Bildirim
Bir yaşındaki bir aracın fiyatı yeni kasası çıkınca yüzde kaç düşer?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni kasa daha hafif, tasarım olarak j kasa kadar olmasa da başarılı, daha spor, daha geniş. Bence sağlam talep olacak. Biraz da yeni kasa fiyatlarına bağlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dert etme bunları. Bin arabana kazasız belasız sür gitsin. Bunu düşünürsen çıldırırsın bi süre sonra.
Teşekkür ederim :) dert ettiğimden değil. Satmıyorum aslında arabamı ama çevremden biri almak istiyor, değeri düşecekse eğer satmayı düşünebilirim. Bu vesile ile de hayalimdeki arabayı alma konusunda girişimde bulunabilirim. O yüzden forumdaşlardan fikir alayım dedim. -
Hayalinizdeki araba nedir hocam. Şu anki aracınızda gayet iyi
Hayalinizde bir araç varsa ve ulaşabilecek durumdaysanız üçe beşe bakmayın. Hayallerinizin peşinden gidin ve emin olun acaba fiyatı düşer mi diye düşünmeyeceksiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan Göçer
Teşekkür ederim :) dert ettiğimden değil. Satmıyorum aslında arabamı ama çevremden biri almak istiyor, değeri düşecekse eğer satmayı düşünebilirim. Bu vesile ile de hayalimdeki arabayı alma konusunda girişimde bulunabilirim. O yüzden forumdaşlardan fikir alayım dedim.
Bence satın. Ne almayı düşünüyorsunuz ?
Astra K almak istiyosan sat bence. -
Aldığım bilgiye göre yeni kasa güncel fiyatlardan 7-10 bin daha pahalı olacak.Baz fiyatı için 55 binden aşağı düşünülmüyor.Bu demek oluyor ki senin araban değer kaybetmez tam tersine Passatta olduğu gibi değerlenir. -
araç fiyatları sürekli artarken değeri düşmez,boşuna satma.
Volvo S60 vardı hayalimde 2016 yaz için. Ama yeni kasanın çıkışı değeri eritecekse şimdi satıp bazı değerlendirmelerde bulunabilirim. -
Volvo S60 niyetindeyim. -
Kasasına bağlı. -
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için -
Aslında bir aracın yeni kasasının gelmesine 1 yıl civarı kala o araç alınmamalı. Biraz daha bekleyip mevcut kasa daha ucuza alınabilir çünkü.
Yeni kasa zaten daha yüksek fiyatla geliyor. -
Indirim kampanyasi haric bir aracin fiyati neden dussun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X