Şimdi Ara

Bir VW Başaran Oto- DSG Şanzuman Kurbanı Hikayesi Daha (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
2
Favori
70.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
208 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çünkü "dünyada" tüketici hakları var. Bizde keyfi iyi niyet var. Amerika'da tüm VW'ler tam otomatik. Bizde neden değil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunpower-storm

Çünkü "dünyada" tüketici hakları var. Bizde keyfi iyi niyet var. Amerika'da tüm VW'ler tam otomatik. Bizde neden değil?
    Yanlışınız var , Amerika'da tüm VW'ler tam otomatik değil !
    Ayrıca bu mantıkla
    Peugeot ( PSA ) ve Renault neden ABD de satamıyor ?
  • quote:

Çünkü "dünyada" tüketici hakları var. Bizde keyfi iyi niyet var. Amerika'da tüm VW'ler tam otomatik. Bizde neden değil?
    nasıl tüm vw ler tam otomatik, bu mümkün değil
    en fazla yüzde 5 i tam otomatiktir
  • Mantığınız yanlış. Tam otomatik diye satmıyor.

• Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt
    Aile araçları tam otomatik.
    Ayriyeten kuru DSG payı %5 felandır olsa olsa.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    PSA ve Reanult'un ne tam otomatiği ne yarı otomatiği nede Manuel'i yok ABD de
  • Amerika'ya girmiyorlar çünkü. Bilmiyormuşum gibi davranmayın.

• quote:

Amerika'ya girmiyorlar çünkü. Bilmiyormuşum gibi davranmayın.
    Yanlış mantık Girmiyorlar değil ABD bu malların girişine izin vermiyor Çünkü ÇÖP olduğunu biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 23 Ağustos 2019; 15:23:37 >
  • 2012 a3 Sportback alacaktım vazgeçecek gibiyim..
  • 1 aydır Jetta bakıyordum DGS modelinden, şuan aramayı bıraktım.

Sürecin devamında ne olduğunu editlerseniz sevinirim. Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

Aslında tam otomatik şanzuman daha ucuza gelebilir.

Sonuçta dsg li araç kullandığınızda, aracın garantisi bitse bile iyi niyet garantisi denilen zıkkım kaybolmasın diye bakımlarda servise gidip öpülmek zorundasınız. Tam otomatiktr garanti biter servis ile işiniz de biter.
    iyi niyet de o kadar iyi niyetli degilmis forumda gordugum kadariyla

Bu arada arkadaslar lutfen sanzuman diye bir kelime yok dogrusu sanziman. Ulkede bu kadar cok yanlisi kullanilan bir kelime yoktur sanirim. Sanzuman kulagi da tirmaliyor kim cikardi acaba

• Arkadallar kimse dsgye vag a giydirmesin.
    Adamlar kendileri kabul ediyor. Ve 10 yıla kadar sorunsuzca değiştiriyorlar tüm dünyada.

Yani adamların suçu yok. Adamlar sağlıklı iken piyasadaki en konforlu otomatik şanzımanlardan birini sunuyor mu sunuyor. Sorunu olduğunu kabul ediyor mu ediyor. 10 yıl garanti sunuyor mu evet.

Burada esas sövmemiz gereken kendi ülkesindeki tüketicinin hakları arkasında durmayan bu devlettir/hükümettir artık ne derseniz odur arkadaş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senli27 S kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle uzak durun ben yandım siz yanmayın. Doğuş tan hiç ses seda yok . Hayatlarında ilk defa şanzıman arızası görmüş gibi davranıyorlar. Kampanyamı netten desteklerseniz sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2014 model araba beş yaşında; bir takım lastik gitse 2500 lira, ağır bakım deseniz beş bin. Beş senede şanzıman gitse yine 5-6 bin lira. Yani bu paraları ödemek ağır geliyorsa otomobil kullanmak iyi bir seçenek değil. Otomobilin yürütüme maliyeti fazla, benzin-mazotun litresi viski nin vergisiz fiyatından pahalı. Yani hem arabaya binip hem şikayet etmek niye ?

• 16 yıldır ehliyetim var. 14 yıldır aracım var. Hiç bir zaman otomatik araç alacak kadar "zengin" olmadım.

Bir debriyaja basmaya eriniyorsunuz. Alın düz vites aracı, hem sağ eliniz dolu olsun telefonla uğraşıp trafiği kanser de etmezsiniz.
  • D. Targaryen kullanıcısına yanıt
    Bende tüm bakımları vw yetkili servisinde yaptırırım TDI aracımın egr valfi arızalandı 3 yıl önce bana 3000 tl fiyat çıkardılar aracım 70000 civarındaydı . İyi niyet garantisinden bedava yaptılar parça almanyadan gelecek dediler 1 aylığına bana golf verdiler. Böylede bir durum var. Benim yerinde olsanız dışarda bakım yaptırırmısınız. Ama burda sanayide bakımı kötülemiyorum bunun altını çizelim. Bu tecrübe bana bunu yetkilide bakım yaptırmayı teşvik etti teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portrey -- 23 Ağustos 2019; 16:51:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

Arkadallar kimse dsgye vag a giydirmesin.
    Adamlar kendileri kabul ediyor. Ve 10 yıla kadar sorunsuzca değiştiriyorlar tüm dünyada.

Yani adamların suçu yok. Adamlar sağlıklı iken piyasadaki en konforlu otomatik şanzımanlardan birini sunuyor mu sunuyor. Sorunu olduğunu kabul ediyor mu ediyor. 10 yıl garanti sunuyor mu evet.

Burada esas sövmemiz gereken kendi ülkesindeki tüketicinin hakları arkasında durmayan bu devlettir/hükümettir artık ne derseniz odur arkadaş.
    Bu ne saçma mantık ? Oldu o zaman herkes üretsin 10 senede garanti versin. Araba bozulup dursun. Yolda kal rezillik çek. Bunların bir önemi yok mu? Sorunsuzluk aranan ilk özellik. Sizdeki bu mantık nedendir anlayamadım.

Olayda sorun Türkiye bölümünde kabul ediyorum fakat en nihayetinde üretimler SORUNLU. Bunu basitleştirmeyin. VW almayın, aldırmayın

• Başınıza dert gelince VW ve DSG ile ilgili her şeyi öğrenmişsiniz..Şu an siz bu konuyu açarken ,öte yandan harıl harıl DSG li araç alan insanlar var ve eminim ki büyük çoğunluğu bu şekilde mağdur olacak..çok azı ise forumda konu açacak...almayın kardeşim..bırakın buradaki satış temsilcisi kılıklı adamların yok o sorun 2012 ten önceydi yok kuruydu yok yağlıydı laflarını....kanmayın..gerçi biz AIDS bize bir şey yapmaz diyen bir toplumuz ya neyse
  • imzaladım kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.