Şimdi Ara

Bireysel Emeklilik Sistemi Ve Emeklilik Yatırım Fonları (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.143
Cevap
309
Favori
388.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok onun için sormadım hocam, saygı duyarım düşüncenize, yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte size tavsiyem 2-3 aylık süreç için yüzde 50 hisse senedi yüzde 30 altın katılım yüzde 20 de agresif fonu seçin, belli bir süreç sonra yine ben veya bilgili arkadaşlar buradan yine yardımcı olur size, şunu özellikle belirteyim yazmış olduğum fonlar risk oranı yüksek fonlardir , uzun süre düşünüyorsaniz problem yok ama kısa süreli sert düşüşlerde yaşanabilir sakın panik yapmayın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Çok tesekkur ederim. Bu örnekte ki gibi dolduracağım yani dogru anladım değil mi hocam? En az 10 sene kesinlikle çıkmam. Düşüşler çok önemli değil uzun vade kalacağım çünkü  Bireysel Emeklilik Sistemi Ve Emeklilik Yatırım Fonları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 38ömercan 3 kullanıcısına yanıt

Evet bu ekranda yuzdelik oranları gireceksiniz söylediğim fonlara , 10 sene iyi bir süre onun için dönem dönem değişiklik yapsanız bile mutlaka bir miktar hisse senedi fonu bulunsun içinde..

• antireis A kullanıcısına yanıt
    Yaptım basvuru hocam çok tesekkur ederim vaktinizi aldım

• 38ömercan 3 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, estağfurullah her zaman yardımcı olmaya çalışırız, burda da çok kıymetli arkadaşlar var onlarda yardımcı olur mutlaka

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Bu kampanya aralıktan önce de var mıydı, bu kampanyayla yapılacak toplu alımlarda hamgi fonları tercih ediyorsunuz, teşekkürler

• Arkadaşlar,

2025 yılı için dağılımınız nasıl ? örnekleri alalım

Hisse

Altın

ParaPiyası

Borçlanma

• conqueror21 kullanıcısına yanıt
    1 aralıkta başladı. Bes de hangi fondaysanız o fonları alır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu yılbaşında türkiye hayat emeklilik şirketiyle bireysel emekliliğe katılmış bulunmaktayım. Emekliliğe 15 yıl var uzun vade için hangi fonları önerirsiniz? %50 altın diğer kalanınıda farklı fonlarda değerlendirmem mantıklı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Hep ben tavsiye de bulunmayayim, üstteki arkadaşa tavsiye de bulunur musun sana zahmet

• effect68 kullanıcısına yanıt
    %40 cfa %30 hes %30 tbj

Bireysel Emeklilik Sistemi Ve Emeklilik Yatırım Fonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 7 Ocak 2025; 8:16:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

%40 cfa %30 hes %30 tbj

Cevabınız için teşekkür ederim. Turkiye hayat emeklilik uygulamasında bu söylediğiniz fonları alamıyorum. Nasıl yapacağım hakkında bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

• effect68 kullanıcısına yanıt
    İnternet subesinden girip. Befas fonları kıısmından sdcebiliyosunuz. Mobil uygulamasında yok. Sacmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardnz -- 7 Ocak 2025; 9:28:31 >
  • Garanti Bankasının kampanyasından yararlanarak bende aranıza dahil olmuş bulunmaktayım. Kafamda bazı fikirler vardı lakin konuyu okudukça galiba en iyi cevabı burada bulacağımı düşünüyorum.
    Buna istinaden değerli ve de deneyimli büyüklerime danışmak istiyorum.
    Amacım uzun erimli yani 10 yıla yayılacak şekilde bir Fon yapmak ve orada unutmak. Bunun için en iyi seçenek, tavsiye neyse degerlendirmekten yanayım.
    Bir önceki postta yer alan görsele göre mi? Aksine daha makul olacak Befas fonlarina mı dahil olayım. Saygılarımla.

• Merhabalar,

Uzun zaman oldu BES ekranıma bakmamıştım.

Şimdi baktım görseldeki gibi yazıyor!

12 yıl önce BESe girerken "10 yıldan sonra Devlet katkısının %100ü nü" hakedeceksiniz diye girmiştik?

Ne oldu değişti mi, böyle sonradan değişir mi??

ben mi yanlış hatırlıyorum?

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Başından beri 10 yıl ve 56 yaş sınırı var. Yaş olayını kaçırmışsınız sanırım

• famer F kullanıcısına yanıt

12yıldır BESdeyim.

10yıla ilave 56 yaş sınırı mı var?

yaş kısmını mı kaçırmışım o zaman.  Bireysel Emeklilik Sistemi Ve Emeklilik Yatırım Fonları 

Bir de şunu anlayamadım,

şu anda yatırdıgım herşeyde direkt %25devlet katkısının %60ını mı hakediyorum?

o zaman şimdi aylık 1milyon yatırayım 250bin x %60 alayım.

öyle olmayacağı için yine bir kuralı bilmiyorum sanırım.

• Faizsiz altın ve hisse fonlarındayız. Şubat sonu devlet katkısını da alalım mart gibi de emekli olalım diyoruz. Ne altın gidiyor ne borsa. En iyisi gidip az da olsa garanti getirisi olan kira sertifikası fonlarına geçmek. Parayı eritmektense. Bi yandan da acaba diyor insan, buradan döner çıkıp gider diye ama kaç zamandır yerinde sayıyor

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda çıkacaksınız defansif fonlara geçmekte fayda var, bu zaten bes in yazılı olmayan birinci kuralıdır

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Bilmediğiniz ikinci kural da şu: devlet katkısı yatırmanın da bir üst sınırı var ve her sene değişiyor. Bu sene için maksimum 312.066 TL yatırıp karşılığında 93.619 TL devlet katkısı alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.