Şimdi Ara

Bir zamanlar SEGA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
25.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebercet

Üstadım şuradan Nulldc denen emulatörü indirdim.

http://www.emuparadise.me/Sega_Dreamcast_Emulators/Windows/NullDC/39

Oyun olarak şu mesela ;

http://www.emuparadise.me/Sega_Dreamcast_ISOs/Dead_or_Alive_2/35

Program klasör halinde iniyor. İndirdiğiniz oyun ise boyutuna göre bir kaç parça rar içinde oluyor. Çıkarttığınız zaman elinizde CDI uzantılı bir dosya oluyor. Nulldc'yi açıyorsunuz, File/Normal Boot sekmesine gidiyorsunuz. Bir kutucuk çıkıyor, göz at butonuna basıp bahsettiğim rardan çıkan, CDI uzantılı dosyayı seçiyorsunuz, oyun kendiliğinden başlıyor.

Tavsiyeler için teşekkürler, şu oyunlar insin oynayayım akşama da söylediğiniz oyunları indireceğim.

tamam dostum en kısa zamanda deneyeceğim çok teşekkürler

rahat çalışıyor değil mi, kasma felan yapmıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Üstadım şuradan Nulldc denen emulatörü indirdim.

http://www.emuparadise.me/Sega_Dreamcast_Emulators/Windows/NullDC/39

Oyun olarak şu mesela ;

http://www.emuparadise.me/Sega_Dreamcast_ISOs/Dead_or_Alive_2/35

Program klasör halinde iniyor. İndirdiğiniz oyun ise boyutuna göre bir kaç parça rar içinde oluyor. Çıkarttığınız zaman elinizde CDI uzantılı bir dosya oluyor. Nulldc'yi açıyorsunuz, File/Normal Boot sekmesine gidiyorsunuz. Bir kutucuk çıkıyor, göz at butonuna basıp bahsettiğim rardan çıkan, CDI uzantılı dosyayı seçiyorsunuz, oyun kendiliğinden başlıyor.

Tavsiyeler için teşekkürler, şu oyunlar insin oynayayım akşama da söylediğiniz oyunları indireceğim.

tamam dostum en kısa zamanda deneyeceğim çok teşekkürler

rahat çalışıyor değil mi, kasma felan yapmıyor ?

İ3 540, 9600 gt ekran kartı, 4 gb ram ve W7 64 bit ile tık demiyor.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    süper teşekkürler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

süper teşekkürler dostum

Hocam bende Saturn'ü yapamadım. Bir sürü emulatör indirdim ama beceremedim. Oyunlar eur ve bin uzantılı iki dosya halinde iniyor, nasıl açarız bunları?
    bende saturn var ama sadece listesindeki belli oyunları yükleyebiliyorsun..

şu an şirket internetinden youtube'a girmiyorum.. youtube'a gir, virtua fighter 2 HD diye arattır.. orda akira vs lau dövüşü var.. kullanıcı nasıl yüklediğini ayrıntılı yazmış açıklamasına, emulatör linkini ve rom linkini vermiş.. bir bak, eğer kuramazsan haber ver evdeki bilgisayardan yardımcı olayım
  • Sega Saturn SSF Emulator + Where get Sega Saturn ISOs Download Tutorial adında bir video buldum, bahsettiğin videoyu bulamadım ama bu videoda da adam detaylı bir şekilde anlatıyor. Dosyayı Daemon Tools'a okutup SSF'i açıyorum, disk görünmüyor gibi bir uyarı veriyor. Oraya kadar sorun yok ama en önemli yerde oyun açılacağı yerde hata verince koyuyor tabii insana. Senin metodun farklı ise akşam bir mesajını bekliyorum.
    tamam dostum ben bir bakayım, gönderirim sana
  • az fifa 96 oynamadık segada. Bir de corportation diye saçma bir oyun vardı ömrümüzü yemişti :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golden axe 2 yön tuşları ile değilde abc-xyz kombinasyonuyla yön veriliyodu buda benim için ölümdü ve bir daha açıp oynamadım işin garibi acaba normal yön tuşlarına atayabiliyomuyduk tuşları bi bilgim yok o derece sövmüştüm oyuna boşuna kadıköye gittim diye bi dahada takmadım makinaya kaseti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

az fifa 96 oynamadık segada. Bir de corportation diye saçma bir oyun vardı ömrümüzü yemişti :D

fifa serilerininde en sevdiğim olay gol atınca davul,zurna çaldırabilmekti.

bir de 98 road to world cup'u hiç unutamam, ilk göz ağrımdı.

