Şimdi Ara

Bir zamanlar SEGA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
25.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

Eyvallah

rica ederim.alex kidd efsane bir oyundu taş kağıt makas:)

sega konsollarının satışlarını merak edenler için :
    DREAMCAST 8.20M
    Sega Saturn (SAT) 8.82m
    GAME GEAR 10.62 M
    MASTER SYSTEM 13M
    MEGA DRIVE/GENESIS 29.54 M

resimdeki de master system 3
     Bir zamanlar SEGA

• TakeNoPrisoner kullanıcısına yanıt
    game gear süper cihaz ama 3 saatte 6 kalem pil bitirişi az satmasına sebep etkenlerden biri
  • renkli ekran olması özellikle büyük bir avantajdı ama gameboy bir efsane olurken game gear gg oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner

gameboy bir efsane olurken game gear gg oldu.

• Sega'nın saçmalığı dönemler Mega-CD piyasadaki ilk CD'li konsoldu ama başarılı olamadı daha sonra 32x'i çıkardılar o'da Playstation'ın çıkışına rast geldiği için piyasadan çektiler
     Bir zamanlar SEGA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 20 Haziran 2013; 21:06:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Oyun tarihinin tartışmasız en iyi dövüş oyunu Ultimate Mortal Kombat Sega versiyonudur. Şimdi elimde bi joystick olsa eminim yıllar geçmiş olsa bile Noob Saibot'un Brutality'sini yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: unleashead

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Oyun tarihinin tartışmasız en iyi dövüş oyunu Ultimate Mortal Kombat Sega versiyonudur. Şimdi elimde bi joystick olsa eminim yıllar geçmiş olsa bile Noob Saibot'un Brutality'sini yaparım.

Kesinlike noob saibot ile ileri tuşu yapıp seri tekme ile saydırmak acayip sevkli idi brutaly olayını her karakterin halen yapıyorum unutulmaz o zor hareketler şimdi nerde

• unleashead U kullanıcısına yanıt
    o brutality'i bi ben yapamadım zaten

ama pc'de hemen hemen tüm karakterlerin bütün özel hareketleri ve fatality'lerini ezberlemiştim.. şimdi oynarken telefonda mortal kombat moves aplikasyonu açık ordan bakıp yapıyorum.. o zaman nasıl kafa yorduysak o kadar karakterin hareketlerini ezberlemiştik
  • quote:

o brutality'i bi ben yapamadım zaten

ama pc'de hemen hemen tüm karakterlerin bütün özel hareketleri ve fatality'lerini ezberlemiştim.. şimdi oynarken telefonda mortal kombat moves aplikasyonu açık ordan bakıp yapıyorum.. o zaman nasıl kafa yorduysak o kadar karakterin hareketlerini ezberlemiştik

Hocam tam net hatırlamıyorum ama Sega versiyonunda training modu var mıydı acaba? Sırayla tuşları deniyerek comboları kendimiz buluyorduk genelde. Hit sayısı devam ettikçe devam et. Hit sayısı kesildi mi başka bir tuşu dene. Şu anda düşününce inanılmaz bir uğraş gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: TakeNoPrisoner

quote:

Eyvallah

rica ederim.alex kidd efsane bir oyundu taş kağıt makas:)

sega konsollarının satışlarını merak edenler için :
    DREAMCAST 8.20M
    Sega Saturn (SAT) 8.82m
    GAME GEAR 10.62 M
    MASTER SYSTEM 13M
    MEGA DRIVE/GENESIS 29.54 M

resimdeki de master system 3
     Bir zamanlar SEGA

ilk konsolum master system 2 di. sabahın 7 sinde kalkar alex kiddin başına geçerdim. sayısız kere bitirmişimdir. can vermeden bitrimeye çalışıyodum felan. 15 hakla bitirmiştim bi kez sanki öyle hatırlıyorum. kasetleri çok pahalıydı. 2 oyun alabilmiştim sadece. biri shadow dancer biride psycohunter mı ne öle bişeydi

daha sonra mahalleden bi arkadaş mega drive almıştı. sonic the hedgehog den aldığım zevki hiç bi oyundan almadım. arkadaşlarla sırayla oynardık.yanaa diğerine verirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 29 Haziran 2013; 11:05:33 >

