Şimdi Ara

birazcık öneri ilk 1000 için (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
37
Favori
12.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12.sınıf konularının bazıları da şu an tam anımsamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maebara keiichi

Ben 40bin nüfuslu bir ilçedeki dolayısıyla çevremde o kadar yüksek bekleyen yoktu ancak bir amacım vardı 200 e girmekti beklemek ancak bu olabilir çünkü 1. Olan kişinin 1. Olmayı beklediğini sanmıyorum aynı şekilde ilk 100 gibi bir amacı olabilir diye düşünüyorum

Benim şu anda netlerim kötü değil çok şükür ama etrafımda daha iyi yapanlar var ben geçen sene 5kdan mezuna kaldım dolayısıyla bu yıl çok sık çalışmamaya rağmen böyle bir durumdayım şu sıralar başladım sağlam birşekilde denemedir tekrardır şu an denemeler 140 civarı ama değişiyor zorluğuna göre neyse işte etrafımda 150 yapan en azından kayseride 10 kişi var bu da endişelendiriyor. Bu işin oluru var mı sizce yani pek mantıklı bir soru değil ama görüşünüzü öğrenmek istedim

• hocam kullandığınız nitelikli kaynaklara her dersten misal verebilir misiniz? ayrıca nasıl çalıştığınızı (yöntem ve genel özellikleriyle) gerek gördüğünüz kadar ayrıntıyla beraber paylaşabilir misiniz ?

teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi character123s -- 28 Ocak 2017; 21:1:39 >
  • Hocam 11im geometri calisiyorum + fizik. En cok eksigim bunlardan var. Kirpiden ders dinliyorum aci ve cagrisim soru bankasi cozuyorum sence gur ucgenler aliyim mi gerekli mi?

Geometri icin onerilerin nelerdir

• Hocam son 1 ay kala ygs netleri nasıldı?

• hocam özel mesajı açın linkleri atamıyorum
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Actim

• Kullandığım ve önerdiğim bazı yayınlar ve de ufak çalışma yöntemleri. Esasında her zaman dediğim gibi çalışma yöntemi konusunda bir bilene başvurulması doğru olabilir rehber öğretmen veya eğitim koçu gibi çünkü benim bilginin kaynağı deneyimlerim dolayısıyla deneyimlerimizin benzeşmemesinden ötürü yanlış öneride de bulunuyor olabilirim. Sınava girecek olan herkese başarılar dilerim yeniden

• Resim gitti mi gitmedi mi anlayamadım 2.kez atıyorsam yarlıgayın(Arapça kökenlisiyle affedin )

• Bir dk sanırsam hiç gitmemiş oysa yüklendi yazıyorsun bilgisayardan denemem gerek

• Resmi ekleyemedim el mecbur eski hızlı resim :
     birazcık öneri ilk 1000 için

• maebara keiichi kullanıcısına yanıt
    çalışma yöntemi olarak kullandığınızı kastediyorum sadece, şunu şunu yaparsanız iyi olur değil de, ben şöyle yaptım gibi olan durumdan bahsettim

çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi character123s -- 28 Ocak 2017; 22:27:11 >
  • Şöyle diyeyim derse sevdiğim yerden başladım veya esasen dersi ders olarak değil de düşünülecek araşturılacak bir şey olarak gördüm örneğin bağlama çalarken önümde ygs mat soruları çözüyorum evet çok yarar sağlamaz ancak sizin aklınızdakiler ders algısını değiştirmeye yardımcı olur gelecekte de böyle olur diye düşünüyorum işe gideceğiz inşallah hepimiz o zaman da bunu iş çalışma olarak düşünürsek üstümüzde büyük bir yokmuş gibi başa düşeriz bunu ancak bir oyun bir zevkli durum haline getirsek yük olmaktan çıkar

• BarbaraPalvin kullanıcısına yanıt
    140 150 arası genelde bazen 150 nin üstüne çıkıyordum bazen 120 130 aldığım oluyordu

haklısın, bu konu hakkında pek söylenecek söz bırakmadın hocam

konu öğrenirken pek kaynaklara takılmadın sanıyorum bu konu hakkında ne düşünüyorsun? ayrıca birey c matematik - geometri, gür yayınları matematik fasikülleri ve final geometri konu anlatımlı hakkında düşüncen nedir nitelik bakımından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi character123s -- 28 Ocak 2017; 22:52:58 >
    Hocam merhaba nasılsınız, nasıl gidiyor hazırlık? (yanılmıyorsam hazırlıktasınız)
    Birde siz buralardayken şunu sorayım:
    Ben thomas calculusten limit, türev ve integrali büyük oranda bitiriyor sayılırım (mezunum, zamanım bol ve meraklıyım bu yüzden zevk alarak yapıyorum) ancak tabii bazı kısımlarda konuları farklı ve lys yi alakadar etmeyen yerlere çekiyor.
    Merak ettiğim nokta şu ki, bunun lys ye yansıması nasıl olur? Yani kalkülüsten soru kaçırmak istemiyorum lys de. Kitapta çok iyi Türkçe'ye çevrilmiş olunca bir başladım bırakmadım kitabı. Şuan 7. Bölüme geçtim ve 2 gün icinde lys'yi ilgilendiren kısmı bitmiş olacak. Attığınız resimde thomas calculus görünce sorayım dedim nasıl yaralandığınızı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıntılı olarak değil bazı meraklandıpım noktaları ancak dediğiniz gibi hazırlıktayım ben de başlayacağım düşünüyorum ufak Thomas amcaya

• Birey c geo yu ekledim yalnız o isteğe bağlı çünkü bazı sorular gerçekten zor

• Hocam merakımdan, Hangi liseden mezunsunuz?

• Normalde yaş vs bu tür şeylerle insanlara karşı davranışlarım değişmez lakin örnek aldığım insanlar hep benden büyük alanlarında başarılar yakalamış kişilerdir. Ben 97'liyim arkadaş yanılmıyorsam 98'liama şahsen bana çok katkısı bulundu. Sınav zamanı benim de yapmadığım net yoktu 155 civarı yapardım son zamanlarda ama benim unuttuğum bir şey vardı: İnsanlara karşı agresifleşmiştim ancak sınav bittikten sonra kendimi objektif değerlendirme şansı buldum. Aşırı hırs, kaba davranış, stres vs çoğu normalden fazlaydı. Ama bu arkadaş yazışmalarından ne kadar kültürlü,nazik,kibar biri olduğunu ve o derece bir yana her şeyi hakettiğini düşünüyorum. Ben de bu noktada kaybettim galiba hedeflerimiz konu sahibi arkadaşla hemen hemen aynıydı o Bilkent ben Boğaziçi istiyordum. Sonuç olarak puanım yetmediği için gittim tıp yazdım. Ama bu halime de çok şükür çünkü oraya gitme sebeplerimi Allah burda da karşıma çıkardı. Velhasıl kelam kendime örnek alıyorum arkadaşı. Belki bilmiyordur ama sayesinde önceden yazdıklarından etkilenerek kitap okumaya başladım. Başarıların daim olsun kardeşim ki olacakta bundan adım gibi eminim çünkü işini yaparken hayat görüşünü kaybetmeyişin kendini belli ediyor.

Dipnot: Buradan istediği olmadı diye depresyon için fırsat kollayan arkadaşlara önerim her şeyde vardır bir hayır. Bizzat deneyimledim. Allah'tan ümidinizi kesmeyin tevkkülü bırakmayın. Gerisi gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AD08D0F1 -- 29 Ocak 2017; 0:3:25 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.