Şimdi Ara

Bir VW Başaran Oto- DSG Şanzuman Kurbanı Hikayesi Daha (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
70.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
208 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BillieJean7

Arkadaşlar şu sıralar araba bakıyorum. Otomatik almak zorundayım çünkü eşim manuel süremiyor. Opel corsamı satıyorum bunun için. Şimdi soru şu 2014 model leon 1.6 tdi dsg şanzıman alınır mı alınmaz mı? Yani kafayı yiyeceğim kimisi diyor dsg güzel kimisi diyor aman uzak dur. Artık arada kaldım paramı çöpe atmak istemiyorum. 100 bin liraya yakın para vericem borç ödicem sonuçta. Bana yardımcı olurmusunuz seat kullanıcıları özellikle.
    Seat kullanıcılarından “al” yanıtından başka bişey beklemek şaşırtıcı olur.

Para kıymetli ve risk almak istenmiyor ise; tork konvertörlü bakmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    türkiye'de şunu gördüm;

Bir VW Başaran Oto- DSG Şanzuman Kurbanı Hikayesi Daha

araç f10 kasa 520i comfort. 2011 model 119 bin kilometrede idi. 145 bin liraya satılmış.

ben bütün f10'ları otomatik sanıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoganb

Gönlünüzü ferah tutun hocam. Kronik bir şey değil :)
    Hem aracınız garantili ise hiç sıkıntı yapmayın.
    Garanti geçen sene bitti :) Ben yine de huylandım, gelecek yaza doğru satacağım eğer o güne kadar daha da fakirleşmezsek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dik Sivrinin Girişi dsg...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Ben kimsenin keyfiyetine kalmayı umut eden, el acan nolur aracımı iyi niyet garantisine sokun diyecek bir adam degilim. Tam otomatik aracimla 2 dsg li arkadaşımı servise bıraktim sanziman vuruntusu sikayetinden.

Siz distributorlere yazmaya devam edin belki ilerde sizin aracinizide IYI niyet garantisine sokarlar.

Bu dsg isinin tam karsiligi rezillik daha da otesi dsg kullanıcıları sorun yaşayan digerlerine yardim etmektense benim aracımda sorun yok deyip dilsiz seytani oynuyorlar.

Hadi size kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Aracım garantili. Bundan önceki de ondan önceki de garantiliydi. Rahat ol

• quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

Aracım garantili. Bundan önceki de ondan önceki de garantiliydi. Rahat ol

Alıntıları Göster
    Arıza çıkınca mekatroniği eskitmişsiniz demezler inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

DSG'den kaçarken EDC'nin kollarına girmek hiç mantıklı değil. Polat Alemdar'dan kaçarken Vito Corleone'ye gitmek gibi.
    Bu zamana kadar kaç tane edc şanzumanım arızalandı, renault bana şöyle davrandı haberi okudun?
    Kurduğun alaka hiç alakasız.
    Ben 5 yıldır edc kullanıyorum daha en ufak sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Bu zamana kadar kaç tane edc şanzumanım arızalandı, renault bana şöyle davrandı haberi okudun?
    Kurduğun alaka hiç alakasız.
    Ben 5 yıldır edc kullanıyorum daha en ufak sorunla karşılaşmadım.

Alıntıları Göster
    Sizin karşılaşmamış olmanız, arıza olmadığı anlamına gelmez.
    Sistem yapısı itibari ile soruna açık.
    www.sikayetvar.com
    Edc - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/edc

• bende f20'mi mi satıp golf & leon alayım diyordum vazgeçtim. Bune la ne zaman niyetlensem dsg'den arıza duyuyorum bir yerlerden bu sefer net bir şekilde vazgeçtim i30 ceed alırım leon golf almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Sizin karşılaşmamış olmanız, arıza olmadığı anlamına gelmez.
    Sistem yapısı itibari ile soruna açık.
    https://www.sikayetvar.com/edc

