Şimdi Ara

Bireysel bir soru, cevaplanırsa sevinirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Donanımhaber forumunun YGS/LYS bölümünün aktif olduğunu görünce buraya yazayım, aklımda kalan bazı sorulara cevap bulurum belki dedim.
    Bu sene sınava gireceğim, 12. sınıfım, TM bölümündeyim. TM-2 ve TM-3 puanlarıma göre yerleşmeyi planlıyorum. Sene başında girdiğim YGS-LYS puanlarımda TM-2 bazlı ortalamam (ham puan) 342 ve TM-3 ise 351 iken geçen hafta girdiğim sınavların TM-2 ortalaması 360~ (YGS-5 381 TM-2 340~) olduğunu öğrendim ve doğal olarak çok sevindim fakat bu aklıma bazı sorular getirmedi değil.
    Mesela matematikten çok korkuyorum. Türkçe ve sosyal bölümüm genellikle toplam 6-7 yanlış olmasına rağmen matematik beni çok aşağı çekiyor. Gerekli çalışmamı yapıyorum fakat yine de bir endişe var içimde. Acaba YGS ve LYSde (ayrı olarak) türkçe ve sosyalin yüksek, matematiğin düşük olduğu bir şekilde, kaç net yaparsam hedefim olan 400 puana ulaşabilirim?

LYS konularım YGS konularımdan daha eksik. Acaba YGSye kadar, okulda ve kursta öğrendiğim lys haricinde başka bir lys konusu çalışmasam, ygs-lys arası dönemde üstümde bir YGS yükü olmadan program yapsam sıkıntı çeker miyim?

Ve son olarak, söylediğim gibi, hedefim en az 400. Bunu tmde başarmak ne kadar zor?

Önceden teşekkürler, ve eğer YGS-LYS tecrübesini ilk defa yaşayacak birisi için tüyolarınız varsa yazmaktan çekinmeyin, çok memnun olurum.

• YGS de mi yoksa LYS de mi onu anlamadım ve ham puan olarak mı yoksa yerleştirme puanı olarak mı 400 istiyorsun?
  • YGS-5 LYS TM-2 ortalaması olarak, üzerine okul puanı veya ek puanlar eklenmeden 400.
  • Anladım.Benim 400 puanım vardı tm-2 de soacağın bir şey varsa cevaplarım dicektim ama senin seviye daha yukarıymış :)
  • Tm değilim ama illa lys illa lys. Mf puan türleri tm den çok daha zordur. Bir arkadaşım ygs deki talihsizliğinden sonra lys bilgisi ile 18k dan 2k ya çekti. Düşünün işte daha zor olan bi alanda lys sayesinde neler olduğunu. Allah göstermesin ama ya sizinde lys de çok çekmeye ihtiyacınız olursa? Ygs nankördür (kendimden de bilirim)ne olacağı belli olmaz ama lys çalışan adamın yeridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 20 Kasım 2015; 6:39:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.