Şimdi Ara

Bir türlü araç bulamıyorum (ucuz araba) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Hiç bakmadım fiestaya ama bakayım. Yakıtı üzer mi beni?

Yakıt ve diğer konular için buraya bi bakın derim.

http://forum.donanimhaber.com/m_60185719/tm.htm

Buda aracın teknik özellikleri

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=8040

bu araç aradığınız öelliklere sahip.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-auto-f1-den-2006-model-1.4tdci-ford-fiesta-comfort-230685448/detay

• Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle yardımın icin teşekkür ederim.
    Verdiğiniz linkleri inceledim. Kullanıcı yorumları pek hoşuma gitmedi açıkcası. Ayrıca verdiğiniz araç 21.750 TL ve bütçemi asıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesi bağları -- 20 Eylül 2015; 18:17:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • getz iyidir fakat bana sorarsan mitsubishi colt daha iyi olur. acemiyim demişsin o işi biraz bozuyor colt masraf çıkaran bir araba değil ama allah korusun kaza vs. durumlarında parça-servis pek kolay bulunmuyor. Bunun dışında colt o fiyat aralığında bulabileceğin en sağlam, f/p aracı ve ayriyetten en donanımlı arabadır incelersen karşılaştırırsan zaten görürsün donanım ve kalite farkını. Ayrıca colt; getz ve poloya göre çok geniş ve ferahtır.

1.3 invite colt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivela67 -- 20 Eylül 2015; 16:06:58 >
  • trivela67 kullanıcısına yanıt
    Aracı inceledim ancak ikinci elde bana sıkıntı çıkarır gibi geldi. Bir üst mesajımdaki ilana bakar misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Hocam öncelikle yardımın icin teşekkür ederim.
    Verdiğiniz linkleri inceledim. Kullanıcı yorumları pek hoşuma gitmedi açıkcası. Ayrıca verdiğiniz araç 21.750 TL ve bütçemi asıyor. Sizden şu ilanı incelemenizi rica ediyorum. Sizce Nasıl ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-ilk-sahibinden-sunroof-lu-ful-plusful-getz-inanilmaz-temiz-ailearaci-232243426/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Güzel araç hocam buradan temiz gözüküyor ama siz yine de bildiğiniz birine gösterin.Şimdiden hayırlı olsun

• ilanı inceledim 19 liraya o getz iyi duruyor hocam açıklamadakiler gerçekten doğruysa güzel bir f/p olur sizin için. Fakat aracı araç başında incelemek lazım gidin arabayla bi tur atın benzinlikte alın bi köpük-tazikli su yapın kaporta durumu ortaya çıksın, motoru ustaya gösterin. İç döşemeleri falan gerçekten temiz duruyor tabi modelinin de full ü bu gayet güzel.
  • 1.6 16v Clio HB bakın derim.
  • Sağolun hocam. Yarin sabah bir haber bekliyorum. Olumlu çıkarsa araç sahibi ile iletişime geçeceğim. Arabalardan pek anlamam. Mutlaka bir bilenle gitmem gerekecek zaten. @Cpt. MacMillan@trivela67

• gesi bağları kullanıcısına yanıt
    99 00 modelleri için 1.4 is , 1.6 ies
    1.4 1.6 için söylüyorum:
    1.4 için: yeterli performans,basmassan çok az yakıt.
    1.6için: yüksek düzeyde performans,basmassan 1.4 ten daha az yakar.(gazı köklersen koltuğa japon yapıştırıcısından daha iyi yapıştırır)
    bu araçlar için gvnlk paketli modeli 2 airbag abs ön arka viraj denge çubuğu vardır fiyat 23 bin tlye bulunabilir.
    bence fiesta getz den daha oturaklıdır. YANLIŞ ANLAŞILMASIN ONLARDA GÜZEL ARAÇTIR.
    ŞAHİN DOĞAN GİBİ PİYASASI VARDIR.ZARAR KESİNLİKLE ETMEZSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O BİR HONDA SEVER -- 21 Eylül 2015; 0:39:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: O BİR HONDA SEVER

99 00 modelleri için 1.4 is , 1.6 ies
    1.4 1.6 için söylüyorum:
    1.4 için: yeterli performans,basmassan çok az yakıt.
    1.6için: yüksek düzeyde performans,basmassan 1.4 ten daha az yakar.(gazı köklersen koltuğa japon yapıştırıcısından daha iyi yapıştırır)
    bu araçlar için gvnlk paketli modeli 2 airbag abs ön arka viraj denge çubuğu vardır fiyat 23 bin tlye bulunabilir.
    bence fiesta getz den daha oturaklıdır. YANLIŞ ANLAŞILMASIN ONLARDA GÜZEL ARAÇTIR.
    ŞAHİN DOĞAN GİBİ PİYASASI VARDIR.ZARAR KESİNLİKLE ETMEZSİN.

ya ben malum sitede bi tane 2002 vtec 2 gordum on kaput degısık sol camurluk degısık bel altı boyalı 175k da 23e bırakıyodu fakat al satçcıyım ben diyince kurt dustu ıcıme aslında diri duruyodu vtec 2 hala goze hoş gelen modern bır gorunume sahıp benımde butcem 22-23 punto yada vtec2 bakıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.