Şimdi Ara

Bir zamanlar SEGA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
25.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya hakkaten o zmanlar acayip bi azim vardı bizde 2 kişi geçerdik contra'nın başına, saatlerce ilerlerdik.. şimdi emulatörden açınca 1 bölüm geçemiyorum.. nasıl geçiyoduk o kadar bölümü, kaç saat harcıyorduk hiç hatırlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

ya hakkaten o zmanlar acayip bi azim vardı bizde 2 kişi geçerdik contra'nın başına, saatlerce ilerlerdik.. şimdi emulatörden açınca 1 bölüm geçemiyorum.. nasıl geçiyoduk o kadar bölümü, kaç saat harcıyorduk hiç hatırlamıyorum

ama kardeşim oyunlar sarıyodu mesela ben punisheri kaç defa bitirdim hatırlamıyorum tabi kaseti bulana kadar neler çektimbiz öyle bi duruma gelmiştik ki tsubasa'nın şifreleri malum japoncaydı ama bu oyunun ingilizce olanı vardı sanırım adı roberto'ydu emin değilim ama atarideydi heralde buda segada olabilir gerçi segadada tsubasaya benzeyen oyun vardı.neyse bu iki oyundada şifreler aynıydı bunu bitirmek için önce onu bitiriyoduk ki şifreleri yazıp sonra tsubasada uygulayalım şunu şuan yapmaya kalk samimi söylüyorum sıkılırsın ama o zaman durum çok farklıydı yine bizim mahallede bi arkadaş vardı onunla mk3 ultimate te brutality bulmaya çalışırdık o bulduğunu yazar bana getirirdi ben bulduğumu ona yarış içindeydik duygulandım be

• aynen dostum, oyunlar daha basit grafiğe değil eğlenceye dayalı olduğu için kaptırıyordun kendini.. akşam wii'ye yüklediğim nes emulatöründe bizim atarilerde oynadığımız mario, circus charlie, bomberman oynadım.. gerçektende o oyunların atmosferi çok başka..

emulatorun güzel yönü hem 16:9'a görüntüyü bozmadan tam oturuyor, grafik kalitesi aynı (herhangi bir bulanıklık veya pixellerde bozulma yok) hemde tabancalı oyunları da oynama seçeneği var.. duck hunt yükledim mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 29 Temmuz 2013; 9:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİSHİMA

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

ya hakkaten o zmanlar acayip bi azim vardı bizde 2 kişi geçerdik contra'nın başına, saatlerce ilerlerdik.. şimdi emulatörden açınca 1 bölüm geçemiyorum.. nasıl geçiyoduk o kadar bölümü, kaç saat harcıyorduk hiç hatırlamıyorum

ama kardeşim oyunlar sarıyodu mesela ben punisheri kaç defa bitirdim hatırlamıyorum tabi kaseti bulana kadar neler çektimbiz öyle bi duruma gelmiştik ki tsubasa'nın şifreleri malum japoncaydı ama bu oyunun ingilizce olanı vardı sanırım adı roberto'ydu emin değilim ama atarideydi heralde buda segada olabilir gerçi segadada tsubasaya benzeyen oyun vardı.neyse bu iki oyundada şifreler aynıydı bunu bitirmek için önce onu bitiriyoduk ki şifreleri yazıp sonra tsubasada uygulayalım şunu şuan yapmaya kalk samimi söylüyorum sıkılırsın ama o zaman durum çok farklıydı yine bizim mahallede bi arkadaş vardı onunla mk3 ultimate te brutality bulmaya çalışırdık o bulduğunu yazar bana getirirdi ben bulduğumu ona yarış içindeydik duygulandım be

Oyun bu olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daruga_13 -- 6 Ağustos 2013; 4:19:43 >