ben de o corporation denen oyuna rastgelmiştim. "bu ne yavvv" diyerek gerisin geriye kasetçiye gidip bir çırpıda değiştirmiştim. hey gidi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİSHİMA

golden axe 2 yön tuşları ile değilde abc-xyz kombinasyonuyla yön veriliyodu buda benim için ölümdü ve bir daha açıp oynamadım işin garibi acaba normal yön tuşlarına atayabiliyomuyduk tuşları bi bilgim yok o derece sövmüştüm oyuna boşuna kadıköye gittim diye bi dahada takmadım makinaya kaseti.

hocam sizin kol bozuk olmasın ;)

ben de oynadım golden axe'i ama hiç öyle bir durumla karşılaştığımı hatırlamıyorum.

koşup koşup kafa/omuz atıyordu karakterler,çok hoştu.
  • ismini duyunca heyecanlandığım tek konsol. ilk göz ağrım. golden axe de arcade salonda oynadığım ilk oyundu. dün gibi hatırlıyorum. kursu asmıştık arkadaşlarla atari salonuna gittik. sonra uzun yıllar çıkamadık. evde sega master system 2 vardı. golden axe in kaseti bi abiden güç bela almıştım. o zaman göre çok çok güzel bir oyundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 26 Temmuz 2013; 9:46:42 >
  • Dreamcast sahibi kimse yokmudur? Spawn In The Demon's Hand diye bir oyun vardı bence gelmiş geçmiş en iyi spawn oyunudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Dreamcast sahibi kimse yokmudur? Spawn In The Demon's Hand diye bir oyun vardı bence gelmiş geçmiş en iyi spawn oyunudur

dreamcast vardı tabiki ama bu oyunu ilk defa duydum
  • C4VO kullanıcısına yanıt
    Avatarındaki Cobrayı izlerdim bende show tv'de verirlerdi 94-95 senelerinde çocuk çizgi filmi diye veriyorlardı hesapta o yaşta çocuklara çıplak kadın seyrettiriyorlardıBugün bu haldeysem o çizgifilm sayesindedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 26 Temmuz 2013; 13:13:02 >
  • X kare kullanıcısına yanıt
    hangi çizgi filmdi o?cobra diye çizgi film hatırlamadım
  • WolF-EyE kullanıcısına yanıt
    "Space Adventure Cobra",aslen japon animesi ve çizgi romanı, cyber-punk türünün ilk örneği denebilir 1982-1983 arasında japonyada yayınlandı,birde filmi çevrildi,1994-1995 arasında Show Tv'de sabah yayınlanırdı,bildiğim kadarıyla dünyada Japonya haricinde sadece Fransa ve Türkiyede yayınlanmıştır, ayrıca Sega Mega CD,PS1 oyunlarıda çıktı

Açılış videosu

Mega-CD oyunu
     Bir zamanlar SEGA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 27 Temmuz 2013; 13:50:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Avatarındaki Cobrayı izlerdim bende show tv'de verirlerdi 94-95 senelerinde çocuk çizgi filmi diye veriyorlardı hesapta o yaşta çocuklara çıplak kadın seyrettiriyorlardıBugün bu haldeysem o çizgifilm sayesindedir

cobra efsanedir. müzikleride bi başka güzeldi. 3 saatlik sountrackı var iş yerinde her gün dinliyorum bu arada cobrayı sadece ben biliyorum sanıyordum ama ekşide hakkında baya bi entry var. kendi çevremde bilen yoktu . gerçekten çok şanslıyız bu çizgi filmlerle büyüdük. birde laserion vardı. oda az bilinir ama muhteşem bir animeydi. bu arada paylaştığın video harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4VO -- 26 Temmuz 2013; 14:29:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seçimzabıtkatibi

quote:

golden axe 2 yön tuşları ile değilde abc-xyz kombinasyonuyla yön veriliyodu buda benim için ölümdü ve bir daha açıp oynamadım işin garibi acaba normal yön tuşlarına atayabiliyomuyduk tuşları bi bilgim yok o derece sövmüştüm oyuna boşuna kadıköye gittim diye bi dahada takmadım makinaya kaseti.

ben de oynadım golden axe'i ama hiç öyle bir durumla karşılaştığımı hatırlamıyorum.

yok hocam bozuk değildi mk3 ultimate atıyodum hergün gece iyice araştırıcam ben böyle hatırlıyorum.tabi bide shinobi 3 ulan ne azim varmış bizde savesiz tek oturuşta bi oyunu bitiriyoduk vaybe.donold duck ve xmen'i bitiremedim hala içimde uktedir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seçimzabıtkatibi

quote:

yok hocam bozuk değildi mk3 ultimate atıyodum hergün gece iyice araştırıcam ben böyle hatırlıyorum.tabi bide shinobi 3 ulan ne azim varmış bizde savesiz tek oturuşta bi oyunu bitiriyoduk vaybe.donold duck ve xmen'i bitiremedim hala içimde uktedir.

Allah Allah ilginç...ben de oynadım ama hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.

Donald Duck ile x-man'i de emülatörden bitirirsiniz hocam, demokraside çare tükenmez ;)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.