Bildirim
Bir tm ogrencisinin ilk lys denemesi hakkinda
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
senin için hukuk zaten cepte kardeşim mat eğer 0 değilse ki 0 olsa ygsde 58k olmazdın sen hukuğu bırak ankara veya ist hukuk hedeflemen lazım bide ygs5 puanın kaç bende 382.9 ile 64k oldum -
Benim de 59k hocam 385 aldım Ygs-5'ten 2 puanla 5 bin kişi oynamış aramızda çok yığılma var. -
arkadaşın puanıda senden 2 puan fazladır 387 falan yani bu demek oluyoki çekmek geçen yıllara göre çok daha kolay olacak forumda bile 50 70 k arası bir sürü adam var iyi çalışmak lzm ankara hukuğa bile ihtimal var ama çok düşük bizim ist hukuk olmadı marmaraya yerleşmemiz lzm ve bence marmaraya normal bir çalışmayla yerleşiriz -
arkadaşın 54k sanıyodum pardon oda 385 almıştır dediğim gibi kardeşim bence bu iyi bir şey üstüne bide önümüzde normalden dahada fazla mf var -
Kabaca 36 edebiyat sorusunda 23 yapmışsın. Matematiği geliştirmem gerek diye düşünüp edebiyatı boşlamazsın umarım. İyi çalışmalar -
Geçen yıllara göre çok yığılma var, normalde 3-4 soruyla onları geçebilecekken şimdi 1 soru fazla yapsak bile geçebiliriz kardeşim 2.5 ayda kassak hukuk yapabileceğimize inanıyorum. Ankara olmadı İstanbul, Marmara, Dokuz Eylül, Anadolu Üniversitesi de olabilir edebiyat 45 civarıyla. -
45 ede. yapsak anadolu cepte ama durum bu kdar ortadayken ve cekmek bu kdar kolayken şahsen kendi adıma anadolu hukuk başarısızlıktır en kötü marmara-gazi inşallah 30 mat 45 46 ede ile bu iş biter -
Mati biraz daha arttir hedefin ilk 10 k olsun dosdogru devam kardesim edb eksiklerini gider sikinti kalmaz -
benim de ilk denemeler mat 28d 6 yanlış civarı, edeb 40 doğru 10 yanlış civarı geo ve coğrafya çözmedim dahaquote:
Orijinalden alıntı: hasdsadsad71
45 ede. yapsak anadolu cepte ama durum bu kdar ortadayken ve cekmek bu kdar kolayken şahsen kendi adıma anadolu hukuk başarısızlıktır en kötü marmara-gazi inşallah 30 mat 45 46 ede ile bu iş biter
ygs 89k, hedef 10k' hemde tm1:( matematiğin artması gerek -
386 ile 58 k hocam -
3 saattir edebiyat calisiyorum yemin ediyorum kitap ismi gibi gordum basligi -
Tesekkur ederim. Matematik calismaya yeni basladim zaten arttirmaya calisicam. Edebiyat ezberim iyi aslinda ama yanlislar dikkatsizlik ve cumhuriyet edebiyatindan. Daha islemedigim yerler var. İnsallah her sey gonlumuzce olur. -
Sonunda ilk lys denemesi hakkinda bazi mulahazalar deseydim daha iyi olurdu -
çok yakın cidden bu sene çok sürpiz olcak cjjfj -
Siz fazla havalarda ucuyosunuz haberiniz olsun ygs5 36k anadolu hukuk istiyorum.amacim moral bozmak filan degil ama ygsde 90 bin yapan adam kalkip da lys mat 40 net hayalini kurmasin. -
quote:
Orijinalden alıntı: svsmumcu26
Siz fazla havalarda ucuyosunuz haberiniz olsun ygs5 36k anadolu hukuk istiyorum.amacim moral bozmak filan degil ama ygsde 90 bin yapan adam kalkip da lys mat 40 net hayalini kurmasin.
Hocam lys de 30 mat yapsan istedigin hukuga gidersin. Tabi 50 edebiyat sart. -
quote:
Orijinalden alıntı: RhAimsTeryy123
quote:
Orijinalden alıntı: svsmumcu26
Siz fazla havalarda ucuyosunuz haberiniz olsun ygs5 36k anadolu hukuk istiyorum.amacim moral bozmak filan degil ama ygsde 90 bin yapan adam kalkip da lys mat 40 net hayalini kurmasin.
Hocam lys de 30 mat yapsan istedigin hukuga gidersin. Tabi 50 edebiyat sart.
50 edebiyat bilemiyorum. Edebiyatim bitik ama o biraz sans isi.
Zaten ben eskisehir istiyorum -
eskişehirde otıruyorsun galiba bu sıralamayla anadolu istediğine göre neredeyse ham puanınla girersin anadoluya kardeşim 45 ede 30 matın açamayacağı hukuk kapısı yok senin için abartma -
Insallah hocam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X