Hadi hayırlısı, sucuk-sosislerini çıkartıp kaliteli sucuk mu eklesem üstüne?Sucukları kötü mü?
ilk defa mı
Kanka biz hep ondan takılıyoz
heyecan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kerry King Hadi hayırlısı, sucuk-sosislerini çıkartıp kaliteli sucuk mu eklesem üstüne?Sucukları kötü mü?
gerek yok ama pasturma ekleyebilirsin çok hoş oluyor
haricen bişeler ekleyebilrsin.
ramazanda her evde tekken imdadıma yetişirdi. severim
quote:
Orijinalden alıntı: Rdau
heyecan var mı ?
var acaba içinden ne çıkacak
buarada sucuklarını çıkarıp üstüne cumhuriyet sucuğu ile ikbal sosis ekledim ve 180 derecede fırına kodum
Yer imlerine aldım, şimdi çıkmam gerekiyor yarın gelip bakıcam. Yedikten sonra yorum yapabilir misin? Bir de mümkünse ss alabilirsen çok süper olur. Ben de almayı düşünüyorum ama tadı kötüdür, sucuğu salamı osu busu en kalitesizindendir vs diye yanaşmıyorum pek
biraz üzerine kaşar ilave edersen tadından yenmez... gece gece canım çekti yahu :)
Ss yok arkadaşlar fakat yeşil biberi bölümünü çıkarın, biraz kaşar ekleyin birazda kaliteli sucuk ekleyin gercekten güzel oluyor.
bim patatesinide denemeni tavsiye ederim. suçuğuda oldukca güzel baharatını güzel ayarlamışlar hafif acılı.
Patatesi deniyecem sağol :D
İyi bilirdik.
pizza var dediler geldik hem de bim pizzası
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme