Şimdi Ara

Bir uygulamayı sistem uygulaması nasıl yaparız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir uygulamayı sistem uygulaması nasıl yaparız derdim bu arkadaşlar, lucky patcher ile olmuyor sistem uygulaması yap deyip daha sonra yeniden başlat deyince uygulama siliniyor telefonu açtığımda linksd2 de aynı şekilde oldu, titanium backup ile deniyorum ama bayağı uzun sürdü sürecek gibi root explorer ile nasıl yaparız ya da başka yolla bilen var mı?

• Apk dosyasını /system/app klasörüne veya /system/priv-app klasörüne alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: holywar08

Apk dosyasını /system/app klasörüne veya /system/priv-app klasörüne alabilirsiniz

malesef olmuyordu bunu da denememe rağmen ama şu an tüm yöntemler işe yarıyor sebebini bilmiyorum, teşekkürler yorum için
  • lucky patcher ile yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

lucky patcher ile yapabilirsin

malesef hocam olmadı muhtemelen telefonla ilgili bir sorun yine de sağolun
  • Lucky patcher da uygulama > seçenekler e tıklayınca telefon hafızasındaki uygulamaları sisteme aktarabiliyorsunuz. Ancak root gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agentwho

Lucky patcher da uygulama > seçenekler e tıklayınca telefon hafızasındaki uygulamaları sisteme aktarabiliyorsunuz. Ancak root gerekebilir.

okumadan yorum atayım diye yorum atmak bu olsa gerek bir kaç konuya daha post kasman lazım ki rütbelerin nirvanasına ulaşabilesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

quote:

Lucky patcher da uygulama > seçenekler e tıklayınca telefon hafızasındaki uygulamaları sisteme aktarabiliyorsunuz. Ancak root gerekebilir.

okumadan yorum atayım diye yorum atmak bu olsa gerek bir kaç konuya daha post kasman lazım ki rütbelerin nirvanasına ulaşabilesin

Sizin gibilere yardım edende kabahat var zaten.
    Bir sorun varsa, benim bir hatam varsa anlaşılır bir şekilde yazarsınız.
    Yoksa da nankörlük ve saygısızlık için bahane aramayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 14 Ağustos 2016; 15:53:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

quote:

Sizin gibilere yardım edende kabahat var zaten.
    Bir sorun varsa, benim bir hatam varsa anlaşılır bir şekilde yazarsınız.
    Yoksa da nankörlük ve saygısızlık için bahane aramayın.

Konuya demişim lucky patcher olmuyor diye bir arkadaş yorum yapmış Lucky patcher kullan diye ona da demişim olmuyor diye hiç okumadan yardım etme amacından uzak olarak gelmiş konuya yorum yapıyorsun utanmadan sizin gibilere yardım diyorsun senin gibilerinden gelecek yardım hiç gelmesin imzamı oku tam senlik bu arada hangi rütbe için kasıyorsun

Not: bu kadar post atmış biri olarak konuyu okumadan yorum yapmak bir hatam varsa diyerek gecistirilemez foruma yeni üye olan biri bile bilir konuyu okumadan yorum atilmayacagini herkes bilir dalga geçer gibi post kasma çabalarını hoş göremem gelecek yorumlar cevaolanmayacak dostum o yuzden konuyu baltalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedroid -- 15 Ağustos 2016; 0:52:49 >

• "Lucky patcher ile yapabilirsiniz" ve sizin "olmuyor, telefonda bir sorun var" yorumunuzu görerek ve okuyarak bu yorumu atmıştım. Daha ayrıntılı bir şekilde lucky patcher ile nasıl yapılacağını ve root gerekeceği konusunda uyarayım dedim.

Belki rütbelerimi kıskanıyorsunuz -gerçi nesi kıskanılacak o da ayrı bir konu, bir üyenin rütbe atlamak için okumadan mesaj yazacağı mantığı bile aklınıza sığıyorsa hiç bir şey demiyorum.
    Ancak şunu bil ki forumdaki üyeliğim boyunca aradan yanlışlıkla gözden kaçanlar hariç her mesaja okuyarak cevap veririm. Ayrıca hiçbir şeyden de utanmıyorum. Çünkü şu an sizin utanmanız gerek.
    Ayrıca şunu da bil, mesaj sayım 0 olsa bile belki de aynı mesajı göndermiş olurdum.
    Bir de imzanıza " Açtığım konuya kibir dolu sözler yazacaksan başka yerde oyna " yazarak aslında kendi kibirinizi ve nankörlüğünüzü belli ediyorsunuz. Çünkü forumda açtığım yüzlerce konu var, hiç birinde kibir dolu sözler sarfeden cevaplar görmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.