< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bireysel Emeklilik Sistemi Ve Emeklilik Yatırım Fonları (307. sayfa)
-
-
Anladım teşekkürler hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cvp için teşekkürler hocam müşteri temsilcisi ayın başında yatırırsanız ocak sonu yatar gibi bir şey demiş eşime ama aslı astarı var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim.Ayın ilk günü de son günü de yatırsanız bir sonraki ayın son günü yatıyor. Benim bilgim bu şekilde.
Emeklilik gözetim merkezindeki açıklamada şöyle yazıyor
Devlet katkısı tutarı, katkı payı ödemesinin emeklilik şirketi hesaplarına nakden intikal ettiği ayı takip eden ay hesabınıza ödenir.
Nakit olayda tamda dediginiz gibi, ayin sonuna kadar yatirirsaniz,%30 u şubat sonu alirsiniz
Vakıfbank Troy karta Türkiye emeklilik de faizsiz 6 taksit kampanyasından faydalanmak için hesabın Vakıfbank dan açılması gerekiyormus , ancak yönetim gider kesintisi olmayan sağlam temel plan Vakıfbank İnternet şubesi bireysel emeklilik açma kısmında çıkmıyor, sadece 3 tane plan var üçünde de yönetim gider kesintisi var, nasıl yaparız ki bu işi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 18 Ocak 2025; 0:32:7 >
Ziraat bankasının faizsiz taksit devam ediyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 hafta önce kullandım ben, ama dikkat edin taksitlendirebilmek için harcamayı ziraat uygulamasından değil de türkiye sigorta uygulaması ya da sitesi üzerinden yapmak gerekiyor
-
Vakıfbank dan bes hesabını açtım 50.000 TL ödeme yapacağım, taksit yapabilmem için Türkiye sigorta sitesinden mi odeme yapmam gerekiyor, doğru mu anladım konuyu
Ayrıca Vakıfbank İnternet şubesinden açtım bes hesabını, Türkiye emeklilik den SMS gelecek onaylaninca dedi, ne zaman geliyor mesaj bilgi sahibi olan forumdas var mı aceba
Merhabalar hocam.
Vakıfbank üzerinden açtıysanız ve ödeme yönetimi olarak Vakıfbank Troyu seçtiyseniz ödeme yaptıktan bir gün sonra Vakıfbank İnternet bankacılığı üzerinden taksitlendirebiliyorsunuz.
Diyelim ki bugün açtınız ve ödeme günü olarakta bugün seçtiyseniz ilk ödemeyi bir gün sonra kartınızdan tahsil ediyor.
Öncelikle teşekkür ederim cevap için , ben tam olarak anlatayım, Vakıfbank internet şubesinden bes hesabını açtım, ödeme günü 19 unu belirledim, kart olarak da normal visa vakıf world u seçtim, aylık ödeme 1000 TL , normal aylık ödemeyi zaten taksitlendirmeyecegim için sanal olan troy u tanımlamadim şimdi sorularımi sorayım..
1-turkiye emeklillik mobil sitesinden 50.000 TL ara ödemeyi yaparken tanımlı olan asıl kartımı değil sanal kart olarak troy kartımin bilgilerini girerek ödeyebilir miyim
2- Vakıfbank mobil bankacılık da hesap açma işlemi bitince, Türkiye emeklilik den mesaj gelince hesabınız aktif olacaktır diye yazı çıktı, Türkiye emeklilik sitesine girdiğim de de herhangi bir hesap görünmüyor, bu hesabı aktif edecek olan mesaj Türkiye emeklilik den kaç günde gelip hesap aktif hala geliyor
Teşekkürler
Evet ödeyebilirsiniz hocam. Ama taksit olayını garantiye almak için önce kampanya da taksitlendirelibir tutarın minumumdan bir deneme yapın.
Ayın 19 unda kartınızdan ödeme çekilirse pazartesi hesabınız aktif olur.
Aynı dönem içinde iki işlem için taksitlendirme yapılabiliyor o zaman, ilginize teşekkür ederim
Yapılabilir.
Fon değişikliği yaptığımızda ne zaman yansır değişiklik? Hala eski fon dağılımım gözüküyor hesabımda. Şirket türkiye hayat emeklilik bu arada. Cevaplar için şimdiden teşekkürler…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eski (yani sattığınız) fonların satış valör süresi ve yeni (yani aldığınız )fonların alış valör süresi toplamı kadar zaman alır. Vaör sürelerine befas dan bakabilirsin
-
AHE TSK Emeklilik Planı mantıklı mıdır?
Dolar ile sisteme girince yüzde 30 devlet katkısı oluyor mu ve altın fonuna bağlayabiliyor muyum?
Ziraat bankası bu sefer 4 taksit yaptı ama aralıkta hemen fona yönlendirmişti şimdi beklemede tutar. Bilginize…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X