Şimdi Ara

Bir VW Başaran Oto- DSG Şanzuman Kurbanı Hikayesi Daha (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
70.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
208 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam üretimin sorunlu olmadığını söylemedim ki. Tabikide sorunlu. Sorunlu olmasa böyle bir konuda yorum yapmıyor olurduk zaten.

Ama tüm dünyada vsg bu sorununa sahip çıkarken. Bizim ülkenin hiç adım atmamasından kaynaklı sallamıyorlar bizi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    İlk bakımından harici hiç servise götürmedim. Hep ustalarıma yaptırdım. Hoş daha yağı suyu filtresinden naşka birşey istemedi.

• portrey P kullanıcısına yanıt
    3 yıl önce olabilir ama piyasanın durumu belki bunu zorlaştırır şimdi.
    Ortalama bakım 1000₺ olsa dışarıda 500₺’ye yapılır. 3 yılda 1500₺ yapar. Servis valf için 3000₺ istediyse dışarıda max 1500₺’ye yapılır. Dediğim hesaba geliyor aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 bin kişi tıklamış başlığa change.org da 60 imza var :) Kardeşim vw fan boyları hariç tutarak aklı selim düşünebilen forum arkadaşlarımdan rica editorum ; yurtdışında olduğu gibi bu ülkenin vatandaşlarınında aynı saygınlıkta vw den hizmet alması için doğuş holdingin kepazeliğini duyurmak için imza atalım kampanyaya. 23 bin kişiden 20 kişi anca imza atmış kampanyaya bu kadar kişi DSG keşi olamaz :) imza attıktan sonra mailinize gelen onayı da onaylamayı unutmayalım.. Saolun şimdiden

• 102.000 Km'de 2013 Model 1.6 Dizel DSG Passatım var. Ne zaman DSG ile ile ilgili böyle konular görsem içim ürperiyor:)
    Bir arkadaşımın da aynı model Passat'ı daha 60.000 Km'de yolda kalmıştı...Bu DSG'de gerçekten bir sıkıntı var ve inşallah bana denk gelmez...
  • Sorunlu arabaları, sorumlu distribütörleri, servisleri bütün bunlara rağmen gidip hala bu arabayı alıp bu insanları kar ile ödüllendirenlere her şey müstahak.
  • D. Targaryen kullanıcısına yanıt
    Burda bir püf nokta var ellerinde egr valfi parçası vardı ama onu değil Almanya’dan özel olarak geleni takacağız dediler (ellerindeki tekrar arıza verebilirmiş . Dışarıdakileri siz düşünün)

• Fanboylar gelip önce dsg yi övmeye çalışıp tutunamayınca, dsg ile sorun yaşayan arkadaşlara saldırıyorlar. Her dsg konusunda aynı hikaye. Bu kadar çok sorun yaşayan insan varken hala dsg övmenin anlamı nedir yahuuu.
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Onu bunu boşver de ne kadar maaş veriyorlar?

• Maşallah xbox360'ın 3k hatası gibi nerde patlayacagi belli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞANZIMAN
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Bence sövmek yanlış olur. Parası vardır adam alır arıza yapacağını bile bile. Garanti bitincede iyi niyet vb yapmazlarsa para verir yaptırır.
    Sçama sapan şanzıman motor uyumu magmadanda aşağıda olan araçları almaktansa.

Dediğim gibi böyle düşünene eyvallah. Bende böyle düşündüm a3 aldım mesela.

Ama alıpda sonra serzeniş edene sövebilirsiniz. Bilerek aldım ve bir arıza durumunda serzeniş etmeyeceğimü de bilerek aldım.

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Adama vw nin dünyada yaptığı geri çağırmaların resmi yazısını atıyorum yine de dsg sorunsuz diyor :)) daha öncede dedim umarım bunun için para alıp yollarını buluyorlardır yoksa hepsi birer vaka

• Daha bi de yok dsg li yok turbosu var tsi diye savunuyolar bu arabaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: miravoğlan

Adama vw nin dünyada yaptığı geri çağırmaların resmi yazısını atıyorum yine de dsg sorunsuz diyor :)) daha öncede dedim umarım bunun için para alıp yollarını buluyorlardır yoksa hepsi birer vaka
    bende sizin gibi düşünüyorum. İnşallah para v.s. gibi maddi olarak karşılığı olabilecek birşeyler alıyorlardır. yoksa cidden durum problemli. bu insanlar çocuk falan yetiştirecekler düşünün..
  • Bence ikide bir "felan" dediğin için iyi niyete girmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 23 Ağustos 2019; 20:19:48 >
  • Adam 7 yıl iyi niyet garantisi veriyor

Servis kaydı olanlar sorunsuzca yararlanıyor

Dışarıda bakım yaptıranlar 4 5 bin TL ye sıfırlayıp yoluna devam ediyor.

Derdi de buradaki Opelci Fiatcı arkadaşları geriyor.

Adam hayatında DSG nin vites kolunu tutmamış. Gelmiş burda DSG çöp diye yorum yapıyor

Passat alan adama DSG çöp patlıyo falan de seni bi yerine takıyormu bak bakalım
  • Bakımı dışarda yaptır sonra iyi niyet garantisi iste. Yıllarca ucuza yaptırmışsın bakımı ordan çıkar şanzıman parası birşey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 23 Ağustos 2019; 21:15:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönüp dönüp aynı konulara geri dönüyoruz nedense.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.