Şimdi Ara

Bir zamanlar SEGA (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
395
Cevap
4
Favori
25.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben senede 1, bilemedin 2 hafta Kayseri'ye gidiyorum.Birkaç akraba felan var,birçoğu gurbetçi olduğundan yazın gelebiyorlar Kayseri'ye, anla işte.

Ama, duygusal olarak birşey hissetmiyorum Kayseri'ye ve Kayserispora

Ama Kayseri merkez'de , Talas adlı bir semt var;orası güzeldir,tepeye nazır doğa ile iç içe bir yer;orda 1-2 mekan var,oralarda rakı balık güzel oluyor orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 31 Ocak 2008; 19:21:30 >
  • Konunun adının, "BİR ZAMANLAR TOKAT'da" olarak değiştirilmesini talep ediyorum
    FOREVER GEYİKBizden başkası uğramaz artık.Lokal'e çevirdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 31 Ocak 2008; 19:21:27 >
  • Basligi degistirmek zorunda kaldim sizin yüzünüzden Neyse ama güzel oldu konu buram buram nostalji kokuyor:)
  • Evet sayın modlardan konuyu xbox oynamaktan kafayı yiyen oyuncuların deşarj olma başlığı olarak değiştirmesini istiyorum

Şaka bi yana Kurt senin bi alakan var mı müdür kayseri ile falan bu arada başlığa bizden başka kimse uğramıyo zaten artık lokal oldu harbiden:D aytaç abi biraz daha zorlarsak akraba çıkmamız an meselesi abi dediğin yerler güzeldir Kayseri merkez New york gibi zaten o gökdelenler İStanbul da yok en ufak caddesi 5 şeritli...meydan falan baya güzel ama bizim o taraf merkeze daha uzak teee erciyesin eteklerinde hatta görmüşündür gurbetçilerin arabalarının arkasında DEVELİ,ERCİYES gibi çeşitli mesajlar harbi lokal oldu bura pokere 4. aranıyo beyler gelen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 31 Ocak 2008; 19:38:32 >

• Kayserililer birliği kuralım hadi,club Kayseri
  • Anladım müdür bizden de amma gurbetçi var bizde zamanında brüksel deydik ama hiçbiri unutmuyo memleketini yazın hep oradalar bu da çok güzel beni mutlu ediyo açıkçası...
  • Musa baba başlığı değiştirelim..''Bir zamanlar KAYSERİ''

• Erhan baba hoşgeldin ya seni arıyodu benim gözlerimde.Hakikaten bi club kayseri kuralım kayserili xboxcular.Baya varmışız dahada gelen olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 31 Ocak 2008; 22:06:30 >
  • Kayserililer bastı burayı
    Meğersem bi hamle bekliyorlarmış
  • Forumu Kayserililerle Tokatlılar bastı
  • Sene 1993 / 94 falandı yanılmıyorsam, o zamanlar bende Micro Genius var. Sürekli Eminönü'ne gider vitrinlerdeki Sega görüntülerini izler, köprü altında da lahmacun yiyerek eve gelirdik (o zamanlar kalteliydi lahmacunları) hatta bazen ben gidemezdim, giden arkadaşlarımı yanıma çağırır, vitrine hangi oyunu taktıklarını sorardım ve o oyunu uzun süreler anlatırlardı, ben de zihnimde hayalini kurardım. Bizimkiler tam bir atari düşmanı oldukları için, Sega'nın S'sini bile söyleyemiyordum. Bir keresinde, hâlâ dallamalıklarından çok çektiğim bir çocukluk arkadaşım, bir soketin piyasaya çıktığını ve eski tip atarilere takılarak sega oyunlarını oynattırdığını söylemişti, iki hafta hayalini kurmuştum da daha sonra "ben sana yalan söyledim" demişti. deliriyordum sinirden. benim Sega maceram çok uzun süremdi, en çok istediğim zamanlar Sega sahibi olamadım, atari oyunlarına olan ilgim azaldığı bir sırada, kendi paramı biriktirerek, evdekilerden habersiz almıştım fakat o ilk zamanlardaki gibi bir heyecan olmamıştı aldığım zaman. İlk zamanki Sega heyecanını, ne başka bir konsolda, ne de başka bir elektronik oyununda yaşamadım. GTA, MGS falan hikaye, zaten bu saatten sonra da, ne çıkartırlarsa çıkartsınlar o zevki almam imkansız gibi. Yani anlayacağınız, en çok istediğim zamanlar, onu vitrinden izlemek zorunda kaldım ve gerçekten çok zoruma gitmiştir.

