Şimdi Ara

Bir zam haberi de Türk Telekom'dan: Tüm tarifeler zamlanıyor! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
13.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk telekom hep pahalıydı. Hem pahalı hem kötü hizmet

• .montana. kullanıcısına yanıt

Bende 29 ödüyorum 35 mpd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starlink alın . Bu soyguncularla uğraşılmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • türkiyenin sömürgesi durumundaki en berbat firma hem pahalı hem kötü iletişimi konusunda il müdürleri desen hep artist artist konuşur

• axiprens kullanıcısına yanıt

bu kadının videosunu bulabilen var mı ya ben bulamıyorum ya kaldırıldı, reccep tayyyip erduğğğan diye tezahürat yapar gibi bağırıyordu bir türlü bulamadım yardımcı olursanız doları 1 tl ye düşüreceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingstonn -- 12 Aralık 2021; 6:0:42 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

İtalya bizi kıskanıyor öyle demeyin adamlar 100 mbps'yi 10.65 euro satmıyoruz diyorlar 199 euro olan Redmi 9T 128 GB telefon aldım

Bir zam haberi de Türk Telekom'dan: Tüm tarifeler zamlanıyor!

• celalettin deniz C kullanıcısına yanıt

ADSL kullanıcılarına çözüm sunmuyor onlar.

Şanslı bir lokasyondaysanız evet türknet güzeldir. Ülkede sadece adsl altyapısının olduğu %34'lük bir bölüm var. Burada Türk Telekom'un borusu ötüyor maalesef.

• Ben 35mbps +Tivibu Toplam 131 TL Ödüyorum taahhütün bitmesine bir bucuk yıl var 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXimus Excellence -- 12 Aralık 2021; 13:4:49 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    o kardeşe güvenenler yüzünden biz de bedel ödüyoruz. Askere dolar 8,20 ile girdim 13,88 ile çıktım. bakınız burası çokamelli "6 ay". Yani içerideyken fakirleşmişim! Masanın üstünde bir kaç para unutmuştum geldiğim de para erimiş..

• 100 Mbps zaten 165 TL idi, bir şey mi kaçırdım?

• cigolaytlarda ülkeye dolarla girmeye başlamış

• 2023 u bekleyin esas şahlanış o zaman

• Kingo Panda kullanıcısına yanıt
    Aynen, hemen geçiyorum starlinke

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu tt milletin kanını eme eme doymadı vesselam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim arkadaş gitti tarife yeniletti Türk Telekomdan dedim geç Türknet e sözleşme yok kafana göre,yok adam geçmiyor,adam internetten alışveriş yapmayan kredi kartı kullanmayan bi tip,böyle tiplerde var unutmayın,işte bunlar gidip Türk Telekom kullanıyor,ne yaparsalar yapsınlar gidip türk telekom kullanacak %20-25 lik bir kesim var.

• Bu tür haberlere gitgide alışacağız. Bakalım TT gelecek sene % kaçlık bir zam yapacak. TT ye veda zamanı geliyor.

• TT'yi bankaların kurduğu LYY isimli şirketi varlık fonuna devir işlemleri başladı sonuçlanınca Türkcell gibi olacak bu iyi günleriniz.
    fiyatlar az olmuş 200tl den başlasaydı.
    Türkiye de 1000mbps simetrik internetin fiyatı 100tl zaten yurtdışında da 50-150 tl arasında değişiyor fiber gpon altyapısında gpon protokolün de çok portlu ontla 2.4gigabit hizmet veriliyor bu protokolde upload max 1000 ve fiyatı 150-250tl eu fiyatları güncel kurla.
    epon denilen protokolse ethernet standartlıyla çalışır 1000simetrik max hızıdır daha çok kurumsal bağlantıda kullanılır.
    eu da 10gigabit yayılmaya başlandı uygun fiyatlarla.
    Türkiye de kur filan hikaye %1000 kar etmeleri lazım kar oranı %999 düşünce fiyat güncellemesi gelir zam değil ha, yurtdışı kapasite problemi filan hikaye amaç max kar altyapı yetersizde hikaye. düşük hızda verse nasılsa alacaksın neden yüksek hız versin 100kişiye satmak varken neden tek kişiye satsın.

• bazı arkadaşlar türktelekom kullanmak zorunlu yerler var demiş, öyle bir şey yok. türknet 5mbps adsl'e de 100 mbps'ye vdsl'e de 95 lira alıyor ama hıza göre fiyat veren firmalarda var net galaksi gibi.

eğer 8mbps destekliyorsa altyapıyı 39 liraya paketler var.

türk telekom kullanmak zorunda falan değilsiniz. hem adsl hem vdsl alternatifi var uygun fiyatlarda.

ben şehir dışı sayılabilecek yerde 100mbps vdsl hız alabiliyorum 95 liraya türknet üzerinden. ama o bile fazla bence. altyapı türk telekom olduktan sonra hangi sağlayıcıdan alırsan al farketmiyor. 4 tane sağlayıcı değiştirdim performans olarak hiçbirinin diğerinden farkı yoktu. kesilecekse yine türk telekom kaynaklı çalışma, arıza vs. sebebi ile kesiliyor internet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Aralık 2021; 19:18:57 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.