Şimdi Ara

biraz fazlalık var nasıl kurtulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spor yapmaya başladım haftada 3 gün ama göğüsler ve göbek sarkıklar var acaba nasıl kurtulabilirim 1 ay da düzleşsin yeter kas olmasına gerek yok şimdilik yavaş yavaş kas olur zaten ama kas olmasada olur yani meraklısı değilim kasın ama vücut sarkık olmasın sıkı olsun istiyorum+ günde 50 mekik çeksem olur mu mesala yağlı yemesem falan tavsiyelerinizi bekliyorum

• sahil olan bi yerde oturuyorsan yürüyüş yap koşmak dan daha çok iyi geliyormuş
  • imkanın varsa haraketli bir köpek al.köpek almadan önce obezdim şimdi değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

sahil olan bi yerde oturuyorsan yürüyüş yap koşmak dan daha çok iyi geliyormuş

nasıl yani hocam sahil olmayan bir yerde yürürsem koşmak kadar iyi diil mi
  • mekik cekmeyle kilo vermen imkansıza yakın azcık yediğini kıs parca parca ye ve hergün koş gittikçe kostugun süreyi arttır kondisyonun artsın cok rahat kilo vermeye baslarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Göğüs ve göbek diyorsun.

Göğüs için şınav çekmen işe yarar, göğüsteki fazlalığı yakar.

Göbek içinse boş mideyle mekik asıl.
  • çok sağolun koşmaya başlıycam mekikte çekiyim boş mideyle şınav çekemiyorum
  • Kestir
  • Başlık Çok Sakat
  • Koy kütüğün üstüne kapa gözlerini vur satırı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESİMPSON

Koy kütüğün üstüne kapa gözlerini vur satırı...

• bi spor salonuna yazıl bendede aynı sorunlar vardı şimdi beton gibiyim ama tek bşiy sölim 1 ay da hiçbişiy olmaz en az 6 ay ve düzgün bi beslenmeyle yapılan spor yağ yakıcıda kullanırsan çok iyi sonuç alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.