Şimdi Ara

Bir TURKCELL Rezaleti Daha 7 Sene Öncesinden Borç Çıkarıldı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2011 Yılında kapatmış olduğum VINN İnternet cihazı için TURKCELL tarafından 4,85 TL borç çıkarılmış ve borç 7 Sene boyunca bana bildirilmemiş.

Bugün cep telefonuma REEL ALACAK A.Ş firmasından gelen mesajda 35 TL ödeme yapmamam durumunda hakkımda icra takibi başlatılacağını borcun TURKCELL'den devir alındığını öğrendim.

Hemen telefon açıp TURKCELL Müşteri hizmetlerini aradığımda VINN Cihazını iptal ettikten sonra bile yıllarca TURKCELL kullanmaya devam ettiğimi ve 7 sene boyunca nasıl olur da bana bildirilmediğini sordum ve maalesef bir cevap alamadığım gibi borç devir edildiği için yardımcı olamayacaklarını da ilettiler sağolsunlar.

İcra takibi başlamaması ve telefonuma gönderilen bu taciz mesajlarının kesilmesi için paşa paşa 35 TL ödedim.

Siz siz olsun bu Türkcell'den uzak durun. Böle saçmalık hayatımda görmedim !!

• Mükerrer oldu silinebilir.
  • Böyle durumlarda bilginiz olsun.. E devletten her hafta mutlaka bakın.

Mesela bana, digiturk de kuruş bazında borçlar çıkarmışdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Böyle durumlarda bilginiz olsun.. E devletten her hafta mutlaka bakın.

Mesela bana, digiturk de kuruş bazında borçlar çıkarmışdı.

E-devletten nereden bakacağız borç durumuna? Özel bir firmaya olan borcumuz varsa ve eğer işleme konursa mı oradan görülebiliniyor?
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    E devletten, mobil operator diye aratın, borç sorgulama diye çıkar. Kime ne borcun varsa, görünür
  • Reel alacak adlı firmaya sakın para kaptırmıştım. Hiçbişey olmaz içiniz rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön ödemeli hatta geçtim kafan artık daha rahat artık böyle abuk subuk işlerle uğraşmıyorum. Vaktiyle canım çok yandı bu tür şeylerle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 sene nıye ödemedin

• Faturalı bi hattı kapatmak yerine diğer operatöre ön ödemeli taşımak en mantıklısı bu data hattı bile olsa

Aklınızda bulunsun

O zamanlar bende almıştım şimdi Vodafone de 10 tl lik hediye çeki alıyorum

• Bizde de Turk Telekom ile aynı muhabbet oldu. E-devletten görüp ödedik. Yalnız daha önce de aynı borç sayfasına bakmıştık ve görünmüyor gibime geliyordu. Yanlış hatırlıyoruzdur belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.