Şimdi Ara

bir ülkenin diğer ülkelerin askerlerini vurması büyük bir olay değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rusya bizim askerlerimizi son bir ay birkaç kez bombalamıştı ve şehitlerimiz vardı. Üstelik açık açık ben bombaladım diye söyledi. Üstelik akpli yetkililer açıklama yapmıştı bizim sorunumuz rusya ile değil rejim ile diye. Daha önce uçak düşürülmesinin yıl dönümünde de bombalamıştı ve şehitlerimiz vardı yine. Şunu merak ediyorum, bir ülkenin diğer bir ülkenin askerlerini öldürmesi büyük yankı uyandırması gereken bir olay değil midir? Akp kurmayları ne olursa tepki verir acaba? Gidin Rusya'ya savaş ilan edin demiyoruz, en azından Esadla diyalog yolunun açılıp idlib sorununun çözümü ve suriyeli mültecilerin geri yollanması amaçlansa daha iyi olmaz mı? Böyle hava üstünlüğü olmadan askerlerimizi Rusya ve rejimin açık bombardımanına maruz bırakmak doğru bir dış politika mı? Yahu bu ülkenin itibarı vardı önceden. 90larda o kadar krize ve teknolojik dezavantaja rağmen sırf apoyu vermediye diye suriyeye az kalsın savaş ilan edecek bir ülkeydik. Şimdi o kadar askerimiz ölüyor ama hiç tepki verilmiyor. Tekrar ediyorum Rusyaya savaş açın ya da rejime savaş açın demiyoruz, hem mülteciler hemde idlib sorunu için esadla müzakere başlatılmalı diyoruz. Bugün avrupa ve abd esad gitsin demiyor, diyemiyor artık. Akp ne zaman bu yanlıştan dönecek?

• quote:

Akp ne zaman bu yanlıştan dönecek?

Akp seçmeni ne zaman yanlıstan dönerse.
  • zor değil bu senin vurduğun askerin bağlı olduğun ülkenin gücüne bakar yani sen tamamda diyebilirsin direkmen yada dolaylı tepkide koyabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.