Şimdi Ara

Bir türlü araç bulamıyorum (ucuz araba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 aydır bu bölümde takılıyorum, malum siteden araba araştırıyorum. Ancak bir turlu karar veremiyorum. 20 bin TL bütçe ile az yakan ve 1 sene sonra rahatlıkla satabileceğim bir araç arıyorum. İlk arabam olacak. Getz düşünüyorum ancak emin olamıyorum. Yardımcı olun lütfen !

• Palio al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getz alabilirsin 1yıl sonra rahat satarsin

• getz palio suzuki swift swifti hızlı satamayabilirsin ama
  • Getz Tabiki

• Lafı hiç o bu demeden bende aynı bütçe ile araç baktığım için hyundai admire 1.6 16 v
    Yada getz 1.4 doch - 1.5 crdi düşündüklerim.piyasanın çok yüksek oluşu ve krizin kapıda olması ilerleyen aylarda araba alacaklara bana göre bir fırsat olacak 20 binler seviyesine temiz araçlar ancak kasım aralık ocak gibi denk getirilebilecektir.

• Taksi çıkması olmayan albea

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Getz 1.5 dizel düşünüyorum ancak temiz araç bulmak gerçekten zor. Hemen her araçta hasar kaydı var. Hasar kayıtlı bir araç almak beni ileride zor durumda bırakır mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albeaya da baktım. Pek hoşuma gitmedi. Acemi olduğum icin hb kasa düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gesi bağları

Getz 1.5 dizel düşünüyorum ancak temiz araç bulmak gerçekten zor. Hemen her araçta hasar kaydı var. Hasar kayıtlı bir araç almak beni ileride zor durumda bırakır mı ?

Hasar kaydının ne denli olduğu önemli o paraya dizel zor diyorum 3 silindirli olanları varsa uzak durun hem gürültülü hem performanssız olur. 2008-2010 1.4 97 hp benzinli öneririm yinede bu 20-21 bine çok zor ancak kış aylarında denk gelebilir yada eşden dosttan.
    Kaporta hasarı olarak direkler kuleler tavan arka şasi taban saçları önemlidir,diğer taraflar kaput çamurluk kapılar bagaj kapağı gibi dıştan saç değişimlerini dert etmeyin herkesin başına gelebilir .Bursada iseniz size aracın kaporta durumu hakkında yardımcı olurum

• gesi bağları kullanıcısına yanıt
    2 aydır aracımı satıyorum alacak adam bulamıyorum. bayram nedeniyle vazgeçtim. zira alacak kişi çok terbiyesiz bakar bakmaz arabaya kusur buluyorlar beğenmiyorsan alma ama kötüleme de. herkes arabasını biliyor ona göre fiyat istiyor. paran yetiyorsa kusursuz araba arıyorsan sıfır alacaksın bu kadar basit.
    bu paralara anca 8-10 yaşında araç alabilirsiniz. ama beklentiniz sıfır gibi olsun boyasız değişensiz olsun ise 5-6 daha beklersiniz almak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

2 aydır aracımı satıyorum alacak adam bulamıyorum. bayram nedeniyle vazgeçtim. zira alacak kişi çok terbiyesiz bakar bakmaz arabaya kusur buluyorlar beğenmiyorsan alma ama kötüleme de. herkes arabasını biliyor ona göre fiyat istiyor. paran yetiyorsa kusursuz araba arıyorsan sıfır alacaksın bu kadar basit.
    bu paralara anca 8-10 yaşında araç alabilirsiniz. ama beklentiniz sıfır gibi olsun boyasız değişensiz olsun ise 5-6 daha beklersiniz almak için.

Araç nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

Araç nedir?

Alıntıları Göster
    konu dışı olacak ama,

konuyu açan arkadaşın nickini gördüğümden beri içimden gesi bağları türküsünü söylüyorum yanık yanık. fena dilime dolandı.

• 98 model polo classic var. Az yakan cok kaçan cinsten. Dusunursen 17.000e birakiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

konu dışı olacak ama,

konuyu açan arkadaşın nickini gördüğümden beri içimden gesi bağları türküsünü söylüyorum yanık yanık. fena dilime dolandı.

• quote:

Clio hb bence güzel bir alternatif.
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim hocam. 1.4 benzinli beninyakit olarak üzmez mi ama? Yanı dizele göre kıyaslarsak ? Ayrıca malum sitede dizel modelleri 20 civarına var(temiz olup olmadığını bilmiyorum)
    Maalesef istanbuldayim hocam

• leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Benim kusursuz araç beklentim yok zaten hocam. İlk arabam olacak. Mesleğimden dolayı fazla zamanım olmuyor. Yanı 1 sene sonra aracımı hemen satmam lazım. Bunun icin de temiz bir araç bulmam gerekiyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

98 model polo classic var. Az yakan cok kaçan cinsten. Dusunursen 17.000e birakiyorum

Aynı model aracı satayım sana 17.000 tl anlaştıkmı ?

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Passat' ın fiyatını anlık olarak 2.000 TL indirdim.
    İlan yayınlanmadan biri telefon açtı:
    "Ben ilanınızı favorime eklemiştim, fiyat düşünce aradım. Gerçi ilanda soru sorma canını yakarım demişsin ama ben ciddi alıcıyım.."
    Buyür deyince:
    "Arabanın hasarı var mı?"
    "Parça parça var ama ağır hasar veya pert kaydı yok."
    "Kaç para hasarı var?"
    "Biri 10.000 TL diğerleri 2.000 TL' den az 4-5 hasar."
    "Toplam kaç para?"
    "12.000 TL !"
    "Tavanda boya var mı?"
    "Bilmiyorum ama araç boyalı"
    "Tavanda boya var mı!?"
    "Kontrol ettirmedim olabilir de olmayabilir de..."
    "Tavanda boya var mı yani?
    "Var kardeşim, boyanmadık yeri kalmamış bu çarpışan otonun!"
    "Saol birader, iyi günler..."

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.