Şimdi Ara

Bir zeytinyağı yakalamışım :) Carrefour içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
6.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carrefourda atıştırmalık zeytin bal konserve gibi bir çok üründe %40-75 arasında değişen indirimler var.

Örneğin tariş 750ml sızma 28 lira 2lt sızma 73 lira komili 2lt riviera 68 lira bal fiyatları 8 liradan başlıyor 210gr. Narenciye balı 13 lira. Torku hoşbeş tarzı gofret 2.5 saklıköy 133 gr 1.69 negro bold 2.5 kuru fasulye pilaki 400grsm 4.85 of çay efsane 1kg 26 hazine 28 superfresh 3 lü ton balığı 18 200gram mbirlik siyah zeytin 1.15 hatırladıklarım

Bir zeytinyağı yakalamışım :) Carrefour içerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samur45 -- 10 Nisan 2022; 23:50:55 >

• Koordinat at iniş yapalım.
  • 2010 fiyatları mı?
  • Urfalı konuşması değil mi bu "yakalamışım"
  • Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt

Yoooooooo

• Ucak bileti aldim geliyom
  • Ben bugün aldım arkadaşlar evet fiyatlar eski ama tarih bugün. Yakınlarınızda varsa kontrol edin özellikle pek ayakaltı olmayan ve franchise olmayan mağazalara bakın bu mağazalar her kampanyaya katılmıyormuş bugün öğrendim (Carrefour super)

Bilal Dayı - O İş Bende | 284.Bölüm (Güldür Güldür Show)

• yık yaww

• samur45 S kullanıcısına yanıt
    Hcm mağaza bilgisi alsak ya sizden?
    Adres ver kurtaralım yağları
  • ben en yakın mağazadaki kalan yağları kurtardım merak etmeyin hepsi de yaşıyor :) malum yakıt fiyatları pahalı siz en yakın mağazayı arayın önce sorun ona göre gidin DENİZLİ size biraz uzak düşer Bir zeytinyağı yakalamışım :) Carrefour içerir  (buradaki tüm carrefourlarda aynı indirimler var arkadaşlar mağazaya özel değil yani)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samur45 -- 10 Nisan 2022; 20:47:12 >
  • Konum neresi? İl, ilçe, mağaza bilgisi faydalı olabilir.

• "200 gram marmarabirlik siyah zeytin 1.15" ilginçmiş.

Hangisi Teras Park mı, Bağbaşı tarafındakiler mi?
  • elbetbirgun kullanıcısına yanıt

evet hepsinde mevcut. ben terasparktan da aldım biraz

Teşekkür ederim, yolum düşerse bakarım. Geçen birisi de çok uyguna 2+1 mach3 turbo var demişti CarrefourSA için, ama hangi ilde idi bilmiyorum. Hepsine bi göz atmak lazım.
  • İddialari resimle destekleyecek bir üye araniyor.
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt

Ben dün aldım tariş 1 lt 27 kristal 25 TL zeytinyağı Puding de indirimdeydi daha da bakmadım

• sucre S kullanıcısına yanıt
    Bende baktım burda ayni barkod numaralı kristal 2 lt 175 TL bölgesel indirim herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.