Mobilde samsung internet beta kullanırım, hızı yeterli oluyor, denemeni tavsiye ederim. |
En çok kullanılan internet tarayıcıları açıklandı: Türkiye'de sıralama nasıl? (2. sayfa)
-
-
Netscape vardi zamaninda simdiki bebeler bilmez. Bilgisayar fuarinda "para" ile satildigini hatirlarim. sonra internet explorer cikti ve isin tadi kacti. gmail in beta oldugu gunler, chrome un hizli oldugu icin yuklendigi gunleri hatirlarim. tey tey yaslanmisiz.
-
Parola yöneticisi nedeniyle sanıyorum, artık tarayıcı değiştirmenin maliyeti artıyor. Chrome'dan import özelliği almadan önce ben de Edge denemesinin ardından geri dönüyordum. Artık evde Edge, işte Chrome kullanıyorum. Özellikle kurumsal destek için Chrome öneriliyor.
Emektar 2011 model Netbook ise kimi siteleri açmak için FireFox dışında kullanımı mümkün kılmıyor. Ama o Atom CPU + 2GB RAM cihazda ve Win7 Home ile gayet performans aldığım başka destekli ve güvenilir tarayıcı yok maalesef.
-
Opera vpn candır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Safari ve Firefox(Windows)✌🏻 Bu ikisinden başka(özellikle chromium tabanlı olanlar) tarayıcı kullanacağımı sanmıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güvenlik olarak listeyi tersten okumak lazım. En çok kullanılan, bilgisayar korsanlarının en çok saldıracağı olacaktır.
-
Borland Delphi 3 zamanları..
Netscape Navigator 3.X mi kullandın 4.X mi? 4.X serileri Communicator 3.X serileri Navigator idi..
-
Edge şu an en hızlısı
-
Alkış hocam, özeti budur işte.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Chrome, Firefox'dan daha iyi ve hızlı tarayıcı.
Buna rağmen bence en iyisi, şu an için Chromium Edge.
Microsoft gerçekten güzel tarayıcı yapmış. Siz yine de istiyorsanız Firefox kullanın ama iyi bir tarayıcı olmaktan çok uzak
-
opera kullanımı iyiydi de VPN kapalı olduğu halde saçma sapan ip lerden dolambaçlı yollardan internete girmeye çalıştığı için üniversitelerin sayfasına giremiyordu, silmek zorunda kaldım.
mobilde samsung tarayıcı iyi şu an
pc de chrome rakipsiz kalıyor çünkü opera vpn den firefox java sayfalarda saçmalamasından kaybediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Kasım 2021; 10:46:7 > -
Hocam bana değil de benden bir önceki arkadaşa yazdınız herhalde bunları? Ben sadece Samsung mobilde iyi demiştim :)
-
Valla Vivaldi ile 1 yıldır mutluyum. Yıllar içinde denemediğim, kullanmadığım tarayıcı kalmadı gibi bişe. Tavsiye ederim.
-
Brave'in listede olmaması şaşırtıcı. Kendinden reklam engelleyicili ve Chromium tabanlı bir tarayıcı olarak son derece başarılı. Chromium tabanlı olduğu için Chrome'un tüm eklentileri de kullanılabiliyor.
Sus sus dinozor diyecekler sdfghj
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çerezlerle işin olduğu zaman Brave, normal kullanımda da Firefox kullanıyorum.
Daha öncesinde yaklaşık 1 sene Edge'yi kullandım.
Brave?
birilerinin çıkardığı ürettiği tarayıcıları da kullanmak istemiyorum güvenlik sebebiyle. brave için baktım da bir firmadan çok birkaç arkadaşın ürettiği bişey gibi. daha kurumsal, yaygın kullanılan tarayıcıları tercih ediyorum. vivaldi vs chrome tabanlı birçok şeyi denedim hep bişeyleri eksik kalıyor. chrome tabanlı kullanmaktansa direkt chrome un kendisini kullanmak daha mantıklı geliyor.
-
Mobilde "Via" isimli tarayıcıyı tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X