Şimdi Ara

birazcık öneri ilk 1000 için (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
37
Favori
12.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar lysde 170/170 yapan var mı?
  • Hocam Ygs ye hazırlayanlar için dev bir rehber hazirlarmisniz tüm hazırlanma sürecini ve tecrublereinizi bizimle paylaşır mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır ancak biraz hazırlanmam gerek siteye girmiyordum uzun bir süredir inşallah akşama atarım kolay gelsin başarılar herkese. her zaman dediğim gibi, dilediğiniz hayırlı hayırlısı da gerçek olsun.

• Hocam cidden büyük adamsınız.. İyi bir okula girip ahkam kesen öyle adamlardan sonra sonunda hem basarili hem mütevazi nasıl olunuyormuş görmüş olduk sayenizde. Yazınızı da merakla bekliyor olacagim. Tekrardan tebrikler. Başarınız daim olsun.
  • Estağfurullah, benim düşüncem odur günümüz dünyasında iyilik yapmaya uğraşmaktan çok kötülük yapmamaya çalışırsanız iyilik yaptığınızı göreceksiniz.

• maebara keiichi kullanıcısına yanıt
    İlk 100 bursu aylık ne kadar alıyorsun ?

• İlk bursu kyk nın 3 katı oluyor şu an 1275

• Hocam ben şuan 11 im iyi de bir fen lisesine gidiyorum hocalar falan iyi derslerim de iyi sayılır Allah'a şükür ama yine de ders çalışamıyorum düzenli soruları rahat çözüyorum ama çok çabuk sıkılıyorum hiç sana da oluyor muydu? Oluyorsa napıyordun? Bir de sen 11 in 15 tatilinde ne yapmıştın ne yapmamı önerirsin?

• LaçinCanATIŞ kullanıcısına yanıt
    benim güzel arkadaşlarım niye bu kadar efkarlanmış yaa inşallah bu yıl birlikte derece yapacaz ve sizin istediğiniz gibi olacaz demi la certokar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MolalEkolog.

benim güzel arkadaşlarım niye bu kadar efkarlanmış yaa inşallah bu yıl birlikte derece yapacaz ve sizin istediğiniz gibi olacaz demi la certokar??

sen kazanmadın mı geçen sene
    Bekliyoruz hocam özellikle lys için hazırlık tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. Teşekkürler.

• Hocam konuyu favladim yazınızı bekliyorum

• Alonen kullanıcısına yanıt
    Tabi ki oluyordu hangi işi sürekli yapsan sıkılırsın ondan dolayı bazen dışarı çıkmak yeri geldiğinde oyun oynamak iyidir. Nasıl başa çıkıyorsun sorunu ise şu ki sevdiğin dersten başla ya da ben şu kadar soru çözeceğim ardından şunu kazanırım örneğin 30 dk gezme gibi ödüllendirme yöntemi işleyebilir

hocam ygsye kadar hangi lys konularını kaçar kaynaktan bitirmiştiniz birde ygs netleriniz ne alemdeydi yukarıda yazdıysanız görmedim k.b
    Çok sağol önerin için bir de 11 in 15 tatilinini nasıl değerlendirmiştin hatırlıyor musun o konu hakkında da birkaç tavsiye verebilir misin

• Alonen kullanıcısına yanıt
    Maalesef ya dünkü yemek mevzu vardır ya gerçekten öyle şu an

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Nİncelikten çok nitelik diye bayağı bir söz vardır ya aynen öyle sağlam kaynaklar çözmek gerek

• Hocam tebrik ediyorum başarınızdan ve tavrınızdan ötürü. Ben de bu kadar yüksek olmasa da bu tarz bir hedefim var, bunu yapacağınızı hissediyor muydunuz ve etrafınızda sizden iyi yapanlar var mıydı?

• Soruldumu görmedim ama hangi konuları bıraktınız ygs sonrasına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 40bin nüfuslu bir ilçedeki dolayısıyla çevremde o kadar yüksek bekleyen yoktu ancak bir amacım vardı 200 e girmekti beklemek ancak bu olabilir çünkü 1. Olan kişinin 1. Olmayı beklediğini sanmıyorum aynı şekilde ilk 100 gibi bir amacı olabilir diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.