merhaba bu gün akşam 6da kalkıp laptopu açtım sonra internetimin olmadığını farkedip pes 2012 oynamaya daldım sonra gece (arada bi kapadım laptopu) 12de oyundan sıkılınca çıkıp internetle uğraşmaya başladım belki wirless kapalıdır diye fn tuşuna basınca çalışmadığını fark ettim . Modem masaüstü bilgisayara bağlı masaüstü interneti görüyor çalışıyor . Ne yapcağım uşakğın bi ilçesinde yaşıadığım garantiye göndermekten de uzak diye korkuyorum ne yapcağım hakkında bilgim yok 15 dakika önce network bölümüne '' modem laptopu görmüyor '' adında bi konu açmıştım 2 konuyu birden takip ediyorum . Lütfen yardım edin .
Leptop 1,5 yıllık Casper Nirvana Nb 15,6 Windows 7 64 bit Kablosuz AirTies Air 5340
Merhaba arkadaşlar sizden dün sabaha kadar bu gün ise 2 saat yardım bekledim en sonunda farklı bir çözümle diğer forumlara gezmeye gittim sorunumu çözdüm . Gereksizce programları silerken yanlışlıkla photkeyi silmişim , ama onun başlangıcında ise fn tuşundan wirlessi kapatmışım . E hayliyle photkey kapalı olunca wirlessi de açamadım neyse sonra sistemi geri almayı öğrendim başlata direk yazıyormuşsuz . Öyle derken geri aldım ve çözüme ulaştım yardım edeceğinizi umduğum ancak 1 cevap bile alamadığım için size doğru hayal kırıklığı duyarken bir yandan internettime kavuşmanın ve servise gönderilme tehlikesinden kurtulduğum için mutluyum . Hepinize yardım edemezesinizde teşekürler .
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrl Alt
Merhaba arkadaşlar sizden dün sabaha kadar bu gün ise 2 saat yardım bekledim en sonunda farklı bir çözümle diğer forumlara gezmeye gittim sorunumu çözdüm . Gereksizce programları silerken yanlışlıkla photkeyi silmişim , ama onun başlangıcında ise fn tuşundan wirlessi kapatmışım . E hayliyle photkey kapalı olunca wirlessi de açamadım neyse sonra sistemi geri almayı öğrendim başlata direk yazıyormuşsuz . Öyle derken geri aldım ve çözüme ulaştım yardım edeceğinizi umduğum ancak 1 cevap bile alamadığım için size doğru hayal kırıklığı duyarken bir yandan internettime kavuşmanın ve servise gönderilme tehlikesinden kurtulduğum için mutluyum . Hepinize yardım edemezesinizde teşekürler .
O saatte forumdaydım fakat konun aşağı tarafa inmiş olabilir kusura bakma görmedim..
Sorun değil , artık başka bir soruna . ( Allah göstermesin :D )
quote:
Orijinalden alıntı: Ctrl Alt
Sorun değil , artık başka bir soruna . ( Allah göstermesin :D )