Şimdi Ara

Bir zamanlar SEGA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
25.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar eskiden bakırköy carousel in en üst katta atari salonu wardı, orda 2 kişilik dino crysis oyununnu bitirmiştik çok zevkliydi bizimkiler beni lise sınawlarına hazırlanıyım diye dersaneye gönderiyodu bende atari salonuna gidiyodum

(not: ne alaka derseniz; birden eski atari salonu anılarım geldi aklıma )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamfodul -- 1 Temmuz 2008; 14:09:45 >
  • düşünsenize arkadaşlar 20 yıl sonra burda bizlerden biri de "bir zamanlar xbox360"die bir başlık acıcack ve bizi yad etcek.....(xboxım yok ama hergun forumu okuyorum para biriktiriyorum inş alcam bitane)
  • aa bende diyodum ya eskiden neler varmış felan die bu şeyden bende var atari deilmi ya bu Dante arkadşım resimlerinden gördüm aynıları vardı bende ama kutuları yoktu :) ama bende biraz ufaım loneyl tunes i oynuyodum genelde disney de kileri felan oynuyodum bebe gibi biide sonic sonici çok oynuyodum street fihget dada kardeşimle oynuyordum hep bana büyü atıyodu o oyundna soumuştum :D bide ismini hatırlamadıım bi oyun var illaki oynamışınızır bütün miilli takımlar var ve hepsinin özel güçleri var onlarla karşı tarafı devirmeye çalışıyoduk bi dünya kupasıydı süperdi :D onu hep bitirmeye çalışırdım geçtiim her maçtata şifrelerini yazardım bi kağıda annem hep dövüyodu her tarafı kağıt yaptın yeter diye bide mortal kombatı oynuyodum benimkiside böle bi hikaye :) xbox u da pek oynamıyorum yer yerinden oynasa 4 saat oda cod4 oynadıım zamanlardı şimdi fifa08 oynuyorum kardeşimle kapatıyorum o kadar o fifa ya dediim dünya kuğası oynunu deişmem :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

Benim icin cok özel bir oyundu:)
    MOONWALKER
     Bir zamanlar SEGA

whooooooo whoooooooooooooooooooooo....

you've been hit by,you've been strucked by a SMOOTH CRIMINAL..
  • quote:

Orjinalden alıntı: THX

Bari başlığı değiştirin bir zamanlar sübyancı Michael Jackson

Dostum aradan zaman geçmiş ama insanların sevdiği bir insan hakkında "üstelik aklandığı" bir davanın ardından böyle konuşamazsın.Herşey göründüğü gibi değildir,herşey basının yazdığı gibi değildir.
    Olaylar 95 yılındaki Michael'in "They don't care about us" single'ında Yahudilere "kan emiciler" sözünü şarkıda kullanması sonucu buralara gelmiştir.(Daha sonra o bölüm şarkıdan çıkartılmıştır)Bu olaydan sonra eğlence sektörüne ve basına hakim olan Yahudiler Michaelin sonunu hazırladı.
    Aslında etrafına dikkatli bkan birisi butür olayların hep yaşandığını rahatlıkla görebilir.Mesela PRISON BREAK dizisi bir fenomenken ne olduda aniden bitti,yani bitirildi.Diziyi izleyenler "Company" adlı şirketin Yahudileri temsil ettiğini rahatlıkla görmüştür.Dizinin sonlarında yönetmen aldığı tehditlerden olacak "Company" yi Arap-Şeyhlerinin üzerine yıkmaya çalışmışsada iş işten geçmiştir.

Ama iyi geçindikleri ,kendilerine hizmette kusur etmeyen kişileri de en tepeye çıkarırlar.Madonna gibi sesi olmayan,beste yapamayan,hiçbir müzik aleti kullanamayan,hiçbir dans koreografisini kendi üretemeyen birisini zirveye
    çok rahatça taşırlar.

• Sega konsollarına ulaşmak eskisinden daha kolay...İkinci el olarak uygun fiyata bulabilir, eskileri yaşayabilirsiniz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sho-ryu-ken

quote:

Orjinalden alıntı: THX

Bari başlığı değiştirin bir zamanlar sübyancı Michael Jackson

Dostum aradan zaman geçmiş ama insanların sevdiği bir insan hakkında "üstelik aklandığı" bir davanın ardından böyle konuşamazsın.Herşey göründüğü gibi değildir,herşey basının yazdığı gibi değildir.
    Olaylar 95 yılındaki Michael'in "They don't care about us" single'ında Yahudilere "kan emiciler" sözünü şarkıda kullanması sonucu buralara gelmiştir.(Daha sonra o bölüm şarkıdan çıkartılmıştır)Bu olaydan sonra eğlence sektörüne ve basına hakim olan Yahudiler Michaelin sonunu hazırladı.
    Aslında etrafına dikkatli bkan birisi butür olayların hep yaşandığını rahatlıkla görebilir.Mesela PRISON BREAK dizisi bir fenomenken ne olduda aniden bitti,yani bitirildi.Diziyi izleyenler "Company" adlı şirketin Yahudileri temsil ettiğini rahatlıkla görmüştür.Dizinin sonlarında yönetmen aldığı tehditlerden olacak "Company" yi Arap-Şeyhlerinin üzerine yıkmaya çalışmışsada iş işten geçmiştir.

Ama iyi geçindikleri ,kendilerine hizmette kusur etmeyen kişileri de en tepeye çıkarırlar.Madonna gibi sesi olmayan,beste yapamayan,hiçbir müzik aleti kullanamayan,hiçbir dans koreografisini kendi üretemeyen birisini zirveye
    çok rahatça taşırlar.

+610 ,bu arada Michael'ın İslamiyeti seçtiği için bunlar yapıldığıda söyleniyor.(E tabii o zamanların en meşhur insanı İslamiyeti seçerse diğerlerine(hayranları) örnek olmaması için rezil kepaze edilir...)

• sega mega drive

nerde o eski günler en az 10-15 kere bozduğum gamepad, çalışsın diye gamepad i taktığım yere kağıt sıkıştırdığım günler, Fataltyli , kombolu mortal kombat, iss , sonic, michal jackson , robocop

En çokta Mortal Kombat u özlüyorum.İnanılmazdı Hele yokmu o iss . off arkadaşlarla mahallede turnuva bile düzenliyoduk

• Ben hal oynuyorum PC de emulator ile, Oyunları manyak zevkli ama zor gibi, bu sıralar hatırlarmısınız Gargolyes diye bi oyun vardı onu oynuyorum. Sega zamanına göre süper bi konsol yapmıştı gerçekten nerdeyse tüm arcade salonlarındaki oyunlar çıkıyodu MK en süperiydi.

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

sega mega drive

nerde o eski günler en az 10-15 kere bozduğum gamepad, çalışsın diye gamepad i taktığım yere kağıt sıkıştırdığım günler, Fataltyli , kombolu mortal kombat, iss , sonic, michal jackson , robocop

En çokta Mortal Kombat u özlüyorum.İnanılmazdı Hele yokmu o iss . off arkadaşlarla mahallede turnuva bile düzenliyoduk

•  Bir zamanlar SEGA

bende pc de emu ile tsubasa oynuyorum bırakamıyorum bu oyunu
  • Sega bugün yaptigi aciklamada xbox360 ve ps3 icin icerisinde 40 eski oyunun bulundugu bir paket hazirlayacagini duyurdu.2009 un basinda piyasa sürülmesi düsünülen paketin tam listesi su sekilde;

Alex Kidd in the Enchanted Castle
    Alien Storm
    Altered Beast
    Beyond Oasis
    Bonanza Bros.
    Columns
    Comix Zone
    Decap Attack starring Chuck D. Head
    Dr. Robotnik's MBM
    Dynamite Headdy
    Ecco the Dolphin
    Ecco II: The Tides of Time
    E-SWAT
    Fatal Labyrinth
    Flicky
    Gain Ground
    Golden Axe I
    Golden Axe II
    Golden Axe III
    Kid Chameleon
    Phantasy Star II
    Phantasy Star III: Generations of Doom
    Phantasy Star IV: The End of the Millennium
    Ristar
    Shining in the Darkness
    Shining Force
    Shining Force 2
    Shinobi III: Return of the Ninja Master
    Sonic 3D Blast
    Sonic and Knuckles
    Sonic Spinball
    Sonic the Hedgehog
    Sonic the Hedgehog 2
    Sonic the Hedgehog 3
    Streets of Rage
    Streets of Rage 2
    Streets of Rage 3
    Super Thunder Blade
    Vectorman
    Vectorman 2

Bir zamanlar SEGA

Bir zamanlar SEGA

Bir zamanlar SEGA

Bir zamanlar SEGA

ve iste benim oyunum ya Shinobi III: Return of the Ninja Master azmi sabahladim basinda.

Bir zamanlar SEGA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EqnatoN -- 6 Kasım 2008; 23:05:55 >

•  Bir zamanlar SEGA

Valla duygulanıyorum ya uplamayın şu konuyu gerekirse
  • offf offf offfffffffffff

inanılmaz olur yau süper
  • Süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla bende yazıordum bi yerlere bunun gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Vaaaay be MK3 ün fatality listesi için ne uğraşmıştım zamanında hepsini yazardım ve o bile kutunun içindeymiş ya. Kaç senelik kağıt altın değerinde kağıttı bu benim için

Bir zamanlar SEGA

Bi o zamanlara bakıyorum bi şu ana bakıyorum. Şimdi varsa yoksa AA, HDR, Depth of Field muhabbetleri. O güzel lokum gibi dönem bitmiş haberimiz yok

• Sega Megadrive 2'yi zamanında 25 milyona almıştım. Otoübüsle eve geldğimde konsolu yanıma almayı unutup iniyordum az kaldı. Hatıralarından biride budur bendeki. Ama ondan sonra nereye kayboldu hiç bilmiyorum, keşke şuan tekrar yanımda olsa... Zamanında gereken değeri vermediğimi hep söylerim, keşke verebilseymişim...
  • Toy story favori oyunumdu.
  • zamanın da megadrive 2 game gear saturn bide dream casttim oldu sanırım en çok megadrive la oynamıştım segayı ve oyunlarını çok severdim keşke yine bi konsol çıkarsa alırım valla
  • 98 yıllarda ps cıkamdan önce bendede sega vardı ilk konsolum hey gidi günler hey o konsol kadar zevkle oynadığım başka hiç konsol yok cocukken tv başına gecer kolamı ve cipsimöi alır akşamakadar oynar televizyonu bozar azar işitirim ama yinede ayrılamazdım taaki aramıza ps1 girene kadar özliyeceğim seni eski dost

bu arada gecenlerde yeni nesil konsol hazırlıyor diyorlardı sega için doğurumu bilmem birisi acıkalrsa iyi olur oyungezerde yada levelde okudum pek hatırlayamıyorum
  • ah ah eski günler 1980 dogumluyum consol işini birtürlü bırakamıyorum seganınyeri tartışılmaz ah sega ah ah ne zamanlardı unutulmaz 16 bt satrun dreamcast
  • mega drive'ım, game gear'ım hala yanıbaşımda duruyor
    tek eksik dreamcast
    zamanında alamamıştım hala içimde bi uktedir
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.