• pardon resmi unutmuşum
     Bir zamanlar SEGA

• quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

EE HOCAM REKABET KOLAY DEGIL. BAK MESELA PS3 SAVAŞI KAYBEDECEK GIBI GÖRÜNÜYOR AMA SONY KONSOL ÜRETMEYI İPTAL ETMEZ VE PS4 İÇİN ÇALIŞMALRINI HIZLANDIRIR. AMA BUNU NEYE GÜVENEREK YAPAR? TABIKI DÜNYA DEVI OLMASINIA VE DEV BÜTÇESINE GÜVENEREK. AMA AYNI ŞEY SEGA İÇİN GEÇERLI DEGILDI . SEGA SADECE OYUN VE KONSOL ÜRETIYORDU. VE REKABET EDEMEYINCE MECBUREN KONSOL ÜRETMEYI BIRAKTI. NE YAPALIM DOSTLAR SAGOLSUN....

hocam öyle demeyin her 2 konsolda birbirne çok yakın güçte ancak xbox dah yeni bir ürün olduğundan insan deniyor ve alınca diğrine ne gerek var diyor yenilikten doğan bir patlma oldu xbox için bence basa baş gidecekler bence bu iyi çünkü diğeri daha iyi olmak için daha çok çalışacak onlar çalışrken biz yoğurddun kaymağını yiyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

EE HOCAM REKABET KOLAY DEGIL. BAK MESELA PS3 SAVAŞI KAYBEDECEK GIBI GÖRÜNÜYOR AMA SONY KONSOL ÜRETMEYI İPTAL ETMEZ VE PS4 İÇİN ÇALIŞMALRINI HIZLANDIRIR. AMA BUNU NEYE GÜVENEREK YAPAR? TABIKI DÜNYA DEVI OLMASINIA VE DEV BÜTÇESINE GÜVENEREK. AMA AYNI ŞEY SEGA İÇİN GEÇERLI DEGILDI . SEGA SADECE OYUN VE KONSOL ÜRETIYORDU. VE REKABET EDEMEYINCE MECBUREN KONSOL ÜRETMEYI BIRAKTI. NE YAPALIM DOSTLAR SAGOLSUN....

hocam öyle demeyin her 2 konsolda birbirne çok yakın güçte ancak xbox dah yeni bir ürün olduğundan insan deniyor ve alınca diğrine ne gerek var diyor yenilikten doğan bir patlma oldu xbox için bence basa baş gidecekler bence bu iyi çünkü diğeri daha iyi olmak için daha çok çalışacak onlar çalışrken biz yoğurddun kaymağını yiyeceğiz

Eh be kardeşim 2007 yılındaki mesajı mı alıntıladın

• Arkadaşlar dreamcast ps2 kalitesi veren ve ps2den önce çıkmış bir alet, neden bu kadar ağır bir hezimete uğradı, birde sega saturn ps1'in teknoloji açısından çok mu gerisindeydi, şimdi piyasaya lg'nin konsol yapıp sony'i felç etmesi gibi bir olay bu sony'in durduk yere ps gibi bir alet çıkarması çok garibime gidiyor, nasıl olduda yılların firması birkaç yılda bıraktı konsol işini bununla ilgili bir makale falan yokmu ?
  • Little big Metal kullanıcısına yanıt
    Hocam birçok sebebi var.Sega 500 milyon dolar ar-ge'sine harcamış konsolun ilk başlarda iyi satışları olmasına rağmen ps2'nin piyasaya çıkışıyla birlikte fiyat olarakta pahallı olduğu için ps2 ile rekabet edememiş,tabi öncesinde 32x ve Saturn'ün konusunda başarısız olunca Sega konsol işini bıraktı.Saturn ps1 ile arasında pek bir fark yoktu.Çıkan oyunların çoğu ortaktı ps1 biraz daha güçlüydü denebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Hocam birçok sebebi var.Sega 500 milyon dolar ar-ge'sine harcamış konsolun ilk başlarda iyi satışları olmasına rağmen ps2'nin piyasaya çıkışıyla birlikte fiyat olarakta pahallı olduğu için ps2 ile rekabet edememiş,tabi öncesinde 32x ve Saturn'ün konusunda başarısız olunca Sega konsol işini bıraktı.Saturn ps1 ile arasında pek bir fark yoktu.Çıkan oyunların çoğu ortaktı ps1 biraz daha güçlüydü denebilir