• Yaa kontedoo aslında hepimizin konsol'larına ulaşmaları biraz uzun ve zahmetli olmuştur eminim(kendimden bilirim)SEGA diye yanıp tutuşurken neler yaşadım aldırmak için ama hep veto gelirdi.Tam aldım derken ps1 gelmişti TÜRKİYE'ye.Haydaa buyur burdan yak.Onu almak için az ter dökmedim yaniYıl 1999.. ben PS1'i almışım koltuğumun altına ama liseye başlamışım tam.1 sene geçti oda ne?Haydaa 24 KASIM büyük gün felan(ps2)yaw modanın hep gerisinde kalmak ne acı birşey iyi bilirim çünkü PS2'yide 2003 biterken alabildimhem aile fırsat vermiyor hemde daha iş hayatına atılamamak felan)öğrenci menüsü aabii)Geldik 2006 eylül'e.1 senedir hiç ps2'yi açmışlığım yok ve hiç oyun oynamamışım, artık tatmin edici şeyler yapılmıyordu bana göre.PS3'ün çıkacağı haberlerini duydum netten(haberini bile o kadar geç aldım yani)Artık iş güç sahibiydim ve kimse önümde duramazdı(heyt be ne kabardım :p)Çıktığı gün almak için kolları sıvadım ve 1.500 ytl'ye kadar kendimi hazırladım 11 kasımı bekliyordum(sözde TÜRKİYE'de anında görüntü bekliyorum vah vaaah)SONY, 5 ay sonra görüşürüz demezmiBeynimden vurulmuşa döndüm.Fakat tam kara haberi(kara= ps3) aldığım zamanlarda XBOX konsolunun da yenisinin piyasada olduğunu öğrendim ve ışık hızıyla(aslında araştırdım biraz) "5 OCAK 2007" kadıköyde aldım soluğu ve hemen tükana girip sar gazeteye hacı dedim3 oyun+5 taksit 1.250 lira bayıldım ama kendimce yine karlıydım(şimdi 300-350'ye alıyorlar ama olsun)O gün bugündür iyi kötü geçiniyoruz 5 ay sonra duydumki SONY bizim köye gelmiş(ama iş işten geçmişti artık)

NOT:Yukarıda okuduklarınızın hepsi gerçektir
    KONTENDOO, İmzana yarıldım yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 31 Ocak 2008; 21:55:17 >

• kesınlıkle katılıyorum yeni konu acın orda konusun mj. oyunu hakkında konusulacaksa tamamda bu baslıkta cok sacma oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: THX

O zaman Michael Jackson'ı başka başlıkta tartışın bu başlığın adı bir zamanlar Sega
  • bence konunun ısmını geyık muhabetı dıye degıstırın.
  • Ya bende hep modayı geriden takip etmek zorunda kaldım,ta ki bu yeni nesil konsollara kadar.Xbox360 Türkiyeye geldi,hemen bayıldım 1000 ytl,PS3 geldi 1500 ytl,üzülüyormuyum,hayır memnunum konsollarımdan.Ama yinede beklemekta çok ama çok fayda varmış şuan ki durumlara baktığımda bunu anlayabiliyorum.Bundan sonra ki konsollar en az 6 ay en fazla sene bekleyecekler çıktıktan sonra...

Ama hiçbirşeyde Sega Mega Drive İSS,Mk3,Ssf2 tadı yok,orasıda ayrı...
  • Abi bilo ipimi çekti yaa:D banlandım...Yeni makina almayı düşünüyorum bu aralar işler fena deil bakalım uydurabilirsem yeni makina alıp döncem yine sanırsam
    quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

quote:

Erhan bence bu gidisle baslik "Bir zamanlar cizik" olacak.
    Yazin geliyon dimi Erhan

Bir terslik olmazsa yanındayım Musa yazın

quote:

Erhan baba hoşgeldin ya seni arıyodu benim gözlerimde.Hakikaten bi club kayseri kuralım kayserili xboxcular.Baya varmışız dahada gelen olur..

Tolga naber baba nasılsın?Live da yoksun bayağıdır..

• En kısa zamanda alırsın inşallah hayırlısıyla
  • Bendede SEGA Nın Bir Konsolu vardı Ama Hangi Konsol Hatırlamıyorum...5.Kattan Aşağı Yanlışlıkla Attım...Tabiki Parçalandı.Eğer Elinizde Oyunlarıyla Birlikte Satabileeğiniz Bir SEGA Modeli Var Mı?
  • sega megadrive de the story of thor ne bomba oyundu benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraken TR -- 1 Temmuz 2008; 1:43:15 >
  • çok güzel konu güzel yazı eline sağlık..

anılarrrrrrr... anılarrrrrr... şimdi gözümde canlandılarr......
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.