Live'dan title ve squad güncellemeleri yapılmış Fifa 11'in dosyalarını başka bir xbox'a aktarıp kullanmak mümkün mü? Mesela arkadaşım bu güncellemeri flash diske kaydedip bana verirse, ben bunu kendi makinama kaydedip güncel kadroyla oynayabilir miyim? Oluyorsa nasıl yapıldığını anlatır mısınız???
up
yardım!
evet yapılabiliyor da uzun hikaye.google a xbox 360 a save atmak yaz görürsün
Hocam Usb'ni xbox'a tak system settingsden memory'ye gel usb'ye tıkla configure bas sonra harddisk'e gel squad dosyasına tıkla copy'de usb'yi seç o usb'nin içine squad dosyasını kopyalar ve sonra diğer xbox'a git usb'yi tak ve usb'ye tıkla games aç orda zaten fifa dosyasını görürsün ve içinde squad dosyasın vardır ondan sonra ise move veya copy de sonra harddisk'i seç o zaten otomatik olarak Fifa dosyasının içine atar ve işlem tamam
quote:
Orijinalden alıntı: avengerD94
Hocam Usb'ni xbox'a tak system settingsden memory'ye gel usb'ye tıkla configure bas sonra harddisk'e gel squad dosyasına tıkla copy'de usb'yi seç o usb'nin içine squad dosyasını kopyalar ve sonra diğer xbox'a git usb'yi tak ve usb'ye tıkla games aç orda zaten fifa dosyasını görürsün ve içinde squad dosyasın vardır ondan sonra ise move veya copy de sonra harddisk'i seç o zaten otomatik olarak Fifa dosyasının içine atar ve işlem tamam
Peki title update'i de bu şekilde aktarmak mümkün mü?