Bildirim
bırakın bu işleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yaş kaç -
@zebeta arkadaşa katılıyorum senin yaş kaç
sen bu görüntülerimi beyeniyosun
-
bu işlerin yaşla alakası yok sizin yaş kac ?? 0-3 yaş arası ?? -
17 napcan adam gelmiş diğer oyunlar dandik herkes ultima oyansın diyo... aslında ultima güzel oyunda diğerlerine ezik demesi gıcığıma gitti -
Ultima online'dan daha Role Play Ultima Online dan daha Komplike we Ultima Online'dan daha eelenceli oyun warmı dier oyunlarda 3d we grafik war herşey grafikte bitmio zevk alman lazım bakın dikkat edin o tür oyunlarda bi yerden sonra ya lvl kasılmıo zor oluo yada lvl limite ulaştıın zaman anca adam kesiosun ama ultimada o yok tamamen manual bi skill sistemi we herşey sana bırakılmış bi crafter kasıosun paranın en iisini kapıosun bi tamer kasıosun itemin alasını kasıosun bi mage kasıosun barracoon karşında duramıo mage takımına karşı bi warrior kasıosun pvpnin alasını yapıosun her şeye ayrı bi char ben şimdiye kadar şahsen hiç bi FANTASTİK romanda bi savaşçının yolda giderken bi şehre giripte silahını tamir ettiini yada oturup yeni bi kılıç vs yaptıını görmedim yani anlıyacaınız artık 3d oyunlarda konu olarak ne işlesek die sapıttılar ultima online 2d olmasına raamen hala en sewilen oyunlardan biri kaçtane oyunda gerçek hayatta kız olan oyuncu gördünüz 1? 2? 3? hadi dielim her birinde 10 ama ultima ayrı we şimdi diceksiniz neden kızlardan konu açıldı oyun öle çok sewilioki Oyun oynayan kız sayısı az olan türkiye'debaya fazla kız oyuncu war kızlar çounlukta bide düşünün erkekleri yani herkesin bildii gibi şimdi türkiye'nin her ilinde oynayan war yani herkes bilsinki ultima 1 dir ultima tektir ultima eelencedir ultima hayat biçimidir daha size nediim?
-
beyler herkezın zevkı baska nekadar ıyı oyun olursa olsun para verseler oturupda oynamam uo mesela ılk once oyunda bı cekıcılık ararım goruntu acısından sonrada ortama bakarım turk acısından ondan sonra oyunun amacı gelır benım ıcın kı uo ya benzeyen bır yıgın oyunda var pıyasada :D -
HioNeTaCKo
konuşmana dikkat et -
ya bak dikkat etmessem ne olucak ?? admin e mi şikayet ediceksin ?? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA zaten haksız yere önceki account um gitti bu gitse nolcak hem sen ne sazanlama girion ha? benim sözüm tnnt ye idi ha hangi sözüme alındın söle bakim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X