yapacak bişey yok fenerbahçe dün bizi yendi ama öyle ama böyle ama şansa ama bala ,kötü oynadı iyi oynadı önemli değil... bırakın fenerbahçe sevinsin haklarıdır ve "Bırakın kasımlar onların olsun, MAYIS'larda bizim..! "
saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: nakata_nakmat
yapacak bişey yok fenerbahçe dün bizi yendi ama öyle ama böyle ama şansa ama bala ,kötü oynadı iyi oynadı önemli değil... bırakın fenerbahçe sevinsin haklarıdır ve "Bırakın kasımlar onların olsun, MAYIS'larda bizim..! "
saygılar
Bu mayısıda alırsak
Haziranda tatile çıkarsınız artık
fenerbahçe seni psikolojikman eze eze yendi. daha ötesi yok..
quote:
Orjinalden alıntı: #Lionheart#
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
quote:
saygılar
Bu mayısıda alırsak
Mayıs'ta görüşürüz @mustang.
Bu işin Sami Yen'i de var. Çakarız iki tane oturturuz aşağıya.
O zaman görüşürüz...
Bir derbiyle şampiyon olunmaz bunu aklınıza sokun. KASIMLAR SİZİN MAYISLAR BİZİM
8MAYIS 14MAYIS 17MAYIS
bir umuttur yaşatan insanı ...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: #Lionheart#
quote:
quote:
saygılar
Bu mayısıda alırsak
Mayıs'ta görüşürüz @mustang.
Bu işin Sami Yen'i de var. Çakarız iki tane oturturuz aşağıya.
O zaman görüşürüz...
Bir derbiyle şampiyon olunmaz bunu aklınıza sokun. KASIMLAR SİZİN MAYISLAR BİZİM
8MAYIS 14MAYIS 17MAYIS
bir umuttur yaşatan insanı ...
Hocam bırak Allah aşkına... Siz bizi 10 senedir yeniyorsunuz say bakalım 10 senede kaç tane şampiyonluğumuz var...
Her sene aynı filmi izliyoruz...
#Lionheart#
tamam sakin ol hepsi geçti
quote:
#Lionheart#
tamam sakin ol hepsi geçti
Geçen bir şey yok, sabahtan beri takip ediyorum bütün gün aynı hikaye tamam yeter anladık 4-1 yendiniz.
Anlaştığınıza göre dağılabiliriz artık Hadiyin yataklara yarın 6:30'da kalkış var
Cümleten iyi geceler
Takımıma güveniyorum sezon sonunda yani mayıs ayında hem türkiye kupasında hem ligte hemde uefa fianlinde kadıköyde görüşmek üzere
hep dağıttınızda göremedim gs tarafından dağılmış fbye
kadıköydede fark atıyodunuz siz bize
üstün açık uyumuşsun
GS'nin 100 yilinda gorduk
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
Kısmet 200. yıla artık.
quote:
GS'nin 100. yilinda gorduk
hakkaten gs bizi aihm'e şikayet etse yeridir. bu kadar zulüm yapılmaz be kardeşim.
quote:
Orjinalden alıntı: go_spurs_go
quote:
Kısmet 200. yıla artık.
quote:
Orjinalden alıntı: zurna
hakkaten gs bizi aihm'e şikayet etse yeridir. bu kadar zulüm yapılmaz be kardeşim.
Ne zulümü yapmışsınız ki, siz kendi halinize bakın. Kayseri'den 4 yiyen ben değilim, İ.B.B 9 kişi kalmasına rağmen oynadığınız futbol ortada, halen daha zulüm diyorsun. Siz bu kafayla yemin ediyorum ki uzun yıllar şampiyon olamayacaksınız. Bir yen bir yenil sezon sunu Bjk 10, Trabzon 15, Galatasaray 20 puan fark takarken uyanıp ah ben ne yaptım diyeceksiniz. Ahan burayada yazıyorum, fb'lilerin üzülmesi gerekirken takımın haline oturmuş gülüp oynuytorlar. Derler ağlanacak halimzie gülüyoruz.
yahu bırakın fenerliler sevinsin be adamların galatasarayı yenmekten başka sevinecekleri birşey yok yazık
quote:
Orjinalden alıntı: cocobongo
yahu bırakın fenerliler sevinsin be adamların galatasarayı yenmekten başka sevinecekleri birşey yok yazık
Adamların yüzyıllık tarihlerinde ilk defa Şl'de çeyrek finale çıkıyorlar. Uefa kupasında hiçbirşey yapamıyorlar, Pendiklere yeniliyorlar bizi yeniyor diye büyük bir çoşku yaşıyorlar. Tarihe bak, hamama gel.
quote:
Orjinalden alıntı: Far-Cry
quote:
Orjinalden alıntı: zurna
Ne zulümü yapmışsınız ki, siz kendi halinize bakın. Kayseri'den 4 yiyen ben değilim, İ.B.B 9 kişi kalmasına rağmen oynadığınız futbol ortada, halen daha zulüm diyorsun. Siz bu kafayla yemin ediyorum ki uzun yıllar şampiyon olamayacaksınız. Bir yen bir yenil sezon sunu Bjk 10, Trabzon 15, Galatasaray 20 puan fark takarken uyanıp ah ben ne yaptım diyeceksiniz. Ahan burayada yazıyorum, fb'lilerin üzülmesi gerekirken takımın haline oturmuş gülüp oynuytorlar. Derler ağlanacak halimzie gülüyoruz.
walla kayseri yede ibb yede hacettepe ye sivasa hll olsun. sen konuyu anlamamışın. 9 sene diyorum fark diyorum. hatıralar sarmış 4-1 yanımı diyorum. stadı terk etmeyelim istiyorum. pantolon gömlek tarzı demeçler vermeyelim taraftarımızı havaya sokmayalım diyorum. bekleyin geliyoruz-aldık gidiyoruz tarzı tişört bastırmayalım istiyorum. Bak!! sonra sen ve türevleri çıkıyorsun elin takımları ile kendini savunuyorsun. yazık değilmi paşam. hadi şimdi uefa süper kupa ve türkiye kupası geyiklerine devam.