Alıntıları Göster
    Evet soruna açık ama bu dsg de 10 ise edc de 1 veya 2 dir.
    Bende şimdi şikayetim var linki koyarım ama gerek yok. Yüzlerce sayfa çıkacak çünkü.
    Allah akıl fikir vermiş, isteyen dsg isteyen diğer şanzımanlı araçlara verir parasını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

türkiye'de şunu gördüm;

araç f10 kasa 520i comfort. 2011 model 119 bin kilometrede idi. 145 bin liraya satılmış.

ben bütün f10'ları otomatik sanıyordum

Alıntıları Göster
    Facebook'da görmüştüm bende. Gezen adam sayfasında satılmıştı. Ama ZF varken bana çok saçma geldi. Yine de tat meselesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafatrkoz34

bende f20'mi mi satıp golf & leon alayım diyordum vazgeçtim. Bune la ne zaman niyetlensem dsg'den arıza duyuyorum bir yerlerden bu sefer net bir şekilde vazgeçtim i30 ceed alırım leon golf almam
    i30 Ceed çift kavramasının sorunlarını netten okumadın mı hiç.

15 bin de servis servis gezen Ceed i30 Sportage kullanıcısı dolu ortalıkta

Ayrıca Zf şanzıman ın varsa hemen satıp başka araç al bence.

Şikayet var da 90 bin TL den bahsediliyor. Dikkat et

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    sorun okumaya kalkarsak her arabanın sorunlarından bahsediliyor ki

servis servis gezeninin olduğunu düşünmüyorum çok araştırmadım açıkçacı ama okuduğum kadarıyla herkes hyundaı servisinden memnun

bende ve babamda f30'da vardı e90'da e46'da e39'da e60'da hepsini de uzun süre kullandım uzun yolda yaptım hiç birinin de şanzımanında sıkıntı çekmedim
  • Millet dsg yi kötülemez tabi ki. Uzerine rahat satılan ve kar edilen baska araba yok. Napsinlar kotuleyip de ellerinde mi kalsin. Piyasasi mi düşsün.

Cani isteyen alir, istemeyen almaz. Keyifle binmeye bakin araclariniza.

Konu basligindaki arkadasa da gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Evet soruna açık ama bu dsg de 10 ise edc de 1 veya 2 dir.
    Bende şimdi şikayetim var linki koyarım ama gerek yok. Yüzlerce sayfa çıkacak çünkü.
    Allah akıl fikir vermiş, isteyen dsg isteyen diğer şanzımanlı araçlara verir parasını.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum, DSG nin arıza oranı daha yüksek.
    Şirketteki araçların durumundan kendimde bunu canlı gözlemliyorum.
    Not: DSG daha çok satıyo ondan öyle geliyo yeaaa diye gelmesin kimse. Elimin altındaki araçların durumu ortada.

• mustafatrkoz34 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçbir marka dünyada 3 milyon aracını şanzıman arızası sebebiyle geri çağırmadı dsg haricinde tüm markalara bakabilirsin dsg tam bir çöp kullanıcıları garanti biter bitmez satıyor.. Ayrıntılara bak kampanyamdaki dünyadaki vw resmi yazılı geri çağırmalara bak. Türkiye de geri çağırma yok dsg keşleri yüzünden peynir ekmek gibi satıyorlar. Bir imzada çak kampanyama haklı bulursan ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    cihanair kullanıcısına yanıt
    BMW X5 sanırsam @cihanair'in

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Orası öyle de skodanın şansı diyelim.

• Bizim millet hiç bozulmayacak hiç masraf edilmeyecek bakımsız şanzımanları tercih ediyor ama dünya bu kafada değil
  • 2015 ten beri dsg otomatik aracımı kullanıyorum, rutin bakım zamanı hariç sanayiye gitmedim, ısınma vs uyarısı hiç almadım bir de vitesi manuel moda alma gereği de duymadım hiç. Bu konuları yıllardır okuyorum bakalım ne zaman bozulacak dedik aldık, hala bir tekleme,titreme yok. Bir ara bu konuları çok okudkça kenarda para bile bırakmıştım bozulunca şunla yaptırırım diye, gerçi onun da üstünden çok zaman geçti.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.