Şimdi Ara

Bir zam haberi de Türk Telekom'dan: Tüm tarifeler zamlanıyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
13.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah'ın belası tiksinç bir firma. İnşallah şirketin içi temizlenir de bir şeye benzer. (ileride, malum yıldan sonra)

• kayamtky K kullanıcısına yanıt
    e devletten bakın benim alacagım cıktı kimse söylememişti

• Bizim bulunduğumuz muhitte kablonet yok türknet yok turkcell fiber çekecekti onu da engelledi yönetici. Kala kala turk telekoma kaldık mecbur turk telekomdan alıyoruz 2 senelik taahütler ile. 35 lik paketi 134 tl ye alıyoruz şuanda sanırsam veya 120 küsür mü neydi tam hatırlamıyorum. 2023 e kadar sanırsam devam edecez. Daha geçen bir kaç ay önce yeniledik paketi.

• bildigin tecavuz bu yuh fiyatlara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OGER'e kredi veren bankalar OGER kaçınca TT'nin %55'inin sahibi oldu. Yani TT'yi bankaların kurduğu LYY isimli şirket yönetiyor.

Bir zam haberi de Türk Telekom'dan: Tüm tarifeler zamlanıyor!

• Ev de pc yi sattım Android stick vardı sattım Türk telekom internetim sözleşmesi sona erdi kafam çok rahat ev de internetim yok Vodafone red sınırsız tarife kullanıyorum cepte yetiyor güle güle Türk telekom

• Çıkar cebindeki telefonu diyen sağlam bir kesim var adamın arkasında, daha çok zam gelecek, doların düşmesi imkansız çünkü uyguladıkları yöntem ülkeye döviz çekmek, çıkar ama düşmezzzz..enflasyona nasıl çözüm olacak şimdi onu da asgari ücret zammından görücez..

• Arkadaşlar daha yılbaşından sonra asgari ücret artacak, bugün bazı sektörler çokta zam yapamıyor ama yılbaşından sonra istisnasız her şey pahalanacak şu an buzdağının sadece ucunu görüyoruz.

Bu ülkede ilk defa ekonomik olarak sıkıntı çekmiyoruz ama bu sefer global ekonomide sıkıntılı olduğu için toparlanma daha zor olacaktır. İnsanlarımıza Allah sabır versin, gençlerimiz çocuklarımız için ayrı üzülüyorum neredeyse bir nesil karanlık dönem yaşayacaklar. Umarım en kısa zamanda toparlanma başlar

• Yıl 2021 olmuş ülkenin çoğunda hâlâ fiber internet yok, 16 Mbit tarifeyle 8-10 Mbit ADSL hızı alanlar dolu, bir de üstüne zam geliyor. Her alanda Afrika standartlarına doğru hızla ilerliyoruz.

• Yıl olmuş 2022 bunlar hala millete taahhüt ile pranga vurmak için taahhütsüz paket fiyatını 357TL olarak gösteriyor 24 ay tahhüt yapınca size her ay 180TL indirim yaparak bu paketi 177TL'ye veriyoruz diyorlar yarın çıkmak istediğinizde örneğin 6 ay kullanıp iptal etmek istediniz yada başka operatör'e geçmek istediniz 1080TL + kurulum ücreti talep ediliyor sanki gerçekten indirim yapmışlar gibi, 357TL dedikleri paket TürkNet, Netspeed, Millenicom gibi sağlayıcılardan 90-120TL gibi fiyatlara zaten alınabiliyor üstelik taahhüt de gerekmiyor.

Türk Telekom'un yaptığı şey tam bir şark kurnazlığı, bunu da görüp ses çıkartmayan hükümet ve hükümete ait kurumlar, sonra var efendim niye Z kuşağından oy alamıyoruz :D bu kafayla devam edin.

Zaten Türk Telekom'u peşkeş çektikleri Oger firmanın içini boşalttı, Türk bankalarından aldığı kredileri de ödemeden kaçıp gitti.

Yıllarca %93 gibi ütopik bir kâr oranıyla parasına para kattı, içi boşaltılmış posayı Türk bankalarına kitledi. Bu yüksek tarifelerin ve uzun taahhüt sürelerinin nedeni de bence bu.

Milleti sömürmezlerse bankalar bu firmayı nasıl kâr ettirip satacak? zararlarını çıkartacak? Bir zam haberi de Türk Telekom'dan: Tüm tarifeler zamlanıyor! 

• Kiralık alt yapılar da artış var mı?

Turknet veya başka firmalar zam yapması gerekiyor mu ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hikmetgven4tr kullanıcısına yanıt
    Bekle onlarda yapar yakında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamlanacak tabi. Herşeyin fiyatı artarken o sabit mi kalacak. Doğalgaza, elektiriğe her ay zam geliyor ona bakarsan.

• Kassady kullanıcısına yanıt

Arap hissedarları satıp gideli çok oldu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.