcılar daha güvenlidir chromium tabanlı tarayıcılar casus gibiler ve android de bütün tarayıcılar Firefox hariç chromium yani çakma Chrome

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Brave nasıl olmaz 🤷

• Opera,Brave ve Firefox candır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferrum650 F kullanıcısına yanıt

Zamanında en büyük o idi. Sonra Internet Explorer onu bitirdi.

• Yine herkes takım tutar gibi kendi beğendiklerini en iyisi sanıyor. Zaten ücretsiz olarak kullandığınız uygulamalar bunlar. Şahsen 10 yılı aşkın süredir Chrome kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Böyle devam. Mobilde Samsung tarayıcı da iyi çalışıyor.

• Operanın kendi vpn'i oldukça kötü, ben built-in web whatsapp'ı için kullanıyorum. Ayrıca tabler arası arama ve geçmişe hızlı erişimi de güzel.

• En iyisi brave bence, firefox chrome yandex opera samsung tarayıcı gibi birden farklı tarayıcı kullandım telefonum android bu arada, en hızlı çalışan ve reklam engelleyicisi olan tarayıcı brave ve açık kaynak kodlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedali9778 -- 3 Kasım 2021; 13:21:45 >
  • Chrome kullandığınız zaman arkaplanda Google'da birçok telemetri verisi gönderiyorsunuz.

Brave'in kaynak kodları herkese açık. Dolayısıyla arkaplanda bilmediğimiz işler yapmıyor, üstüne daha hızlı.

• venaxs kullanıcısına yanıt
    Tek elle arama yapabilmek önemli tabi zevk renk...

• Kim ne derse desin Microsoft Edge tarayıcı konusunda 1 numaradır. Laptoplar için nimet.

• khrmndgn kullanıcısına yanıt

Chrome kullanmayanlar da her şeyi en iyi ben biliyorumcular oluyor genelde  

• Herşeyim Google dolayısıyla Chrome ile senkronize. Seviyorum da, o yüzden Chrome’cuyuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Opera Gx, sırf arada ücretsiz oyun haberi göreyim diye.

• şu tarayıcı adres çubuğunun yanında ok olurdu geçmiş sayfaları orada gösterirdi. Sıfr o ok için firefox kullanırdım.Şimdi illa hepsinde adres çubuğuna klavyeden birşeyler yazmak lazım. Benim gibi üşengeç adamları düşünen yok.

• Peki Android telefonlar için hangisini önerirsiniz? LG V30 kullanıyorum. Hali hazırda Firefox kurulu. Pratik, seri, işlemciyi ve RAM'i sömürmeyen pil dostu bir tarayıcı olmalı. Firefox bu özellikleri taşıyorsa değiştirmeye gerek kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferrum650 F kullanıcısına yanıt
    Fosilleşmiş üyeler doldu

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

herhangi bir tavsiyem yok. özellik ve performans olarak seni tatmin eden tarayıcıyı kullan. onu veya bunu kullan diyemiyorum. çünkü ben mobil de safari kullanıyorum. masaüstün de ise firefox.

• Pc de EDGE telefonda pek tarayıcıyla işim olmuyor ama orada da kullandığım opera. hem vpn , reklam engelleme vs vs telefonda opera.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.