Şimdi Ara

Bir yazıcının kaç sayfa yazdırmış olduğunu öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. el bir yazıcı alacağım
    bu yazıcının şu ana kadar kaç bin sayfa bastığını nasıl öğrenebilirim?

içinde bir sayaç olduğunu düşünüyorum, çünkü firmalar sayfa sayısı ile yazıcı kiralıyorlar

canon LBP 3370 modeli.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yazıcıdan Kaç Sayfa Çıktı Alındığını Öğrenme

Bir yazıcının kaç sayfa yazdırdığını öğrenmek, mürekkep veya toner seviyelerini yönetmek ve yazıcının genel bakımını yapmak için önemlidir.

Canon Yazıcıdan Kaç Sayfa Çıktı Alındığını Öğrenme

Canon yazıcılarda, yazdırılan sayfa sayısını kontrol panelinden görüntüleyebilirsin. Yazıcı modeline bağlı olarak, sayfa sayacına erişmek için "Bilgi", "Durum" veya "Bakım" menüsüne gitmen gerekebilir.

HP Yazıcıdan Kaç Sayfa Çıktı Alındığını Öğrenme

HP yazıcılarda, sayfa sayacını Web Hizmetleri üzerinden veya yazıcının kontrol panelinden görüntüleyebilirsin. Web Hizmetleri'ne erişmek için yazıcının IP adresini bir web tarayıcısına girmen ve yazıcıyla ilişkili hesabınla oturum açman gerekir.

Yazıcı Sayaç Bilgisi

Yazıcı sayaç bilgisi, yazıcının yazdırdığı toplam sayfa sayısı, renkli ve siyah beyaz sayfa sayısı gibi yazıcı kullanımına ilişkin verileri içerir. Bu bilgiler, yazıcının bakım ihtiyacını belirlemek, mürekkep veya toner seviyelerini izlemek ve yazdırma maliyetlerini tahmin etmek için kullanılabilir.

Epson Yazıcıdan Kaç Sayfa Çıktı Alındığını Öğrenme

Epson yazıcılarda, sayfa sayacına yazıcının kontrol panelinden erişilebilir. Yazıcı modeline bağlı olarak, sayfa sayacına "Durum", "Bilgi" veya "Bakım" menüsünden ulaşabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • https://superuser.com/questions/364242/count-total-number-of-pages-printed-using-canon-lbp-2900b-printer
    http://www.manualsprinter.com/manuals/canon/Canon_i-SENSYS_LBP3370.pdf
    http://www.ekilavuz.com/kilavuz/8ae826e71be7ddb9/31/canon/lbp-serisi-tum-modeller/yazici

Sayfa konfigrasyonu sayfasından öğrenebilirsin. Kusura bakma yorgunlukdan tam çeviremiyorum. 1. linkde ve kullanma klavuzunun 72. sayfasında nasıl o sayfanın çıktısını alabilceğin yazıyor. 73. sayfada da örneği var. Sağ alt köşedeki page count oluyor sanırım. Türkçe manualde 31. sayfadan anlatmaya başlıyor.

• 270856 sayfa basmış
    bu zamana kadar bozulmadıysa beni de biraz götürür bence

yıllık 5-7 bin sayfa basıyorum, sanırım biraz ömrümüz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4N68T-MV2

270856 sayfa basmış
    bu zamana kadar bozulmadıysa beni de biraz götürür bence

yıllık 5-7 bin sayfa basıyorum, sanırım biraz ömrümüz var.

ben de aynı yazıcıdan 2. el olarak aldım, şu anda 153685 baskı yapılmış, hala canavar gibi, sendeki 270K yı devirmişse bendeki bir kaç yıl idare eder
  • bundan 2. yi de pedere aldım. muazzam çalışıyor.
    6 ayda bir toner bitirmediğimi düşünürsek şu an için 5 yıl rahat ömür bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.