Şimdi Ara

Bireysel Emeklilik Sistemi Ve Emeklilik Yatırım Fonları (309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
6.168
Cevap
309
Favori
390.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hisse almam hocam .birikim açısından düşünüyorum

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bes yaşınız için doğru tam zamanı (46-56 arası) ama iş bankasından almayın derim yönetim gider ücreti fazlaydı diye hatırlıyorum.
    Ziraati önermişti arkadaşlar ona bakabilirsiniz hem az ödeme hem kesinti olmayan planı mevcut , garantinin dijibes'i vardı ona da bakabilirsiniz.
    Bes dusunmezseniz diğer önerim güvenli liman olan altın derim , getirisi hisseler gibi yüksek olmasa da risksiz olur,garanti olur. (Trump altın sever)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt

Yatar hocam. Ödeme yapılan ayı takip eden diğer ayın son günü katkı payları yatıyor.

Bir ara yazmıştım ben de buraya altın bozup toplu ödeme yapıp çıkacağım diye erteledik şu an, araç aldım altın bozup. Emeklilik biraz daha ilerlesin bakalım. Hayırlısı olur umarım. :)

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Yönetim gider ücreti dediğiniz ilk kayıt yaptiklari ucretmi oluyor,eğer oysa onu almayacaklarini soylediler,baska masraf alıyorlar mi sonraki yillarda

Normalde her yıl ödenir , yıllık olarak her yıl için aylık brüt asgari ücretin %8.5'ine karşılık gelen maktu tutarı aşamaz diyorlar.
    Bazı sözleşmelerde bu kesintinin olmaması için minimum ödeme yer alır, örneğin garanti bankasının dijibes planında aylık en az 3000tl yatırarak ya da ara ödemeler yaparak yılda ödediğiniz toplam tutarın 36bin ve üzerinde olması durumunda kesinti ödemezsiniz.
    Diğer bankaları ve sigorta şirketlerini bilmiyorum araştırmak lazım.

• DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ziraat bankasında da super subeli olunca alinmiyormus sanırım bir arastirayim,

Yönetim Gider Kesintisi ve Giriş Aidatı Olmayan bireysel emeklilik paketleri ile ilgilişöyle bi paylaşım var işinize yarayabilir.

Bireysel Emeklilik Sistemi Ve Emeklilik Yatırım Fonları

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ,Ziraat süper subeden almak istedim,ama kriterlere uygun olmadigim gerekcesiyle super subeli yapmiyor beni:)Garantiye şuan icin yakinim bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 2 Şubat 2025; 15:9:45 >
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.