Şimdi Ara

Bir zam haberi de Türk Telekom'dan: Tüm tarifeler zamlanıyor! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
13.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kablonet kullanıyorum ben de. Turk Net çok övdüler, bakalım geçerim belki. Ama TurkTelekom'dan Allah korusun uzak durarım yani. Türk şirketi olmamasına rağmen adında niye yazıyor o bile garip zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de 12 ay sabit fiyat engelli indirimi ile 120 liraya 100mbit full sınırsız kablonet bağlattım fiyatlar güncellenecekmiş bakalım ne olacak

• Allahtan hattım faturalı zamdan filan etkilenmiyecem 😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en düşük paket 300 olana kadar durmak yok yola devam, yetmez ama EVET  

• Aktroller belki internet faturaları artarsa akıllanırlar  

• efedemirci kullanıcısına yanıt

Donuna kadar dışa bağımlısın ve her geçen gün jet hızıyla fakirleşiyorsun. E fakirleştiğini sayısal olarak anlatabilmek için para biriminin değerini başka bir değerle kıyaslaman gerek. Dış ticaret alışverişin de Avro ve Dolar ile döndüğüne göre adamın yazdığı şeye neden bilendin ki? Doğru yazmış. 100 TL ne ki? 50 TL zaten bozuk para. Madeni paraların olmuş maden israfı.

• Turktelekomda arap baharı

• internet sizin neyinize. oturun evinizde tışlı tilifin killanin. alo demesi neyinize yetmiyor.

• Yabancılar gelsin halk fakirleşsin diye ekonomiyi batırdılar. Büyük ülkeler robot kullanmaya başlar yine TR ye yatırım yapmazlar...

Faizleri değiştirip doları düşürmeleri lazım

• Eski hali de kazıkmış zaten, benim 100 liraya kullandığım 100Mbps'ye kadar tarifesi 337 liraymış eski fiyat. 3 kattan fazla para verecek ne farkı var TTNet'in?

Oger Telecom'un hortumladığı yurtdışına kaçırdığı paraları halktan çıkarıyorlar anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 10 Aralık 2021; 10:56:10 >
  • yeni aboneler ve taahhüt bitenler için...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satılmadan önce öyleydi satıldıktan sonra da isim değişmedi bunun gibi eski Türk yeni yabancı çok marka/firma var yalnız. Satılınca hepsi isim değiştirmiyor.

• la süperonline da 100mbps down 20mbps upload a 150tl veriyom !? 1 yıl taahütlü ((upload için aldım, yoksa 100tl ye de alırdım 10mbps down 8mbps up))

• Telekom arapların değil hala arap arap demeyin.

• arkadaslar ben bodrumda yasiyorum turk telekom fibersever 24mbps tarifesine gectim aylik120 lira veriyorum ama gelen ekipler buraya fiber olmaz diyip vdsl hat cektiler bu nedir yani bildigin dolandiricilik degil mi? mantikli bir aciklamasi vardir insallah?

arkadasim 200mb fiber kullaniyor benle ayni parayi hatta daha ucuz ödüyor.Anlamadim olayi

• Tâbi ya

• Euro bazında bence ücretler iyi. Ben 30 Euro ödüyordum Türkiye de 15 Euro civarı. Bence iyi. Valla kıskanıyoruz niye bizde 15 Euro değil diye :))

• 8 sene önce hizmetten memnun olmadığım için TT' den ayrılırken, internet aboneliğimi sonlandırırken vezneden tüm borcumu ödemiştim, ancak 6 ay sonra bana 20 TL borç çıkaran, üstelik "ben faturası olmayan bir şeyin parasını ödemem" deyince; onu ödemezsem beni avukatlarıyla tehdit eden, sizi yolunacak kaz olarak gören bir firmadır.

20 TL ufak bir para gibi görünebilir, ama aboneliğini sonlandıran binlerce kişiden bu 20 TL yi aldığını düşünün, büyük para.

O günden bu yana bu TT denen firmayla asla işim olmadı, olmayacak da.

Siz siz olun, abonelikten ayrılırken imzalı damgalı "borcu yoktur" belgesi almayı unutmayın. Ben hata yaptım, siz yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 10 Aralık 2021; 14:12:39 >
  • efedemirci kullanıcısına yanıt

para birimimiz euro olsa bunlar euroya zam yaparlar

• Zaten normalde de pahalı neyin zammı bu. Mecbur olmayan kimse zaten bunları kullanmaz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.