• emulatörden mortal kombat 1 ve 2 oyunlarını snes ve genesis'te karşılaştırdım..

snes arcade kalitesine yakın bir görüntü verirken genesis grafikleri malesef çok kötü, özellikle mk1 tv atarisi gibi, mk2'de snes'in yanında çok sönük kalıyor

ultimate mk3 sega'da iyi ama aynı kalite snes'te de var
  • quote:

emulatörden mortal kombat 1 ve 2 oyunlarını snes ve genesis'te karşılaştırdım..

snes arcade kalitesine yakın bir görüntü verirken genesis grafikleri malesef çok kötü, özellikle mk1 tv atarisi gibi, mk2'de snes'in yanında çok sönük kalıyor

ultimate mk3 sega'da iyi ama aynı kalite snes'te de var

dostum bu iki konsolun grafik kalitesi farkını nasıl anlayabildin ?
  • seçimzabıtkatibi kullanıcısına yanıt
    açıp oynadım mk ve street fighter versiyonlarında bariz fark var görmemek mümkün değil, özellikle mk1 ve mk2'de
  • quote:

açıp oynadım mk ve street fighter versiyonlarında bariz fark var görmemek mümkün değil, özellikle mk1 ve mk2'de

acaba birbirine port edilme ile ilgili mi ? yoksa ikisine de aynı anda mı çıktı oyunlar ?
  • seçimzabıtkatibi kullanıcısına yanıt
    sanırım port ile alakalı
  • biri frame ratede ustun diğeri ise hesaplamada gibi garip bir denklem vardı aralarında ama renk paletleri de farklı diye hatırlıyorum
  • Dreamcast emulator'ü kurdum, sabahtan beri bir Soul Calibur, bir Virtua Tennis açıp açıp oynuyorum. Ha unutmadan. Sf 3 3rd Strike indirdim, tek kelime ile muazzam. Şu an inmekte olanlar Mortal Kombat Gold, Dead or Alive 2 ve Evil Dead Hail To The King. Oyun tavsiyesi olan var ise bekliyorum.

Biraz bakındım da Sega Saturn'de hoş duruyor. Ondan da oyun tavsiyeleri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 16 Temmuz 2013; 13:35:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Dreamcast emulator'ü kurdum, sabahtan beri bir Soul Calibur, bir Virtua Tennis açıp açıp oynuyorum. Ha unutmadan. Sf 3 3rd Strike indirdim, tek kelime ile muazzam. Şu an inmekte olanlar Mortal Kombat Gold, Dead or Alive 2 ve Evil Dead Hail To The King. Oyun tavsiyesi olan var ise bekliyorum.

Biraz bakındım da Sega Saturn'de hoş duruyor. Ondan da oyun tavsiyeleri bekliyorum.

hocam rica etsem dreamcast emulatörünü nasıl kuruduğunu pm atabilir misin, gerçekten çok makbule geçer

saturn oyunları olarak tavsiyem:

virtua fighter remix
    virtua fighter 2
    last bronx
    dead or alive
    sega rally
    moto gp
  • Üstadım şuradan Nulldc denen emulatörü indirdim.

http://www.emuparadise.me/Sega_Dreamcast_Emulators/Windows/NullDC/39

Oyun olarak şu mesela ;

http://www.emuparadise.me/Sega_Dreamcast_ISOs/Dead_or_Alive_2/35

Program klasör halinde iniyor. İndirdiğiniz oyun ise boyutuna göre bir kaç parça rar içinde oluyor. Çıkarttığınız zaman elinizde CDI uzantılı bir dosya oluyor. Nulldc'yi açıyorsunuz, File/Normal Boot sekmesine gidiyorsunuz. Bir kutucuk çıkıyor, göz at butonuna basıp bahsettiğim rardan çıkan, CDI uzantılı dosyayı seçiyorsunuz, oyun kendiliğinden başlıyor.

Tavsiyeler için teşekkürler, şu oyunlar insin oynayayım akşama da söylediğiniz oyunları indireceğim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.