Şimdi Ara

birazcık öneri ilk 1000 için (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
37
Favori
12.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam , durumumuz nerdeyse aynıymış bende mühendislik yazmak istiyorum ülkeme gaydalı olabilmesi açısından benim merak ettiğim şu ; sizce hangi mühendislik en kaliteli eğitimi verebiöiyor ve mezun olduktan sonra aselsan gibi kurumlara nasıl başvuruyoruz ( yani o süreç ) bir fikrin varmı 1. Olsam bile ülkemde tank ve uçak modernizasyonunda çalışmayı çok istiyorum ama bu süreç hakkında bir fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim kardeşim inşallah yolumuz açık olur. Maalesef sizin meslekte iş yerine bir çay içmeye gelinmiyor(hasta olmaya gerek yok:) ) ancak görüşmek istediğim insanlardan birisin sağlıcakla kal

• quote:

Orijinalden alıntı: Sad Amore

Hocam , durumumuz nerdeyse aynıymış bende mühendislik yazmak istiyorum ülkeme gaydalı olabilmesi açısından benim merak ettiğim şu ; sizce hangi mühendislik en kaliteli eğitimi verebiöiyor ve mezun olduktan sonra aselsan gibi kurumlara nasıl başvuruyoruz ( yani o süreç ) bir fikrin varmı 1. Olsam bile ülkemde tank ve uçak modernizasyonunda çalışmayı çok istiyorum ama bu süreç hakkında bir fikrim yok

ASELSAN A alinmak için ODTÜ de,itü de....vb elektrik elektronik okunan lazım hemde iyi bir derece ile kolay alınmıyor gidipte siradan bir üniversiteden giremedim mühendisliklerin en iyi iş bulanı inşaat mühendisliği nerde okursan iş bulabiliyorsun rahat onun haricinde elektrik,makina falan itü ODTÜ gibi yerlerde okumazsan işi zor bulursun bende itü uçak mühendisliği düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sad Amore S kullanıcısına yanıt
    Mühendislikte veya hangi meslekte olursa olsun ilgin değilse kesinlikle yazma bu konuda bir ton anket var insanlar çalıştıkları işle mutlu değiller diğer konu ise tank üretimi çok uzun ve karmaşık bir süreç yani bazı parçalar motor gibi tr de üretemiypruz çünkü deneyimimiz yok diyebilirsin ki o kadar mühendis var bir motor yapamıyorlar mı ancak şöyle de bir durum tam bilgi sahibi değilim ama motor firmalarının her yıl motor çıkardıklarını sanmıyorum buradan da şu sonucu çizebiliriz hemen olan işler değil. Deneyimden kastım da şu bu adamlar bu işi yarım yüzyıldan fazladır yapıyor biz ise nuri Demirağ In yaptığı işlere deyim yerindeyse çomak sokmuşuz bu ülkede biri iyi iş yaparsa halk onu beğenir över ama genellikle üst düzeylerdeki bazı adamlar (siyasetteki değil bürokrasinin veya kendi mesleğinin herhangi bir kalemi) yaptığınız işi bozmaya çalışabilir çünkü hırs o kadar kötü bir şey ki insanın gözünü kör ediyor. Demem o ki dünyada şu an yapay zekaya büyük bir eğilim var ki bu 15 20 yıl daha sürer çünkü her ne kadar büyük yok kat etsek de emekleme dönemindeyiz. Benim Ee ye girerken üstünde çalışmak istediğim alanda sanal ve arttırılmış gerçeklikti çünkü 3 4 yıl önce bu konuyu araştırırken bir ışık gördüm farklı dünyalar kurabilirdik. Ben bugün stephen Hawking ile şangayda görüşmeye gidebilirim gibi düşlemek güzel...

• Hepsini fullemissin ama binincisin? Oha lan, nasil sinav yapiyorlar artik.
  • Tebrik ederim, hem sonuc hem de mutevazilik takdire sayan. Fikir vermesi icin ygs sonucunu da yukleyebilir misin?

• Zuko kullanıcısına yanıt
    Adam 6. Olmuş Kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: clinkx

Adam 6. Olmuş Kardeş

Ha gordum. Ilk 10 yazsaymis o zaman.
  • maebara keiichi kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam haklısınız kolay birşey olmadığını biliyorum devletler bu işler için yüzlerce beyin ve milyarlarca dolar harcıyorlar ama kwsinlikle istediğim bu . Cevabınız için teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Andromeddah

Tebrik ederim, hem sonuc hem de mutevazilik takdire sayan. Fikir vermesi icin ygs sonucunu da yukleyebilir misin?

Tr 34-6 Sos 34-6 mat fen 40-0

• Hocam yazınız ne durumda

• Çalıştığım kaynaklar kısmını paylaştım ancak nasıl kısmı gerçekten zor çünkü pek Anımsamıyorsan

• yapay zeka adına bilgisayar müh. mü ee mi?
  • Eyyyyvallah opetci tesekkur ettim

• Brütal kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka daha çok yazılım odaklı ancak bunun kullanılacağı makineleri de geliştirecek adamlar gerek tabi ki

Hocam yazdıysanız dev rehberi linkini verir misiniz bulamadım forumda :)
  • ComputerEngineer8 kullanıcısına yanıt
    Dev bir rehber değil:) bayağı şeyi anımsıyorum çünkü maalesef kusura bakmayın ancak başa düştüğüm kısmıyla aktardığı bir resim var konuda

Gördüm hocam aldım resmi işime yarar.İnş sizi ileride tanıma fırsatı bulabilirim.
  • Konuyu bilmeyen arkadaşlarımız varmış, şöyle bi uplayalım

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.