neden ps1 ezdi saturnü peki ? açıklaması olmalı. 100 milyona 10 milyon mu ne satış rakamları.
  • Vay Be
  • Little big Metal kullanıcısına yanıt
    Oyun geliştirmek zormuş işlemcisi yüzünden,o yüzden ps1'e destek verdi yapımcılar.Saturn'ün oyun arşivi fazla değildir zaten,Electronic Arts,Acclaim,Midway,psygnosis,capcom,Konami,Eidos gibi büyük firmalar bir süre sonra desteğini kesip ps1'e yöneldi.Ama yinede güzel konsoldu almak istemiştim zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 20 Eylül 2013; 17:40:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

Arkadaşlar dreamcast ps2 kalitesi veren ve ps2den önce çıkmış bir alet, neden bu kadar ağır bir hezimete uğradı, birde sega saturn ps1'in teknoloji açısından çok mu gerisindeydi, şimdi piyasaya lg'nin konsol yapıp sony'i felç etmesi gibi bir olay bu sony'in durduk yere ps gibi bir alet çıkarması çok garibime gidiyor, nasıl olduda yılların firması birkaç yılda bıraktı konsol işini bununla ilgili bir makale falan yokmu ?

sega saturn ve dreamcast bana göre ps1 ve ps2 den daha iyi cihazlardı. ayrıca seganın oyunları çok daha eğlenceliydi. ankarada avrupanın bile en iyi atari salonlarından olan fantasyland var. ordaki tüm oyunlar sega oyunlarıydı. bende ps1 vardı.tabi o zaman en iyi alet ps1 sanıyorum. fantasylanddaki oyunları gidip ps1 cd si satan yerlere soruyordum seganın en büyük hatası bence 1- reklam 2- ürünlerin çok pahalı olması 3-ulaşılabilirlik. dreamcast gerçekten rüya gibi bir konsoldu. tv den internete giriyordum kaç sene evel . emulatör cd leri vardı nintendonun felan. çok süper aletti. yazık oldu

• Bir bulamadım sağlam doktordan temiz dreamcast.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunset Riders en sevdiyim sega oyunudur

• Sunset riders sega oyunu degildir. Senin oynadigin sega konsollarina portlanmis versiyonu

• C4VO kullanıcısına yanıt
    Ps1 i bilmem ama ps2 doneminin acik ara en iyi konsoluydu. Sega yi bitiren ps2`dir zaten

• Mega driver 2 oynarkeen aldığım keyifi birdaha yakalayamadım malesef belki çocukluk heyecanıydı ama benim için efsane konsol mega drive 2'dir
  • Hocam çok eskilere götürdün bizi..

Bende de Sega Master System II vardı. Alex kid (in miracle world) , Action Fighter , Black Belt , Kensaiden vb. oyunlarla büyüdük o dönemdeki en kıymetli oyuncağımızdı.Amcam her sene yurtdışından geldiği zaman beraberinde 1 adet oyun getirirdi.1 yıl boyunca yenisi gelene kadar elimizdekilerin kıymetini bilip, keyfini çıkartırdık ey gidi günler :)
  • Lucibel kullanıcısına yanıt
    zaten o değerli yapıyordu birazda oyunları.. ulaşılması zordu.. iyi veya kötü sevmek zorundaydın ama gerçektende 90ların sonuna kadar çıkan oyunlar döneminin çok kaliteli oyunlarıydı.. ne zaman sektör gelişti, her gün farklı farklı oyunlar çıkar oldu kalite düşmeye başladı.. artık oyun basıp para kazanalım mantığına döndü iş
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.