Şimdi Ara

Birden fazla iTunes kullanmak [Profile Switcher] nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, birden fazla bilgisayardan mp3/video/photo yüklemek istiyorum fakat iTunes kabul etmiyor, CHIP Online'da şöyle bir şey yazmışlar:

-İş yerinde bir müzik yada video attınız, eve gelip başka bir şey ekleyemiyorsunuz, itunes "kardeş bu telefona benden başka yerde bir şeyler yüklemişsin, duymamış olayım, hemen onları sil, yoksa ben elimi sürmem" diyor. "profile switcher" yüklerseniz, bu engeli aşıyorsunuz.

Fakat nette profile switcher ile ilgili birşey bulamadım. iTunes'i kandırmanın başka yolu var mı? Ya da yapabilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsolate -- 11 Nisan 2008; 12:02:57 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_22453314/mpage_1/key_//tm.htm#22479256

bu arada hakman306 arkadasim sana ilac gibi bir program soyleyim o halde icini raatlatayim
    Iphone PC Suite. inanilmaz bir program. kur hicbir sekilde telefonu bagladiginda icindekiler silmiyor. ayrica bagladigin bilgisardaki mp3 leri iphone a istedigin gibi atabiliyorsun. drag&drop. yukle budur iste diyeceksin :D

aynı sorun bende de mevcut,
    bana bu programı tavsiye ettiler ama kullanmadım henüz
  • iphone pc suite süper problemli ve çinçe bir program.bugun itibarı ile ml_ipod u keşfettim bir arkadaşım sayesinde ve havalara uçuyorum mutlulukdan şu anda
  • çok teşekkür ederim, bu Winamp işe yaradı

kurulum ve kullanımını anlatayım :
    -iTunes kurulu olmalı (kurulu olmayan için wikide açıklama var)
    -Winamp kur :http://www.winamp.com/player
    -Winamp ml_iPod kur :http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=106528&package_id=114821
    -iTunes'u kapat
    -Winamp'ı çalıştır
    -iPhone'u cradle'a tak
    -Bekle
    -Listede iPhone'unu gör
    -Tıkla
    -Müzik / Video listeni gör
    -Müziğini salla
    -Yüklenmesini izle
    -Winamp'tan EJECT düğmesine bas
    -iPhone'u eline al
    -iPod uygulamasını aç
    -HOME tuşuna 5 saniye basarak programı tamamen kapat (ya da restart)
    -iPod uygulamasını aç ve müziğinin orada olduğunu gör, eğer yoksa iPhone'u yeniden başlat

NOT: Eğer Winamp'tan video atarsanız Müzik listesinede ekliyor. Video listesine baktığımda "Müzik Vidoları" altında biryere yerleşmiş. Müzik listesinden çalışmıyor ancak Video listesinden çalışıyor. Sanırım filmleri iTunes'tan yükleyeceğim :)

Detaylı bilgi :http://mlipod.sourceforge.net/wiki/IPhone

Birden fazla iTunes kullanmak [Profile Switcher] nasıl?

fotoğrafda yükledi ama göremedim telefonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsolate -- 12 Nisan 2008; 7:30:21 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_22347981/tm.htm

bu şekilde yapsak olmazmı, konu değişik makinelerde takıldığında içindekilerin silinmesi idi galiba
  • müziklerin silinmesini kabul ettikten sonra manuel yükleme seçeneğini seçebiliyorsun. Şuan için en iyi çözüm winamp gibi gözüküyor sanırım. Fakat az önce cradle'a bağladım ve telefon resetlendi, sonra iTunes yeni bir iPhone bağlamışım gibi davrandı altındada Backup listesi vardı, oradan güncelle dedim, düzeldi. Bu iPhone'larada bir şey yapmadan önce iki kere düşünmek lazım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsolate -- 11 Nisan 2008; 16:43:40 >
  • iTunes'ların Liblary Key'ini değiştirerek iPhone'u sınırsız sayıda PC ile senkron edebilirsiniz. Kendim evimdeki iTunes Library Key'ini iş yerimdeki iTunes Library'sine aktardım, çalıştı. Swaptunes gibi programlarla uğraşmaktan çok daha iyi bir metod.
  • Peki bu Library key'i nasıl alıp aktarabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obsolate -- 11 Nisan 2008; 17:01:48 >
  • rica ederim güle güle kullanın :D

fotoğraf nereden yüklendiğini bulamadım onuda siz bana söyleyin..
    ama ne yüklerseniz yükleyin springboard ı yeniden başlatmanız gerekli.
  • valla direkt listeye taşıdım fakat telefonda hiçbiryerde bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: digimurattt

iTunes'ların Liblary Key'ini değiştirerek iPhone'u sınırsız sayıda PC ile senkron edebilirsiniz. Kendim evimdeki iTunes Library Key'ini iş yerimdeki iTunes Library'sine aktardım, çalıştı. Swaptunes gibi programlarla uğraşmaktan çok daha iyi bir metod.

aslında amaç iphone u birçok itunes ile senkron etmek değil itunes belasından kurtulmak çunki hiçbir işe yaramayan sadece sistem kaynagı tüketen gereksiz bir program.neyse winamp ile çözdük bunuda.
    foobar için bakacağım şimdide onun içnde adam gibi birşey bulursam paylasırım burada

sevgiler.
  • bunu denemedim ama pc suite çok kötü denedim!! winamp haa akşam deneyelim bakalım sonuç nolacak itunes belasından kurtar sen bizi yarabbim!
  • hocam kurtulacağına emin olabilirsin birdaha itunes görmek istemeyeceksin :D
    şimdi aklımda tek soru var evde itunes cihazı görecekmi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: digimurattt

iTunes'ların Liblary Key'ini değiştirerek iPhone'u sınırsız sayıda PC ile senkron edebilirsiniz. Kendim evimdeki iTunes Library Key'ini iş yerimdeki iTunes Library'sine aktardım, çalıştı. Swaptunes gibi programlarla uğraşmaktan çok daha iyi bir metod.

şunu bize de öğretsen ben itunes kullanırım sorun değil 2 taraftada yükleme yapmasın ayrı yeter..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.