Şimdi Ara

Bir zamanlar SEGA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
25.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski oyunlar hep farklıdır. 1994lü olmama rağmen ben de Sega,2nın kalitesini görebildim. Hele o Sonic... Sega'yı geri istiyoruz
  • sega mega drive 2 de Mortal Kombat 3 Ultimate cok iyiydi, oyun oynamak için ilk okul 4 te sega hastasi bi arkadasla beraber okuldan kaçip onlarin evine giderdik, komsular falan gõrmesin diye arka kapidan girip aksama kadar oynardik, annesi isten gelmesine yakin okuldan geliyormus gibi eve giderdim bi yandan da günlük simit harçliklarimi biriktirirdim mega drive 2 almak için ama o simit paramin da bi kismi atari salonundaki jetonlara giderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 9 Kasım 2009; 23:14:29 >
  • sega satürnüm hala durur evin bi köşesinde nedense satmak içimden hiç gelmedi çünkü cd'yle oynadığım ilk konsoldu neticede.
    arcade kolla street fighter alpha 2 oynamak çok zevkliydi. o zamanlar 11 yaşında falandım heralde . oyunları şimdiki orijinal xbox 360 veya ps3 oyunları gibi o zamana göre oldukça pahalıydı ve çip muhabbetinden veya yurtdışından sipariş vermekten çakmadığım için o zamanlar bir oyun alabilmek büyük bir olaydı ve büyük bir sevinçti benim için. zamanında beni en çok eğlendiren konsollardan biridir
  • Bende ilk sega ile tanışmam MegaDrive ile oldu ozamnlar malum kasetler biraz tuzluydu sürekli kaset değiştiriyorduk ama aldığım SEGa MD hala çalışıyor ve ISS MK Sonic gibi oyunlar mevcut arasıra nostalji yapıyorum ve SEGAnın artık bu yarışa katılmasını istiyorum bunuda sağlamanın tekyolu güzel bir nextgen konsol tasarlaması ve bu konsolu 1-2 ay sonra kırdırması bu sayede sony , ms ve nintendo dayanamaz çökerki bakarsanız şuan en çok satan konsollar hep hacklenmiş olan konsollardır. XBOX360, Wii , PS2 vs...
  • Bölüm içerisinde konu hortlatmayı kendine iş edinmiş bazı arkadaşlarımız var. Bu tip davranışlar sergilememenizi öneririm.
  • ahh ahh nerede o eski günler deli gibi oynardık bozulmazdı bende hala duruyor sega mega drive 2 sırf mortal kombat ultimate 3 için oynarım :D
  • Sega mega drive 2'deki ''İNTERNATİONAL SUPER STAR SOCCER DELUXE'''u unutmak olmaz...

http://www.youtube.com/watch?v=SYfeTDi-cmk&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=E_eWgupKs1c&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 11 Kasım 2009; 21:53:32 >
  • Konuyu tekrar hortlatalım.Benim de ilk konsolum Master System II 'dir.Alex Kidd 'le sabahlara kadar kendimden geçerdim.Sonra Miracle Warriors'u aldım.Hatta nick'im ordaki bir karaktere aitttir.Sonra Dick Tracy,Golden Axe vs. vs.. Hey gidi hey ..Bak şimdi fena oldum.Ne günlerdi bee.. Selam olsun tüm Segacılara...
    Ha bir de bunların 3 ayda bir çıkardığı ömrü 4 sayı süren sega dergisi varde be.
  • sega megadrive 2 de oyun oynamanın ne olduğunu çözmüştüm ondan önce atari diye tabir ettiğimiz kutularda mario dur jungle book tur eğlenmek için oynuyorduk ama sega md 2 ile tanıştıktan sonra amaç haline getirdiğimiz ''oyun bitirme'' olayını şuan ki canavar sistemlerde pek hissedemiyorum. Mortal kombat 3 ultimate te çıkan fatality, brutality, animality kombolarını kağıtlara yazışım the smurfs vb oyunlarda chekpoint kodlarını kağıtlara yazışım, uğraşım cidden çok farklıydı oyun oynama ve oyuncu olma. En çokta ''Boogerman'' i özlüyorum ne günlerdi ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terrarin

Konuyu tekrar hortlatalım.Benim de ilk konsolum Master System II 'dir.Alex Kidd 'le sabahlara kadar kendimden geçerdim.Sonra Miracle Warriors'u aldım.Hatta nick'im ordaki bir karaktere aitttir.Sonra Dick Tracy,Golden Axe vs. vs.. Hey gidi hey ..Bak şimdi fena oldum.Ne günlerdi bee.. Selam olsun tüm Segacılara...
    Ha bir de bunların 3 ayda bir çıkardığı ömrü 4 sayı süren sega dergisi varde be.

quote:

Orijinalden alıntı: rds

Bölüm içerisinde konu hortlatmayı kendine iş edinmiş bazı arkadaşlarımız var. Bu tip davranışlar sergilememenizi öneririm.
  • Benimde Mega Drive II'm vardı. Klasik atarilerden sonra onunla oynamak büyük zevkti. Hala duruyor ama kolu yok :D
  • mega drive 2 , game gear sahibi oldum zamanında.

hele ki game gear ın oyunları hala aklımdan gitmez. o ne güzel bir konsoldur öyle. çok güzel zamanlardı gerçekten. küçüklüğün mü verdiği bir şey bilmiyorum ama game gear da oynadığım bir gg shinobinin bir wolfchild ın tadını alamıyorum.

ya 6 ya 7 yaşındayım babam game gear ı aldığında. oyun bile yoktu ortada. kimsede yok diye lojmanlarda iyi havam olmuştu

seganın hatırası farklıdır bende .
  • Mega Drive 2 aldigimda birkaç ay sadece Gunstar Heroes ve NBA 97 oynamistim. Hey gidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Ankara'da eskilerden kalma "gerçek oyun" satıcısı tabir edilen bir tek yer var. 1980'lerde bile ben oradan alışveriş yapardım. Fındık Bilgisayar. Tunalı'da Ertuğ Pasajı'nda vardı. Bilmiyorum ne oldu. Bir de Bahçelievler'de var. 7. Cadde'nin bir alt sokağında köşede. Bahçelievler Tıp Merkezi'nin karşısında. O adam hem çok iyidir, hem eskilerden kalan son şovalyedir hem de eski oyunları (Sega, Commodore falan) sattığını hatırlıyorum.

o efsane hala duruyor bahcelievler 7. cadde 30. sokakta :)
  • Gün gelecek xbox 360 Ps3'lerimizi özleyeceğiz
  • Konu hortlamis valla ben bile unutmustum. 4 sene gecmis yaziyi yazali.
  • bence hortlamasında hiç bir sakınca yok mega drive diyince akan sular durur çocukluğumuz onunla geçti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanhalim -- 26 Mayıs 2011; 3:32:12 >
  • Pyramid'de az mı oynadık

• Bende de Mega Drive II vardı.Babama ağlayıp zırlayıp zorla o zamanın parasıyla 20 tl ye aldırmıştım.Onun bir konsol olduğunu bilmiyordum.Normal atari olduğunu sanıyordum.Konsol olduğunu bilseydim saklardım.Kim bilir şimdi hangi çöplükte.... Made in Japan'dı.3D sonic oynardım.Ne günlerdi be
  • Mega Drive ve Playstation'ımın yanına hep bir Saturn almak istemiştim annemlere aldıramamıştım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.