Şimdi Ara

Bir ürün ithal etmek istiyorum ama sıkıntı var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var bana yardımcı olabilir misiniz.
    https://www.amazon.com/Glucomannan-Konjac-Powder-Natural-Shipping/dp/B00J6OWMZ2

bu ürünü Türkiye'ye getirmek istiyorum amerikadepom'a sordum toz gıda ek gıda maddesi vs getirilmesi yasakmı diye.Onlarda bu ürünün getirilemeyeceğini söyledi.Ben bu ürünü nasıl getirebilirim bana yardımcı olur musunuz?

• Ben bu topici açtım ama konuyu forumda bulamıyorum.
  • Ben Amerikada yaşıyorum ben senin için sipariş edip sana kargolarım istersen ama TR gümrüğünden geçer mi bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin yerinde olsam deliver to turkey seçeneği varsa şansımı denerdim.

ben amerika-türkiye dışında bir ülkedeyim.
    geçmişte amazondan ek gıda tarzı bir ürün sipariş verdim.hap gibi su ile içiyorsun. değişik mineralleri içeren bir haptı. ilaç değil ek gıdaydı. gümrükte 1-2gün tuttular çünkü kargoda başka şeylerde vardı. 100doları geçiyordu toplam tutar.ardından ürün bana ulaştı. gümrükten birisi bana ulaşıp kargo içeriğini vs sordu.bende ürünlerin fotolarını attım. hap fiyatı 50euro civarı idi. eğer seçeneklerde deliver to turkey seçeneği varsa şansını deneyebilirsin. yada amerikadaki birisi direkt çantasına koyup getirecek. onunda gümrükte durdurulma ihtimali var. bu ilaç değilde bir ek gıdaya benziyor.emin değilim. neden gümrükte takılsın ki anlamadım. gümrükte takılabilecek birşeyi amazon göndermez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

senin yerinde olsam deliver to turkey seçeneği varsa şansımı denerdim.

ben amerika-türkiye dışında bir ülkedeyim.
    geçmişte amazondan ek gıda tarzı bir ürün sipariş verdim.hap gibi su ile içiyorsun. değişik mineralleri içeren bir haptı. ilaç değil ek gıdaydı. gümrükte 1-2gün tuttular çünkü kargoda başka şeylerde vardı. 100doları geçiyordu toplam tutar.ardından ürün bana ulaştı. gümrükten birisi bana ulaşıp kargo içeriğini vs sordu.bende ürünlerin fotolarını attım. hap fiyatı 50euro civarı idi. eğer seçeneklerde deliver to turkey seçeneği varsa şansını deneyebilirsin. yada amerikadaki birisi direkt çantasına koyup getirecek. onunda gümrükte durdurulma ihtimali var. bu ilaç değilde bir ek gıdaya benziyor.emin değilim. neden gümrükte takılsın ki anlamadım. gümrükte takılabilecek birşeyi amazon göndermez bence.
    Ben şansımı denemek adına aliexpress'ten aldım.Satıcı bana daha önce kozmetik ürün vs gönderdiğinin resmini gösterdi Türkiye'ye baya kişiye ürün göndermiş.Asıl sorun şurda bizim gümrük yasamız var aşağıdaki ürünler yasak.Ayrıca amazon zaten Türkiye'ye göndermiyor ben ordan aracı bir şirketle anlaşacaktım.En geç 35 gün içinde belli olacak :D(aliexpressten aldığım için)

- İçine sim kart takılabilen tüm cihazlar ve elbette cep telefonları gümrükten geçmemektedir.

– Alkol, tütün ürünleri ve elektronik sigara yasaklı ürünlerin başında gelmektedir.

– Sipariş etmek istediğiniz ürün içinde radyo veya TV özelliği varsa TRT Bandrol Yasası yüzünden gümrüğe takılabilir.

– Kesici ve delici bıçak-çakı benzeri ürünler.

– Sporcu takviyesi gıda ürünlerinin sipariş edilmesi de yasaktır. Sadece milli sporcular özel izin alarak bu ürünleri sipariş edebilirler.

– Askeri kullanım için olan ürünler. Ateşli silah ve silah yapımında kullanılan ürünler.

– Kozmetik ürünler. Özellikle parfümler.

– Doktor raporu olmayan reçetesiz ilaçların siparişi kesinlikle yasaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumkusu -- 27 Mart 2019; 12:11:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thermodynamics23

Ben Amerikada yaşıyorum ben senin için sipariş edip sana kargolarım istersen ama TR gümrüğünden geçer mi bilemem
    Çok teşekkür ederim aliexpressten aldım 35 gün sonunda belli olacak bakalım geçecek mi umarım devlet bu tarz yorumları takip edip ip adresinden kişi ordanda yurt dışından getirdiği ürünleri takip etmiyordur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.