Şimdi Ara

Bir Türknet Saçmalığı Daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türknet'te hat devir işlemi yapılmıyor. Ya hattı kapatırıp sıfırdan bir başvuru yapacaksınız. Ya da Allah korusun telefon hattı kimin üzerine ise onun ölmesini bekleyeceksiniz...

Türknet'ten Alıntı
    "Yapmanız gerekenleri söylüyorum;

Normal şartlarda devir işlemi yapmıyoruz ancak vefat durumlarında hizmeti devir edebiliyorsunuz.

Mirasçılık belgesi

Vefat Belgesi

Devir alacak kişinin kimlik fotokopisi

Devir almak istediğine dair durumu anlatan bir dilekçe

0212 216 55 60 numarasına fax çekmeniz bizim için yeterli olacaktır."

Bu durum yani devir türk telekomda yapılıyor diye biliyorum fakat turknet bu konuda çok garip bir firma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Evet böyle bir saçmalıkları var. O yüzden netspeed’e geçin. 1 günde devir işlemi tamamlanıyor ve bunlardan daha ucuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bireysel aboneliklerde devir işlemi maalesef yapılmıyor. Yeni başvuru yapılmaktadır.
  • Devir ilk defa duydum, olsa bile sıkıntı çıkartabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara03 A kullanıcısına yanıt
    İlk defa mi duydunuz ? Yani anne ve babasının üzerine ev telefonu, internet olan binlerce insan vardır diye düşünüyorum. Her dakika evdeki intenet ile ilgili sıkıntıda annen ya da baban yanında olamayacağına göre devir almak daha mantıklı değil mi ?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Devir işlemi neden yapılmıyor ? Bu çok saçma değil mi ? Neden yıllardır kullandığım telefon numarasını ve port kaybı yaşayayım ki? Böyle saçma bir durum mu var ?

• aligultekin34 kullanıcısına yanıt
    Bireysel abonelikler için süreç bu şekilde ilerliyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yani bunun da bir açıklaması var diye düşünüyorum. Bunun nedeni nedir ? Açıklama yapar mısınız ?

• aligultekin34 kullanıcısına yanıt

Üstad bizde böyle işinize gelirse diyor kısaca turknetdestek

• Tahminimce sebep arkadaşını getir den yıllarca ücretsiz paket hâline getirdikten sonra bunu paraya çevirme için devretmeyi yasakladılar.
    Eğer amaç port kaybetmeden hattı üstünüze geçirmek ise amaç. denenmiş ya başarıyla sonuçlanan yöntem var. Bunun için hattı başka firmaya taşıma yeterli. Mesela ben turknet den port kaybetmemek için hattımı komşuma devreder Ken. Crunc kısmını ben doldurdum. Sözleşme kısmını arkadaş doldurdu. Her ikimizde kimlik fotokopi vs.. bende ki turknet hattı komşuma gibirnet olaraktan hızlıca geçti. Tek sıkıntı adres aynı oluyor. Bizde benim daireye gelen kabloyu apartmanın ankastresinden komşu hattına aktarma ile hızlı basit şekilde halloldu.

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Ben annemin üzerine olan hattı üzerime almak istiyorum. Türk Telekomda filan oluyor ama burada neden olmuyor onu anlamadım. Yani hiçbir açıklaması yok..

• BTK yönetmeliklerine tabi olan Türk telekom hat devri yapabiliyorken yine aynı şekilde BTK yönetmeliklerine tabi Türknet nasıl hattı devretmiyor açıklayabilir misiniz @TurkNetDestek ?

Aşağıdaki adreste Türk Telekom hat devir işlemlerinin nasıl yapılması gerektiğini açıkça belirtmiş olmasına rağmen siz hangi yönetmelik veya kanuna dayanarak bireyselde bu işlemlerin olmadığını açıkça belirtir misiniz?

@TurkNetDestek @aligultekin34

bireysel.turktelekom.com.tr
    Devir Başvurusu > Yardım > Ev Telefonu > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ev-telefonu/yardim/sayfalar/devir.aspx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.