Şimdi Ara

bir xbox taki oyun dosyalarını diğer xbox'a aktarmak mümkün mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Live'dan title ve squad güncellemeleri yapılmış Fifa 11'in dosyalarını başka bir xbox'a aktarıp kullanmak mümkün mü? Mesela arkadaşım bu güncellemeri flash diske kaydedip bana verirse, ben bunu kendi makinama kaydedip güncel kadroyla oynayabilir miyim? Oluyorsa nasıl yapıldığını anlatır mısınız???

• up
  • yardım!
  • evet yapılabiliyor da uzun hikaye.google a xbox 360 a save atmak yaz görürsün
  • Hocam Usb'ni xbox'a tak system settingsden memory'ye gel usb'ye tıkla configure bas sonra harddisk'e gel squad dosyasına tıkla copy'de usb'yi seç o usb'nin içine squad dosyasını kopyalar ve sonra diğer xbox'a git usb'yi tak ve usb'ye tıkla games aç orda zaten fifa dosyasını görürsün ve içinde squad dosyasın vardır ondan sonra ise move veya copy de sonra harddisk'i seç o zaten otomatik olarak Fifa dosyasının içine atar ve işlem tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: avengerD94

Hocam Usb'ni xbox'a tak system settingsden memory'ye gel usb'ye tıkla configure bas sonra harddisk'e gel squad dosyasına tıkla copy'de usb'yi seç o usb'nin içine squad dosyasını kopyalar ve sonra diğer xbox'a git usb'yi tak ve usb'ye tıkla games aç orda zaten fifa dosyasını görürsün ve içinde squad dosyasın vardır ondan sonra ise move veya copy de sonra harddisk'i seç o zaten otomatik olarak Fifa dosyasının içine atar ve işlem tamam

Peki title update'i de bu şekilde aktarmak mümkün mü?
  • Title update ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb ile Xbox a oyun atmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avengerD94

Title update ?

Oyunun güncellemeleri, patch ya da ne denirse... Title update deniyor diye biliyorum.Bu yamaları da aktarmak mümkün mü?
  • title update'leri direk pc'de usbxtaf programıyla aktarabiliyorsunuz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

title update'leri direk pc'de usbxtaf programıyla aktarabiliyorsunuz zaten

Aynen öyle ama move değil copy yapcaksın her zaman hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.