Şimdi Ara

Bir Türk Geliştiricinin uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzunca bir süredir iOS için uygulama geliştirmekle uğraşıyorum ve sorunlarla boğuşup duruyorum. Gerek Apple'ın gün geçtikçe geliştiricilere karşı daha umursamaz ve sert yaklaşması, gerekse de çabalarımın geri dönüşünü görememem canımı çok sıkıyor bugünlerde.

Ben de böyle bir başlık açayım dedim. İsteyen herkesin sorularını cevaplayabilirim ve yardımcı olabilirim. İstediğinizi söyleyebilirsiniz, istediğiniz herhangi bir özellik olursa belirtin, bir uygulama isteğiniz veya fikriniz varsa belirtebilirsiniz (hatta uygulamaları yayabilecek arkadaşlar için reklam gelirlerinden pay da verebilirim)

Umarım samimi bir başlık olur. Çok geçmeden uygulamaları listeleyeyim.

Thought - Gece geç saatler için düşünce odası (Mağazada da böyle geçiyor adı, sıralamalarda yukarı çıkabilmek için başlığa da anahtar kelimeler koydum)

Adından da anlaşılacağı gibi bu uygulamayı sakinleştirici bir düşünce odası olarak tasarladım. Gözü rahatsız edebilecek şeylerden, bildirimlerden veya uyarılardan olabildiğince kaçındım, her şeyin sakin ilerleyediği ve karanlıkta kullanıma uygun bir ortam oluşturmaya çalıştım.

Numberizer - The ultimate random number generator

Bu uygulamaya Türkçe dil desteğini daha eklemedim ama, anlaşılması gerçekten kolay bir uygulama. Belirlediğiniz aralıkta istediğiniz şekilde bir sayı oluşturuyor. Tek, çift, asal veya tamamen rastgele bir sayı oluşturabiliyor, günün rastgele bir saatini verebiliyor, bir zar atışını simüle edebiliyor veya her biri bir öncekinden farklı olmak üzere rastgele sayılar oluşturabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.